gia_nnis Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 έχω κι εγώ κάποιες απορίες σχετικά με τις στροφές οπότε ας μην ανοίξω νέο θέμα. έχουμε 2 μοτερ με τους ίδιους ίππους αλλά σε διαφορετικές στροφές πχ α) 100/5000 β) 100/7000 ποιος κινητήρας μπορούμε να πούμε είναι καλύτερος; να υποθέσω ο α) διότι θα δουλεύει σε λιγότερες στροφές; όταν λέμε ότι ένας κινητήρας έχει πχ 15hp/8000 , αυτό το 8000 είναι το μέγιστο όριο στροφών που μπορεί να φτάσει; υπάρχει περίπτωση να φτάσει παραπάνω; Επειδη εχω οδηγησει πολλα αυτοκινητα(οχι ακριβα) αλλα καινουργια μοντελα μην κοιτας τοσο πολυ τα τεχνικα χαρακτηριστηκα αλλα κανε t.drive Δεν ξερω η καθε εταιρια με ποιον τροπο μετραει τα αλογα και τις ροπες.. γιατι αλλο στα χαρτια και αλλο στην πραξη.. Καθε φορα που εκανα t.drive και ηταν μεσα ο πωλητης τους ρωτουσα ..αυτα ειναι 94 αλογα..? ειναι ροπη αυτη για 14κιλα..? Απαντησεις:Το αμαξι εχει βαρος.. το εχουν κανει ετσι για να μην καιει βενζινη.. ο κινητηρας ειναι ακομα κλειστος.. κ.α
Dare-Devil Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Επειδη εχω οδηγησει πολλα αυτοκινητα(οχι ακριβα) αλλα καινουργια μοντελα μην κοιτας τοσο πολυ τα τεχνικα χαρακτηριστηκα αλλα κανε t.drive Δεν ξερω η καθε εταιρια με ποιον τροπο μετραει τα αλογα και τις ροπες.. γιατι αλλο στα χαρτια και αλλο στην πραξη.. Καθε φορα που εκανα t.drive και ηταν μεσα ο πωλητης τους ρωτουσα ..αυτα ειναι 94 αλογα..? ειναι ροπη αυτη για 14κιλα..? Απαντησεις:Το αμαξι εχει βαρος.. το εχουν κανει ετσι για να μην καιει βενζινη.. ο κινητηρας ειναι ακομα κλειστος.. κ.α Δεν αντιλέγω. Εγώ απάντησα καθαρά για τον κινητήρα. Φυσικά στην πράξη δεν παίζει ρόλο μόνο ο κινητήρας αλλα το βάρος του αυτοκινήτου και το συστημα μετάδοσης (σασμαν κτλ) αλλά και το γκάζι σου δίνει άλλη αίσθηση (για παράδειγμα αν καθυστερεί ή όχι να ανεβάσει στροφές το ηλεκτρονικό γκάζι στο πάτημα του) Γενικά το όλο σετάρισμα που έχει κάνει η εταιρεία που όπως είπες πρακτικά με test drive καταλαβαίνεις .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα