Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε andoid οτι καλυτερο σε καμερα αυτη τη στιγμη  νομιζω ειναι το s6. Το ειδα με lg g4 διπλα διπλα και εγω προσωπικα  το προτειμω σιγουρα σε καμερα και χρωματα. Βεαβαι και του lg g4 φοβερη ειναι.

Δεν ξερω αν το s6 edge εχει καλυτερη....

Βασικα νομιζω το s6 εχει καλυτερη καμερα απο το 930. Απλα δεν καταλαβα αν ζητας κατι σε πιο λογικη τιμη  με καμερα σαν του 930...

Δημοσ.

Σε andoid οτι καλυτερο σε καμερα αυτη τη στιγμη  νομιζω ειναι το s6. Το ειδα με lg g4 διπλα διπλα και εγω προσωπικα  το προτειμω σιγουρα σε καμερα και χρωματα. Βεαβαι και του lg g4 φοβερη ειναι.

Δεν ξερω αν το s6 edge εχει καλυτερη....

Βασικα νομιζω το s6 εχει καλυτερη καμερα απο το 930. Απλα δεν καταλαβα αν ζητας κατι σε πιο λογικη τιμη  με καμερα σαν του 930...

Αυτό ακριβώς, συγνώμη που ξέχασα να το διευκρινίσω. Αν υπήρχε η δυνατότητα θα έπαιρνα πάλι το 930, αλλά θέλω να πάω σε κάτι πιο φθηνό Android που απλά να έχει παρόμοια κάμερα. Τα άλλα δε με ενδιαφέρουν. Είναι δώρο για συγγενικό πρόσωπο.

Δημοσ.

Αυτό ακριβώς, συγνώμη που ξέχασα να το διευκρινίσω. Αν υπήρχε η δυνατότητα θα έπαιρνα πάλι το 930, αλλά θέλω να πάω σε κάτι πιο φθηνό Android που απλά να έχει παρόμοια κάμερα. Τα άλλα δε με ενδιαφέρουν. Είναι δώρο για συγγενικό πρόσωπο.

Πολυ δυσκολο να βρεις καμερα σαν του 930 σε android σε αυτα τα χρηματα....

Δεν υπάρχει android με καλύτερη κάμερα συνολικά από το 930. Ούτε ακριβότερο, πόσο μάλλον φτηνότερο.

Το s6 νομιζω πως εχει καλυτερη απο το 930. Στα δικα μου ματια τουλαχιστον...

• Like 1
Δημοσ.

Καλώς μάγκες, απλά έχει ενθουσιαστεί ο αδερφός με την κάμερα του 930 μου και ήθελα να του κάνω ένα δωράκι Android να πλησιάζει κάπως.

Ευχαριστώ να 'στε καλά.

• Like 1
Δημοσ.

Καλώς μάγκες, απλά έχει ενθουσιαστεί ο αδερφός με την κάμερα του 930 μου και ήθελα να του κάνω ένα δωράκι Android να πλησιάζει κάπως.

Ευχαριστώ να 'στε καλά.

Κοιτα θα ψαχτω λιγο μηπως βρουμε κατι αν οχι τοσο καλο να εχει καλη καμερα τουλαχιστον. Μεχρι ποσα χρηματα σκεφτεσαι?

Δημοσ.

Κοιτα θα ψαχτω λιγο μηπως βρουμε κατι αν οχι τοσο καλο να εχει καλη καμερα τουλαχιστον. Μεχρι ποσα χρηματα σκεφτεσαι?

Ε κάνα 250άρι ξέρω γω κάπου κει. Βέβαια, όσο πιο φθηνό τόσο πιο καλό. Κριτήριο ΜΟΝΟ η καλή κάμερα και το λειτουργικό και μέχρι εκεί. Καλά, θα μου πεις τόσο καλούς φακούς βάζουν στα high end αλλά τέλος πάντων, θα δούμε.

Δημοσ.

Ευχαριστώ να 'στε καλά.

H καμερα του s6 ειναι συνολικα καλυτερη απο του 930. Πιθανως κ του lg g4 να ειναι οριακα καλυτερη ή σε παρομοιο επιπεδο.

Δημοσ.

Έως 250 ευρώ όμως δεν έχει το s6 και το g4 :-)

Από συσκευές που έχω πιάσει στα χέρια μου πολυ καλή κάμερα είχαν τα g 3 και p7 πάντως σε αυτο το εύρος τιμής.

• Like 1
Δημοσ.

Έως 250 ευρώ όμως δεν έχει το s6 και το g4 :-)

Από συσκευές που έχω πιάσει στα χέρια μου πολυ καλή κάμερα είχαν τα g 3 και p7 πάντως σε αυτο το εύρος τιμής.

Καλα το lg g3 εχει πολυ καλη καμερα αλλα ειναι σε αλλο ευρος τιμης πλεον. Αν πεσουν παλι το συζηταμε.

Γιατι δεν κοιτας το 930  σε αγγελιες εδω..??????

Δημοσ.

Καλα το lg g3 εχει πολυ καλη καμερα αλλα ειναι σε αλλο ευρος τιμης πλεον. Αν πεσουν παλι το συζηταμε.

Γιατι δεν κοιτας το 930  σε αγγελιες εδω..??????

Είναι ανδροϊδάνθρωπος ο ενδιαφερόμενος, άμα δει παράθυρα μάλλον πως θα πάει να πέσει απο κανένα.

• Like 1
Δημοσ.

Είναι ανδροϊδάνθρωπος ο ενδιαφερόμενος, άμα δει παράθυρα μάλλον πως θα πάει να πέσει απο κανένα.

Το μονο κινητο στα χρηματα αυτα που το εχω δει απο κοντα και εχει οντως καλη καμερα και γενικα ειναι πολυ καλο κινητο ειναι το Lenovo Κ3 note που κανει τωρα  245€.

Η καμερα δεν ειναι σαν του nokia 930 αλλα ειναι πολυ καλη και θα μινει εχυαριστημενος.

• Like 1
Δημοσ.

Το μονο κινητο στα χρηματα αυτα που το εχω δει απο κοντα και εχει οντως καλη καμερα και γενικα ειναι πολυ καλο κινητο ειναι το Lenovo Κ3 note που κανει τωρα  245€.

Η καμερα δεν ειναι σαν του nokia 930 αλλα ειναι πολυ καλη και θα μινει εχυαριστημενος.

Στα υπ όψην, ευχαριστώ πολύ!

Δημοσ.

Στα υπ όψην, ευχαριστώ πολύ!

φοβάμαι οτι του k3 δεν πλησιάζει στο ελάχιστο αυτήν του 930 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...