Millennium Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Όσον αφορά την οθόνη ο χώρος ο οποίος διαθέτω το γραφείο μου δηλαδή δεν έχει αρκετό χώρο ούτε για ύψος ούτε για πλάτος οπότε η οθόνη πρέπει να είναι μικρή, γύρω στις 19-22" έχεις να μου προτείνεις κάποια συγκεκριμένη; Μέτρα ακριβώς τον χώρο που έχεις ή μήπως μπορείς να κάνεις κάτι άλλο γιατί οι 19-21'' δεν αξίζουν,πεταμένα λεφτά είναι.
kostasg33 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Ευχαριστώ τον johninio που μου έδωσε το σύστημα με Intel. Όμως τελικά πρέπει να το συνθέσω από ένα κατάστημα και να μην τα πάρω κομμάτι κομμάτι υπάρχει κάποιο;
kougi Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Δες τις δυο συνθεσεις που σου εχουμε προτεινει και κοιτα τα κομματια απο eshop η visionstudio. Αν δε βρεις τα ιδια παρε παρομοια. Την καρτα γραφικων παντως θα σου ελεγα να την παρεις απο σκρουτζ γιατι θα την βρεις πιο φθηνα, οποια και αν ειναι.
Millennium Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Θες δυνατότερη κάρτα και υπάρχουν καλύτερα κουτιά του είδους από το prodigy (αν και αν θες αυτό λόγω εμφάνισης είναι κατανοητό).Ψάξε το πάντως καλύτερα και πρόσεχε τις επιλογές.
kostasg33 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 δηλαδή για επεξεργαστή τον 6300 είμαι οκ αλλά ποια κάρτα ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα