Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα τι προτεινεται? εγκατασταση  windows 10 rtm edition απο την αρχή  ή upgrade from windows 7 στην τελική εκδοση που θα βγεί αύριο? γενικως η πειρα μου λεει οτι ενα clean installation ειναι τοι καλυτερο... να κανω το ypgrade ή να περιμενω ως τελη αυγουστου που θα κυκλοφορησουν ?

ευχαριστω

Δημοσ.

Καθαρή εγκατάσταση ειναι οτι καλύτερο αλλα εγώ που έκανα upgrade απο πάνω και ειναι απο τις λίγες φορές που το κάνω μεχρι στιγμής δεν εχω κανένα πρόβλημα

Δημοσ.

Αυριο που θα κατεβασεις την τελική εκδοση θα σε ρωτησει τι θες να κρατησεις, οποτε θα μπορεις να πας και σε καθαρη εγκατασταση

Δημοσ.

Επειδή έκανα την χαζομάρα και έσβησα τον φάκελο το κατέβασα και έκανα εγκατάσταση απο πάνω

Δημοσ.

Τώρα που βγάινουν τα 10 ουσιαστικά μέσω του update θα κατέβει κάποιο iso που θα έχουμε και για μελλοντικήχρήση αν χρειαστούμε format και με το serial key τι ακριβώς παίζει.?

Δημοσ.

Εφόσον κάνεις update απο πάν το κλειδί ενεργοποιείται αυτόματα και στα 10 τώρα αυτο για το iso δεν το ξέρω αλλα λογικά θα σου δίνει την επιλογή να κατεβάσεις και iso για καθαρή εγκατάσταση , καλύτερα ομως οι ερωτήσεις να γίνουν εδώ Νέα/Συζήτηση για τα επερχόμενα Windows Threshold/Windows 10  που υπάρχει και σχετικό θέμα

Δημοσ.

Η αναβάθμιση δεν χρησιμοποιεί αρχεία από την προηγούμενη εγκατάσταση.Ουσιαστικά μιλάμε για καθαρή εγκατάσταση, μόνο που θα υπάρχει και ένας φάκελος με τα παλιά Windows.Αυτό χρησιμεύει στην περίπτωση που θες να κάνεις επαναφορά στα προηγούμενα windows και μπορεί να σβηστεί ανά πάσα στιγμή.

Δημοσ.

<p>ποσα GB συνολικα πρεπει να εχουμε ελευθερα για να γινει το upgrade? </p>

Sent from my iPhone using Insomnia

<p>ποσα GB συνολικα πρεπει να εχουμε ελευθερα για να γινει το upgrade? </p>

3GB

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Γιατι εγω δεν εχω λαβει ακομα το update? εχω κανει reserve σε 2 PC που εχω και κανενα απο

τα δυο δεν εχει λαβει τα win 10 μεχρι στιγμης.

Δημοσ.

SPANK αμα δεις στο αλλο thread http://www.insomnia.gr/topic/539337-%CE%BD%CE%AD%CE%B1%CF%83%CF%85%CE%B6%CE%AE%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B1-%CE%B5%CF%80%CE%B5%CF%81%CF%87%CF%8C%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%B1-windows-thresholdwindows-10/δεν δεχεται το κλειδι απο 7 η 8 η 8.1 θελει να κανεις upgrade, και μετα να κανει clean install απο usb/dvd, και να πατησεις skip στο serial..... οτι ναναι....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...