eldorado22 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Καλησπέρα, μια ερώτηση για όποιον ξέρει. Έχω πάρει το s8 Παρατήρησα οτι στην οθόνη του, αν κοιτάξεις απο κοντά διακρίνεις πολλές σειρές από πολύ μικρές γραμμούλες (σαν παύλες), αυτές δεν ειναι αντιληπτές ιδιαίτερα, αλλα αν έχεις άσπρο φόντο απο πίσω και κοιτάξεις απο κοντά τις διακρίνεις. Γνωρίζει κάποιος αν αυτό είναι φυσιολογικό η έχει κάποιο πρόβλημα η οθόνη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsilitheo1 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Φυσιολογικο ειναι και λεγονται pixels... Αυτα καθοριζουν την αναλυση της οθονης σου π.χ. 1200*800 ειναι ο αριθμος απο τα καθετα και οριζοντια εικονοστοιχεια σου (pixels) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eldorado22 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 γνωρίζω τα pixels, φαντασου ενα πλέγμα Κάπου διάβασα οτι ολες οι οθόνες τα έχουν αυτά και καλά είναι για το touch. Aλλά σε 2 tablet που εχω χρησιμοποιήσει δεν το εχω δει. Κάτι τέτοιο βλέπεις. - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsilitheo1 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Πρωτη φορα το βλεπω αυτο.... Σε καμια οθονη δεν το εχω συναντησει.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TonyMetalizer Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 εχω και εγω το ιδιο δεν εχω παρατηρησει κατι μηπως ξερετε ποσ κανω κληση με αυτο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα