Προς το περιεχόμενο

Meizu MX4 vs LG G3 32GB vs SAMSUNG GALAXY A7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φιλος ενδιαφερεται για αγορα καποιου απο τα πιο πανω smartphone. Ποιο προτεινετε εσεις? Ειναι αναμεσα στο MX4 και το LG G3 περισσοτερο.

• Like 1
  • Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

νομιζω το G3 ειναι μονοδρομος!

Μονόδρομος δεν είναι σίγουρα. Το κάθε τηλέφωνο έχει υπέρ και κατά. Τα βλέπει, αποφασίζει τι θέλει και που δίνει βάση και παίρνει. Τόσο απλά.  

Δημοσ.

Θα απεφευγα το mx4 λογω mediatek.

Χωρια οτι ειναι στα 420€, 100€ πανω απο lg g3.

το έχεις δουλέψει το mx4 με τον mediatek που θα το απεφευγες για αυτό?

• Like 1
Δημοσ.

Γιατί τι έχει ο Mediatek? Πένα είναι και το κινητό σφαιρατο.. Είχα G3 και MX4. Για μένα το μόνο παραπάνω που είχε το G3 ήταν ή οθόνη αλλά και αυτό είναι το μεγαλύτερο ελάττωμα του, καταπίνει την μπαταρία νερό! Όσο για το MX4 αυτό που θα σου φανεί περίεργο είναι το Flyme.

Δημοσ.

Μονόδρομος δεν είναι σίγουρα. Το κάθε τηλέφωνο έχει υπέρ και κατά. Τα βλέπει, αποφασίζει τι θέλει και που δίνει βάση και παίρνει. Τόσο απλά.  

εσυ δλδ θα επαιρνες ενα απο τα αλλα 2 αναμεσα σε αυτες τις 3 επιλογες;

Δημοσ.

Θα απεφευγα το mx4 λογω mediatek.

Κακώς πολύ κακώς.

Μια χαρούλα είναι το mx4, απλά αξίζει για αγορά μόνο από εξωτερικό-εδώ υπάρχουν σαφώς καλύτερες επιλογές.

Τώρα με το CC άστα να πάνε δηλαδής.

Δημοσ.

Κακώς πολύ κακώς.

Μια χαρούλα είναι το mx4, απλά αξίζει για αγορά μόνο από εξωτερικό-εδώ υπάρχουν σαφώς καλύτερες επιλογές.

Τώρα με το CC άστα να πάνε δηλαδής.

Mediatek και 420€ δεν δινω.

Εχει ουσιαστικά επιδόσεις χειροτερες απο snapdragon 801, ποσο μαλλον απο 805.

Χωρια το πρόβλημα(κ στο κρατημα κ στο software) με την διαφορετικη αναλογιας οθόνης, τουλάχιστον εβαλαν μυαλο στο καινούριο μοντελο νομίζω.

Για αγορά απο εξωτερικό, με δυσκολη(μεγαλη αναμονη κ κοστος σε περίπτωση βλαβης) κ μικρη εγγυηση, αναμονη να σου ερθει, χωρις ΦΠΑ δεν είναι συγκρισιμο με τα αλλα κινητα.

Δημοσ.

Χωρια το πρόβλημα(κ στο κρατημα κ στο software) με την διαφορετικη αναλογιας οθόνης, τουλάχιστον εβαλαν μυαλο στο καινούριο μοντελο νομίζω.

Για αγορά απο εξωτερικό, με δυσκολη(μεγαλη αναμονη κ κοστος σε περίπτωση βλαβης) κ μικρη εγγυηση, αναμονη να σου ερθει, χωρις ΦΠΑ δεν είναι συγκρισιμο με τα αλλα κινητα.

χειρότερες απο τον 801 δεν έχει και κανένα απο τα 3 δεν φοράει 805

Δημοσ.

χειρότερες απο τον 801 δεν έχει και κανένα απο τα 3 δεν φοράει 805

Μιλαμε για πραγματικες real-life επιδοσεις ή κ browsing tests(browsermark/kraken) που ανταποκρινονται καπως σε πιθανη χρηση.

Eπισης, η gpu του ειναι αισθητα υποδεεστερη. To ιδιο κ το 4g modem του.

Φανταζομαι κ η μνημη NAND  της ROM  δεν θα ειναι τοπ σε επιδοσεις.

Μετα ερχεται και το πρόβλημα(κ στο κρατημα κ στο software) με την διαφορετικη αναλογιας οθόνης.

Και τελος ερχεται κ η τιμη του στα 420€...

Kαι δεν ξερω αν θα παρει 5.1...

Δημοσ.

Φιλος ενδιαφερεται για αγορα καποιου απο τα πιο πανω smartphone. Ποιο προτεινετε εσεις? Ειναι αναμεσα στο MX4 και το LG G3 περισσοτερο.

εγω ειχα το g3 και το εδωσα και πηρα mx4 γιατι μου αρεσε το γραφικο περιβαλον ετσι που το εβλεπα απο διαφορα βιντεο...προσωπικα μου αρεσει περισοτερο το γραφικο περιβαλον λογο flyme και διαφορα σε επιδοσεις χειροτερες λογο mediatek δεν εχω παρατηρησει, τρελα smouth ειναι...απο οθονη αντικειμενικα καλυτερα χρωματα και φωτεινοτητα εχει το mx4 και ας ειναι full hd σε σχεση με την μεγαλυτερη αναλυση του g3 που ειχα, κυκλοφορει και ενα βιντεο που φαινεται η διαφορα στην μουνταδα που εχει το g3 αλλα και πως οι εφαρμογες ανοιγουν λιγο πιο γρηγορα στο mx4...τωρα περιβαλον ειναι θεμα γουστου...και προ capital κιολλας που το πηρα απ εξω 370 το 32αρι ακομα καλυτερα

και το αν θα παρει lolipop η οχι ειναι λιγο ακυρο, δεν ειναι κατι που πρεπει να προβληματιζει γιατι πολυ απλα αισθητικα δεν θα εχει διαφορα ΚΑΜΙΑ αφου ειναι ετσι διαμορφωμενο το περιβαλον του λογο flyme Που δεν καταλαβαινεις ουτε τωρα τι android φοραει αλλα δεν θα καταλαβεις ουτε το lolipop αν παρει...

Δημοσ.

και το αν θα παρει lolipop η οχι ειναι λιγο ακυρο, δεν ειναι κατι που πρεπει να προβληματιζει γιατι πολυ απλα αισθητικα δεν θα εχει διαφορα ΚΑΜΙΑ αφου ειναι ετσι διαμορφωμενο το περιβαλον του λογο flyme Που δεν καταλαβαινεις ουτε τωρα τι android φοραει αλλα δεν θα καταλαβεις ουτε το lolipop αν παρει...

Δεν ειναι θεμα αποκλειστικα εμφανισης. Ειναι θεμα features, APIs , βελτιωσεων κλπ.

Πχ τα notifications ειναι μακραν καλυτερα κ λιγοτερο ενοχλητικα απο οτι σε kit kat.

Επισης, μπορω να εχω βαλει κωδικο κλειδωματος στο κινητο, αλλα να μην μου τον ζηταει οσο το ειχα στην τσεπη μου κ το βγαζω, γιατι καταλαβαινε οτι ηταν πανω μου κ ετσι δεν ειναι σε αλλουνου τα χερια.

Εχει μεγαλυτερη αυτονομια οταν ειναι idle λογω βελτιωσεων στο λειτουργικο.

Εχει πολυ καλυτερο κ ταχυτερο face unlock αν χρησιμοποιεις αυτην την λειτουργια για ξεκλειδωμα.

Ειναι πολυ πιο εξυπνο οταν συνδεεσαι σε wifi που τελικως δεν εχει internet access(πχ ζηταει login σε webpage κλπ): μεχρι να αποκτησει internet access στο wifi συνεχιζεις να εχεις προσβαση στο internet απο τα data σου.

Δουλευει το ok google(πχ για να δω τι καιρο θα εχει αυριο ή για να βαλω ενα ξυπνητηρι) με κλειστη οθονη κ χωρις καν να ακουμπησω/ξεκλειδωσω το κινητο οταν φορτιζει. Πολυ πρακτικο για οταν εισαι ξαπλωμενος ή οδηγεις για να παρεις πληροφοριες χωρις να απασχολεις τα χερια σου.

Εχει guest mode για να δινω το κινητο να παιζει ο αλλος.

Και πολλα αλλα που δεν ξερω. Δεν ειναι αισθητικο το θεμα.

Δημοσ.

Κάνεις σε παρακαλώ έναν κόπο να διαβάσεις το πρώτο μου ποστ; Αφού δεν το έκανες, γιατί απάντησες σε αυτό;

Σε ποιο σαιτ εξωτειρκού το είδες 420;

Και όχι, δεν κάθομαι να ξαναναλύσω τα θετικά και αρνητικά αγοράς από Κίνα, σε κάθε τόπικ αυτό κάνουμε και καταντάει κουραστικό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...