Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

έχω κι εγώ κάποιες απορίες σχετικά με τις στροφές οπότε ας μην ανοίξω νέο θέμα.

έχουμε 2 μοτερ με τους ίδιους ίππους αλλά σε διαφορετικές στροφές

πχ   α) 100/5000    β) 100/7000

ποιος κινητήρας μπορούμε να πούμε είναι καλύτερος;

να υποθέσω ο α) διότι θα δουλεύει σε λιγότερες στροφές;

όταν λέμε ότι ένας κινητήρας έχει πχ 15hp/8000 ,

αυτό το 8000 είναι το μέγιστο όριο στροφών που μπορεί να φτάσει;

υπάρχει περίπτωση να φτάσει παραπάνω;

Επειδη εχω οδηγησει πολλα αυτοκινητα(οχι ακριβα) αλλα καινουργια μοντελα μην κοιτας τοσο πολυ τα τεχνικα χαρακτηριστηκα αλλα κανε t.drive

Δεν ξερω η καθε εταιρια με ποιον τροπο μετραει τα αλογα και τις ροπες.. γιατι αλλο στα χαρτια και αλλο στην πραξη..

Καθε φορα που εκανα t.drive και ηταν μεσα ο πωλητης τους ρωτουσα ..αυτα ειναι 94 αλογα..? ειναι ροπη αυτη για 14κιλα..? Απαντησεις:Το αμαξι εχει βαρος.. το εχουν κανει ετσι για να μην καιει βενζινη.. ο κινητηρας ειναι ακομα κλειστος.. κ.α

Δημοσ.

Επειδη εχω οδηγησει πολλα αυτοκινητα(οχι ακριβα) αλλα καινουργια μοντελα μην κοιτας τοσο πολυ τα τεχνικα χαρακτηριστηκα αλλα κανε t.drive

Δεν ξερω η καθε εταιρια με ποιον τροπο μετραει τα αλογα και τις ροπες.. γιατι αλλο στα χαρτια και αλλο στην πραξη..

Καθε φορα που εκανα t.drive και ηταν μεσα ο πωλητης τους ρωτουσα ..αυτα ειναι 94 αλογα..? ειναι ροπη αυτη για 14κιλα..? Απαντησεις:Το αμαξι εχει βαρος.. το εχουν κανει ετσι για να μην καιει βενζινη.. ο κινητηρας ειναι ακομα κλειστος.. κ.α

Δεν αντιλέγω. Εγώ απάντησα καθαρά για τον κινητήρα. Φυσικά στην πράξη δεν παίζει ρόλο μόνο ο κινητήρας αλλα το βάρος του αυτοκινήτου και το συστημα μετάδοσης (σασμαν κτλ) αλλά και το γκάζι σου δίνει άλλη αίσθηση (για παράδειγμα αν καθυστερεί ή όχι να ανεβάσει στροφές το ηλεκτρονικό γκάζι στο πάτημα του)

Γενικά το όλο σετάρισμα που έχει κάνει η εταιρεία που όπως είπες πρακτικά με test drive καταλαβαίνεις .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...