laptopakias24 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 καλησπερα παιδες.. ξεκιναω αυτο το θεμα διοτι ειναι μερικα πραγματα που για το ps4 δεν τα γνωρίζω. επηδει διαθετω 600 ευρω ειναι προτιμοτερο να παω σε λαπτοπ ή σε PS4; εγω το λαπτοπ κυριως το θελω για ταινιες μουσικη και facebook αλλα σκεφτηκα πως μουσικη και φβ εχεις και απο το κινητο,, το προβλημα ειναι οι ταινιες.. τι γινεται με τις ταινιες στο ps4? αν κουμπωσεις σκληρο δισκο με ταινιες το αναγνωριζει κανονικα? περιμενω γνωμες... ευχαριστω για τον χρονο σας!!
SPANK Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Βασικά η σύγκριση ειναι τελείως άτοπη το σωστό ερώτημα ειναι pc δυνατό σταθερό για παιχνίδια ή playstation 4 , εκτος και αν λες για laptop κάποιο alienware που έχει πανω απο 1000 + euro οποτε εκει κολλάει λίγο με το ps4
Xristaras12 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 λαπτοπ.γιατι να καις 100+ βατ για να δεις μια ταινία όταν το λάπτοπ θα κάψει τα μισά; hdmi εξοδο έχει και καθάρισες. Τις κατεβάζεις και τις βλέπεις. Εκτός κ αν αναφέρεσαι σε blu ray ταινίες απο δισκάκι όπου εκεί πρέπει να αγοράσεις ξεχωριστή εξωτερική μονάδα για το λάπτοπ μιας και ακόμα δεν βάζουν τέτοια.
laptopakias24 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 λαπτοπ. γιατι να καις 100+ βατ για να δεις μια ταινία όταν το λάπτοπ θα κάψει τα μισά; hdmi εξοδο έχει και καθάρισες. Τις κατεβάζεις και τις βλέπεις. Εκτός κ αν αναφέρεσαι σε blu ray ταινίες απο δισκάκι όπου εκεί πρέπει να αγοράσεις ξεχωριστή εξωτερική μονάδα για το λάπτοπ μιας και ακόμα δεν βάζουν τέτοια. δηλαδη αν κουμπωσω πανω ενα σκηλρο δισκο με ενσωματομενους υποτιτλους θα λειτουργει κανονικα? μονο τα watt αλλαζουν.? 1
Xristaras12 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 που να κουμπώσεις δίσκο; Δεν έχω κονσόλα γενικότερα και δεν γνωρίζω τι συμβαίνει με τον media player που έχει πάνω,αν διαβάζει ξεχωριστούς υπότιτλους και τι φορμάτ αρχείων. Απο την αλλη το λάπτοπ θα σου παίξει τα πάντα χωρίς πρόβλημα και θα κάψει τα μισά απ ότι η κονσόλα μιας και θα κοιτάξεις σε κάτι με i5/HD graphics. Δεν βλέπω τον λόγο αγοράς PS4 εφόσον δεν θα παίξεις κάποιο παιχνίδι γενικότερα(η τουλάχιστον δεν το αναφέρεις κάπου) Αν σκέφτεσαι για ps4=παιχνίδια και ταινίες ναι φυσικά πάρ το αλλα πρώτα πήγαινε στο ps4 τόπικ του insomnia.gr και ρώτα/διάβασε τι παίζει με τον media player και την αναπαραγωγή αρχείων.
mikele13- Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 αν θες να βλεπεις ταινιες κ εφοσον λες οτι fb και μουσικη εχεις απο κινητο, χτυπας αυτο το μηχανακι κ εισαι ο αρχοντας!!!.... http://www.mede8er.eu/en/index.php?d=600x3d 1
NEFTIS Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Αγαπητε συμφορουμιτη, δεν εχεις πισι, ετσι? Να παρεις το πισι. Ειναι ενα εργαλειο που μπορει να μη πολυχρησιμοποιεις τωρα πλεον, με smartphone και ταμπλετ. Αλλα οταν θα χρειαστει να το δουλεψεις θα βγαλει τα λεφτα του. Π.χ. αντιγραφη σκληρων δισκων, εγγραφη dvd, επεξεργασια υποτιτλων, συνταξη βιογραφικου, εκτυπωση.... Κανει τα παντα. πλεον θεωρειται δεδομενο οτι ολοι μας εχουμε μια εξοικιωση με το μηχανημα. Καπου θα σου χρειαστει. Εξοικιωση που δε σου τη δινουν οι εξυπνες συσκευες. Κι αν εισαι πιτσιρικας και βραζει το αιμα σου και με γραφεις στα παπουτσια σου, ακου.... Σου προτεινω να παρεις το playstation και ενα παλιο πισι. Κι ετσι και δουλεια θα κανεις και διασκεδαση θα εχεις. 4
Roz3us Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Αν δεν έχεις καθόλου PC και δεν θα μεταφέρεις το λάπτοπ συχνά, τότε κάνε μια χάρη στον εαυτό σου και πάρε σταθερό PC, με τα λεφτά που θα δώσεις για το PS4 ή το λάπτοπ φτιάχνεις ένα αξιοπρεπή σταθερό και παίζεις και κανά παιχνίδι αν σου βιδώσει. Τώρα όσο για τα watt....Σοβαρά? Ποιός σκέφτεται πόσο θα κάψει όταν θα βάλει να δει μια ταινία? Μην σε επηρεάσει κάτι τέτοιο στην επιλογή που θα κάνεις. Αν από την άλλη έχεις PC, πρόσφατα βγήκε το Media Player στο PS4 όπου και δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα να βλέπεις τις ταινιούλες σου και να παίζεις παιχνίδια για 6-7 χρόνια ακόμα. Όλα αυτά αν σε ενδιαφέρουν τα παιχνίδια, αν όχι τότε το PS4 σου είναι άχρηστο. Μπορείς να πάρεις ένα media player για την τηλεόραση με 100 το πολύ και να βλέπεις τις ταινίες εκεί. Ένα PC είναι απαραίτητο πλέον σε κάθε σπίτι. Συνοψίζοντας, - TV Media Player πολύ οικονομική λύση, μόνο ταινίες/μουσική από σκληρό - PS4 οικονομική λύση για gaming και τα παραπάνω, έχει και Spotify για μουσική - Desktop για να τα κάνεις όλα, ειδικά αν δεν έχεις ίδη - Laptop....απλά όχι (πάντα κατά την γνώμη μου, γενικά εγώ θεωρώ τα λάπτοπ για πέταμα). 1
gherudos Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 PS4=367E Laptop ~ 250E για τη χρήση που θές. Οπότε πάλι μένεις στα 600Ε κι έχεις και από τα 2. 3
spacemonkey Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 PS4=367E Laptop ~ 250E για τη χρήση που θές. Οπότε πάλι μένεις στα 600Ε κι έχεις και από τα 2. Solved 1
KimonK Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 PC: + 1) Μπορείς να κάνεις διάφορες δουλειές (word, powerpoint, web surf, κα) 2) Μπορείς να παίξεις ( ή online free games ή αν αγοράσεις pc games [public,plaisio,steam,etc]) 3) Καλύτερη ανάλυση Facebook από κινητό 4) Αν laptop, το παίρνεις και φεύγεις! \ 5) Αν laptop, με HDMI το βάζεις σε TV και απολαμβάνεις καλύτερα τις ταινίες! - 1) Τα παιχνίδια έχουν requirments και αν δεν έχεις δυνατό pc δεν παίζουν καλά 2) Μπορεί να κολλήσει virus 3) Έχεις κάποια χωρητικότητα και αν έχεις pc games πρέπει να κάνεις install και έτσι σου τρώει κάποιο χώρο + δεν μπορείς να έχεις unlimited games όπως στο PS4. Δεν έχω ps4 και δεν ξέρω τα pros και cons του όμως σου προτείνω αν έχεις 600€ αυτό το pc: http://www.plaisio.gr/laptop-tablet/laptop-notebook/laptop/HP-250-G3-i3-4005U-4GB-500GB-GT-820M-J0X90EA.htm
Alithinos Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Για να καταλάβω, επειδή δεν αναφέρεις το gaming πουθενά στο μήνυμα σου, θες ένα μηχάνημα για να μπορείς να βλέπεις ταινίες, να ακούς μουσική, και να μπαίνεις στο ίντερνετ μονάχα, χωρίς να σε νοιάζει το να παίξεις 3d παιχνίδια ? Αν είναι έτσι πάρε έναν υπολογιστή, και πέρασε του το VLC media player. Γιατί το VLC υποστηρίζει τα περισσότερα είδη πολυμέσων από οτιδήποτε άλλο, που σημαίνει πως σε οποιαδήποτε μορφή και να είναι η ταινία σου, θα την παίξει. Υπ' όψιν του ότι τα laptops είναι μεν φορητά, αλλά σε σχέση με τα desktops πληρώνεις πιο πολλά λεφτά για πιο αδύναμο μηχάνημα.
Liverpool36 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Καλησπέρα.. Πέρα από το gaming ,μπορείς να δεις online ταινίες στο ps4?? Μπορείς να κατεβάσεις από bit torrent ταινία κλπ;
panossar95 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Χωρις να θελω να γινω κακος, αλλα ρε αδερφε θα διαθέσεις 600 ευρω για να βλεπεις ταινίες????? Γνωμη μου ειναι εφοσον σε ενδιαφερουν αποκλειστικά οι ταινίες να παρεις ενα απλο λαπτοπ. Αν σε ενδιαφερει η ποιοτητα στις ταινιες παρε me hdmi να τα βλεπεις tv αν υποστηριζει hdmi.Να παρεις μια κονσολα εφοσον δεν αναφερεις το gaming, είναι σαν να παρεις αυτοκινητο και να μην βαλεις ποτε βενζινη... Να κατεβασεις ταινια δεν μπορεις liverpool36, οπο οσο ξερω εγω, μπορεις ομως να δεις online απο τα γνωστα ελληνικα site κανονικα. Οπως κανω και εγω, σειρες/ταινιες online.
gRim Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Χωρις να θελω να γινω κακος, αλλα ρε αδερφε θα διαθέσεις 600 ευρω για να βλεπεις ταινίες????? Γνωμη μου ειναι εφοσον σε ενδιαφερουν αποκλειστικά οι ταινίες να παρεις ενα απλο λαπτοπ. Αν σε ενδιαφερει η ποιοτητα στις ταινιες παρε me hdmi να τα βλεπεις tv αν υποστηριζει hdmi.Να παρεις μια κονσολα εφοσον δεν αναφερεις το gaming, είναι σαν να παρεις αυτοκινητο και να μην βαλεις ποτε βενζινη... Να κατεβασεις ταινια δεν μπορεις liverpool36, οπο οσο ξερω εγω, μπορεις ομως να δεις online απο τα γνωστα ελληνικα site κανονικα. Οπως κανω και εγω, σειρες/ταινιες online. Κόντα δύο χρόνια έχουν περάσει από τότε που ρώτησε ο φίλος για το τι θα πάρει 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα