Stogianz Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Καλησπέρα, το Lg G2 μου το οποίο εχω 6 μήνες μου παρουσίασε το κλασσικό πρόβλημα με το κιτρινισμα στην οθόνη. Επικοινώνησα με την LG κι μου εστειλαν με δικα τους έξοδα κουριερ να παραλάβει το τηλέφωνο. Να σημειώσω οτι δεν ειχα μαζι μου κι την απόδειξη πράγμα που δεν τους ενοχλησε (τσεκαραν εγγύηση με το imei). Απλα για ολα αυτα που ακούμε για τα service εγω θα ηθελα να πω ενα μπράβο για το άμεσο κι γρήγορο service τους. LG λοιπόν απο εδω κι περα για μενα 3
Kostasspil Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Ζεσταινεται νομιζω, αλλα δεν εχω παρατηρησει κατι εγω προς τ παρων
farcry2 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Και αλλα κινητα ζεσταινονται δεν βγαζουν κιτρινο τη εχουν να πουνε αυτη με με τον 810;
Stogianz Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Κάτι παίζει με την κόλλα που είναι πάνω στο Digitizer και το κολλάει με την οθόνη. Με την θερμοκρασία κιτρινίζει κι φαίνεται στην οθόνη. Είναι πρόβλημα που το αναγνωρίζουν αμέσως κι στο αντικαθιστούν άμεσα.
Tragic! Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Με εγγυηση χωρις τη γινεται; Εε χωρίς εγγύηση δε στο φτιάχνουν τζάμπα τι ερώτηση ήταν αυτή.
kosmasgr Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Το κινητό έχει ανάμεσα στο digitizer και στην οθόνη μια ειδική κόλα που λέγεται UV glue loca , η οποία σε μερικά σημεία του κινητού για παράδειγμα οταν ζεσταθεί αρκετά εμφανίζει κιτρινίλα. για παράδειγμα στο iphone 4 μετά απο αρκετή χρήση έφευγε η κιτρινίλα εντελώς και δεν επανερχόταν. 1
Tragic! Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Με εγγυση χωρίς φτιαχνουνε ΔΕΝ Ξέρουμε δεν συντακτικό κάνουμε να; 1
AntiCambeR Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Με εγγυηση χωρις τη γινεται; Με εγγυση χωρίς φτιαχνουνε ΔΕΝ Ξέρουμε δεν συντακτικό κάνουμε να; Μωρέ αμάν!!!Τι αυτά είναι που του παιδιού λέτε? Εχω εντύπωση την τρολλάρετε πως.
Giannislo Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Καλησπέρα, το Lg G2 μου το οποίο εχω 6 μήνες μου παρουσίασε το κλασσικό πρόβλημα με το κιτρινισμα στην οθόνη. Επικοινώνησα με την LG κι μου εστειλαν με δικα τους έξοδα κουριερ να παραλάβει το τηλέφωνο. Να σημειώσω οτι δεν ειχα μαζι μου κι την απόδειξη πράγμα που δεν τους ενοχλησε (τσεκαραν εγγύηση με το imei). Απλα για ολα αυτα που ακούμε για τα service εγω θα ηθελα να πω ενα μπράβο για το άμεσο κι γρήγορο service τους. LG λοιπόν απο εδω κι περα για μενα Φιλε μου σε ενημερωσαν για εκτιμωμενο χρονο παραδοσης; Μου εχει βγαλει και εμενα το ιδιο προβλημα
Fulgore Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Με εγγυηση χωρις τη γινεται; Στο φτιαχνουν τσαμπα.
Stogianz Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Φιλε μου σε ενημερωσαν για εκτιμωμενο χρονο παραδοσης; Μου εχει βγαλει και εμενα το ιδιο προβλημα είναι αναλόγως την δουλεια που έχουν,μπορεί να κάνουν 3 μέρες μπορεί να κάνουν κι 7. Απο τι στιγμή που στο επισκευάσουν την επόμενη το έχεις στα χέρια σου πάντως. Αν εχεις το ιδιο προβλημα στειλτο να στο φτιαξουν γιατι αυτη η κιτρινιλα κατανταει κουραστικη ειδικά σε λευκο φοντο! 1
Tragic! Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Μωρέ αμάν!!!Τι αυτά είναι που του παιδιού λέτε? Εχω εντύπωση την τρολλάρετε πως. (Τρόλλινγκ-ον) Λες ρε αυτό γιατί; (/Τρολλινγκ-οφφ χαχα)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα