Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα, σημερα το πρωι ανοιξα τον υπολογιστη μου να του καθαρισω το ανεμιστηρακι του κουτιου γιατι ειχε πιασει λιγη σκονη. Το ξεβιδωσα και το εβγαλα να το καθαρισω. Οταν τελειωσα το συνεδεσα σε ενα pin με το τροφοδοτικο και το βιδωσα παλι. Το προβλημα μου ειναι οτι αφου το κουμποσα και παω να πατησω το κουμπι να ανοιξει ο υπολογιστης , δεν ανοιγει η οθονη και δεν λειτουργουν τα λαμπακια του πληκτρολογιου , ομως λειτουργουν μια χαρα τα ανεμιστηρακια του cpu και του κουτιου καθως και αναβουν τα λαμπακια του κουτιου (οταν παταω το κουμπι να ανοιξει). Εψαξα στο φορουμ , δοκιμασα να βγαλω τις ram (2 θεσεις) πρωτα τη μια και μετα την αλλη και μετα και τις 2 (σφυριξε οταν εβγαλα και τις 2). Δοκιμασα να βγαλω την μπαταρια της μητρικης και να το ανοιξω και παλι τιποτα.

Καμια ιδεα; Τονιζω πως το μονο που εκανα ηταν να ξεβιδωσω το ανεμιστηρακι και να το ξαναβαλω.

Δημοσ.

To 4+4 pin του επεξεργαστη ειναι σωστα τοποθετημενο? Προφανως κατι εχει πειραχτει στη συνδεσμολογια.

Δημοσ.

Οπως ανεφερα και πιο πανω , το μονο που αποσυνδεθηκε-συνδεθηκε ηταν το ανεμιστηρακι του κουτιου. Πριν ολα λειτουργουσαν ρολόι , τωρα δεν ξερω τι φταιει. Τα στοιχεια μου ειναι οτι δεν παιρνει "σημα" ουτε η οθονη "cable not connected" παρολου που το εχω συνδεσει στην αναλογη θυρα της καρτας γραφικων, αλλα και ουτε το πληκτρολογιο (παταω caps lock μηπως αναψει το ledακι του αλλα ματαια).

Δημοσ.

Για το πληκτρολογιο, προφανως το συστημα δεν φτανει μεχρι το σημειο που στελνει ρευμα στο keyboard για να λειτουργησει, μην σε ανησυχει αυτο. Οταν λες το ανεμιστηρακι του κουτιου εννοεις αυτο που συνηθως εχουν προεγκατεστημενο στο πισω μερος τα κουτια? Γιατι εσυ αν θες μπορεις να βαλεις και 6 ανεμιστηρες που λεει ο λογος. Αυτος ο ανεμιστηρας ηταν συνδεδεμενος πανω στην μητρικη σε 3 pins η σε καποιο καλωδιο του τροφοδοτικου? Γραψε και το συστημα σου, αν εχεις ξεχωριστη καρτα γραφικων μηπως πειραχτηκε το 6pin που της δινει ρευμα. Εξακολουθω να πιστευω οτι κατι εχει γινει με την συνδεσμολογια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...