Προς το περιεχόμενο

Καινούργια Τηλεόραση

GioNiko

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Καλησπέρα !

Εύκολα θα βρεις απαντήσεις για το θέμα αυτό κάνοντας μια αναζήτηση στο www.skroutz.gr

Άν κάποιος αναφερόταν σε συγκεκριμένη μάρκα και μοντέλο, θα ήταν άκομψο, γιατί θα φαινότανε σαν να εκμεταλλεύεται το insomnia για να προωθήσει κάποιο προσωπικό του συμφέρον.

Ευχαριστώ,

Ο Άσπρος Γάτος

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλησπέρα !

Εύκολα θα βρεις απαντήσεις για το θέμα αυτό κάνοντας μια αναζήτηση στο www.skroutz.gr

Άν κάποιος αναφερόταν σε συγκεκριμένη μάρκα και μοντέλο, θα ήταν άκομψο, γιατί θα φαινότανε σαν να εκμεταλλεύεται το insomnia για να προωθήσει κάποιο προσωπικό του συμφέρον.

Ευχαριστώ,

Ο Άσπρος Γάτος

Δεν συμφωνω καθολου,μα καθολου σε αυτο που συμβουλευεις τον φιλο παραπανω.

Ο λογος ειναι απλος..Προτεινουμε μια τηλεοραση απο συγκεκριμενη εταιρια ,εαν ειμαστε αρκετα σιγουροι οτι αξιζει τα   χρηματα της περα για περα .Και βεβαια τον αποτρεπουμε απο μια αλλη, ή αλλες, καποιας αλλης μαρκας ,εφ οσον ειμαστε παλι σιγουροι οτι δεν αξιζουν .Αλλιως, αν ειναι οπως το θετεις, ολες σχεδον οι κατηγοριες απ το φορουμ θα πρεπει να αφαιρεθουν.

Μην στενοχωριεσαι και οποιος εχει  οικονομικα συμφεροντα απο καποια εταιρια ,γρηγορα γινεται αντιληπτος.

Και ο ιδιος ο ts  ξερει οτι με αναζητηση θα βρει μεχρι και τεθωρακισμενα προς πωληση.Πως ομως θα βεβαιωθει οτι αυτο που θελει ειναι της προκοπης ή ειναι για πεταμα;.

Σε αυτο που ρωταει γιατι δεν τον απαντας;...Αντι να τον αποτρεψεις απο καποια κακη αγορα,εχεις να τον προτεινεις κατι για να μην ριξει τα λεφτα του στον καδο;

Εντελως φιλικα.

Καλησπέρα παίδες.. Έχετε να προτείνετε καμιά καλή 40-43αρα τηλεόραση μέχρι 400 ευρώ?

Καλησπέρα κι από μένα.Καλή 40αρα και μέχρι 400 ευρώ πολύ δύσκολα φίλε μου.Εκτός κι αν δεν έχεις ιδιαίτερες απαιτήσεις.

Πιστεύω ότι η

Samsung UE40H5500 και η Samsung UE40H5303

είναι πολύ καλές λύσεις σ'αυτά τα λεφτά πάντα.

Κι εγώ είμαι σε αναζήτηση καινούριας τηλεόρασης αφού η δική μου χάλασε το panel της.Τουλάχιστον αυτό μου είπαν από την αντιπροσωπεία.

Και επειδή μου ξύνεται η τσέπη λέω να γίνω χορηγός της samsung με μια 4Κ.Πιστεύω ότι είναι μια κλάσση πάνω από τις άλλες μάρκες.

Ξεχώρησα λοιπόν τις

Samsung UE40JU6400 Samsung UE40JU6500

Βέβαια δεν ξέρω αν αξίζει να δώσει κανείς κάτι παραπάνω για να πάρει curved.Επίσης από τη samsung μου είπανε ότι η ποιότητα της εικόνας εξαρτάται αποκλειστικά από το panel και όχι από τον επεξεργαστή (όπως νόμιζα μέχρι τώρα).Μεγαλύτεροι επεξεργαστές χρησιμεύουνται στις τηλεοράσεις 3D,smart κλπ.....

Το έχει ψάξει κανείς το θέμα τώρα τελευταία;Καμιά καλή πρόταση;

παιδες ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις.. τελικα πηρα αυτη απο προσφορα μαζι με ote tv στα 340.. για τις λειτουργιες που την θελω εγω ειναι μια χαρα και ειμαι υπερευχαριστημενος.. φυσικα σε αυτο παιζει ρολο και η τιμη που αγοραστηκε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...