capoelo Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Γεια σε όλους. Έχω το εξής θέμα : Χρησιμοποιώ το forte template σε έκδοση joomla 3. Έχω βάλει ένα backgroung χρώμα στο header και προσπαθώ να περάσω το logo απο πάνω, το οποίο είναι σε μορφή png. Δοκιμάζοντας ένα οποιοδήποτε png logo του template, δουλεύει κανονικότατα. Όταν όμως βάζω το δικό μου logo (το οποίο, όπως ανέφερα κ παραπάνω είναι επίσης σε μορφή .png) δεν γίνεται τίποτα. Αν περάσεις το ποντίκι απ'το σημείο, δείχνει μεν ότι υπάρχει κάτι εκεί αλλά δεν εμφανίζεται το logo. Πρόβλημα με τις ρυθμίσεις δεν νομίζω να υπάρχει αλλιώς δεν θα εμφάνιζε ούτε τα προεγκατεστημένα του θέματος. Τι μπορεί να φταίει;; Ευχαριστώ.
jek20 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Μήπως πρέπει να το έχεις ίδιες διαστάσεις με αυτές που είχε το default? Κοίταξε το.
capoelo Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Την έκανα resize μέσω photoshop, τίποτα. Την έκανα resize μέσω ζωγραφικής, τίποτα. Εν τω μεταξύ, το κορυφαίο ποιο είναι;; Η φωτογραφία, είναι το λογότυπο μιας εταιρίας με ένα έγχρωμο (συγκεκριμένα λαχανί) background. Όταν της κάνω resize μέσω ζωγραφικής (συγκεκριμένα 98Χ43 px), δεν την παίρνει. Αν της προσθέσω έστω και λίγο παραπάνω διαστάσεις (οπότε το επιπλέον φόντο θα είναι άσπρο - το οποίο δεν θέλω) την εμφανίζει!!! Κάποια ιδέα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα