alextsia Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 γεια σας θα ηθελα να ρωτησω κατι σχετικα για τν φορτιση του iphone..μολις παρελαβα το καινουργιο μ iphone..θα πρεπει να το φορτισω με τν μια ? η θα πρεπει πρωτα να τελειωσει η μπαταρια του και μετα?
zio10 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 γεια σας θα ηθελα να ρωτησω κατι σχετικα για τν φορτιση του iphone..μολις παρελαβα το καινουργιο μ iphone..θα πρεπει να το φορτισω με τν μια ? η θα πρεπει πρωτα να τελειωσει η μπαταρια του και μετα? Δεν έχει ιδιαίτερη σημασία. Εγώ συνήθως παίζω μέχρι να τελειώσει όση μπαταρία έχει από το κουτί και μετά το φορτίζω μέχρι το 100%. Λένε πως είναι καλύτερο για την μπαταρία γενικά να μην το αφήνεις να αδειάζει τελείως για να το φορτίσεις. Μεγειά
Xristos Manual Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 καλο θα ηταν οι φορτισεις να γινονται ολοκληρομενες μεχρι το 100%. Ετσι θα κρατησει περισσοτερο η αποδοση της μπαταριας. Καλοριζικο
zio10 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 καλο θα ηταν οι φορτισεις να γινονται ολοκληρομενες μεχρι το 100%. Ετσι θα κρατησει περισσοτερο η αποδοση της μπαταριας. Καλοριζικο Εννοείς από το 0-100%; Δεν είμαι σίγουρος, έχω ακούσει - διαβάσει ότι οι πιο μικρές φορτίσεις είναι καλύτερες για την μπαταρία 1
Kostasspil Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Εννοείς από το 0-100%; Δεν είμαι σίγουρος, έχω ακούσει - διαβάσει ότι οι πιο μικρές φορτίσεις είναι καλύτερες για την μπαταρία αυτο.. αν τ φορτισεις μεχρι τ 100% θα "γραψει" κυκλους φορτισης και θα φθαρει γρηγοροτερα. επισης προτιμοτερη η φορτιση απο την πριζα κι οχι απ τον η/υ 1
zio10 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 αυτο.. αν τ φορτισεις μεχρι τ 100% θα "γραψει" κυκλους φορτισης και θα φθαρει γρηγοροτερα. επισης προτιμοτερη η φορτιση απο την πριζα κι οχι απ τον η/υ Και γι'αυτό ακούγονται και οι δύο απόψεις....κάποιοι λένε ότι όσο πιο αργά φορτίζει (από pc) τόσο καλύτερα...Μπέρδεμα στην τελική με τις μπαταρίες, μέχρι να χαλάσει έχουμε αλλάξει συνήθως...
vagos456 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Με το που αγοράζεις κινητό,χρησιμοποιείς το κινητό μέχρι να κλείσει ή να πάει 1-2% και μετά το φορτίζεις μέχρι το 100% Μετά στις επόμενες φορτίσεις προσπάθησε να μη πέφτει κάτω από το 40% και να το φορτίζεις με usb. Κάθε μήνα κάνεις ένα άδειασμα μέχρι 1-2% ή μέχρι να κλείσει και το φορτίζεις 100% Εγώ έτσι κάνω όλα τα Iphone που έχω, και η μπαταρία διαρκεί μέχρι και 2 μέρες. Εάν έχεις σήμα αρκετό εκεί που είσαι τι κάθε στιγμή. Γιατί όταν δεν έχεις σήμα καλό πέφτει η μπαταρία ποιο γρήγορα. 1
Tragic! Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Με το που αγοράζεις κινητό,χρησιμοποιείς το κινητό μέχρι να κλείσει ή να πάει 1-2% και μετά το φορτίζεις μέχρι το 100% Ανακρίβειες και ανοησίες αυτά. Με το που αγοράζεις κινητό,χρησιμοποιείς το κινητό μέχρι να κλείσει ή να πάει 1-2% και μετά το φορτίζεις μέχρι το 100% Μετά στις επόμενες φορτίσεις προσπάθησε να μη πέφτει κάτω από το 40% και να το φορτίζεις με usb. Κάθε μήνα κάνεις ένα άδειασμα μέχρι 1-2% ή μέχρι να κλείσει και το φορτίζεις 100% Εγώ έτσι κάνω όλα τα Iphone που έχω, και η μπαταρία διαρκεί μέχρι και 2 μέρες. Εάν έχεις σήμα αρκετό εκεί που είσαι τι κάθε στιγμή. Γιατί όταν δεν έχεις σήμα καλό πέφτει η μπαταρία ποιο γρήγορα. Ολόσωστα όλα τα υπόλοιπα Ενα γεναιόδωρο λάικ από μένα. Και γι'αυτό ακούγονται και οι δύο απόψεις....κάποιοι λένε ότι όσο πιο αργά φορτίζει (από pc) τόσο καλύτερα...Μπέρδεμα στην τελική με τις μπαταρίες, μέχρι να χαλάσει έχουμε αλλάξει συνήθως... Οσο λιγότερα mAh τραβάει η συσκευή τόσο καλύτερα. Οπότε ένας υπολογιστής με αδύναμη έξοδο 500mA είναι καλύτερος από μία πρίζα 1 ή 2Α. Από την άλλη, μία πρίζα 200mA είναι καλύτερη από PC. Τέλος πάντων, εκεί οι διαφορές στο χρόνο ζωής είναι μικρές, σημασία έχει να μην αδειάζει εντελώς ή γεμίζει ασφυκτικά μια μπαταρία, να είναι περίπου στη μέση. Αντε μια δυο φορές το μήνα πλήρης φόρτιση-εκφόρτιση που είπε ο φίλος από πάνω για να μην ξε-ρυθμίζεται ο μετρητής του ποσοστού. Αυτά. 1
iMarilina Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 γεια σας θα ηθελα να ρωτησω κατι σχετικα για τν φορτιση του iphone..μολις παρελαβα το καινουργιο μ iphone..θα πρεπει να το φορτισω με τν μια ? η θα πρεπει πρωτα να τελειωσει η μπαταρια του και μετα? Πλέον δεν ισχύουν όλα αυτά με τις καινούριες μπαταρίες. όποτε θες φόρτισέ το. Προσωπικά απλά το άφηνα να αποφορτιστεί εντελώς βγάζοντάς το από το κουτί και μετά του έκανα μια φόρτιση πλήρη. Από κει και πέρα ότι θες κάνεις, δε θα χαλάσει τη μπαταρία ούτε θα τη βλάψει όπως και να το κάνεις πλέον. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα