micos000 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Οχι φιλε, για ολα κανει, το χω δοκιμασει (ειδικα για mp4 ειμαι σιγουρος, για mkv δεν παιρνω και ορκο αλλα πρεπει να κανει). Τωρα αμα ο player σου υποστιριζει sub/idx δεν το ξερω Με διόρθωσε ο parsifal πριν.
s2117 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Thanks παίδες, δεν ξέρω αν υποστηρίζει sub/idx Και δε μπορώ και να το δοκιμάσω τώρα γιατί τον έδωσα σε φίλους που πήγαν διακοπές να χαζεύουν καμιά ταινιούλα, οπότε σε 2 βδομάδες θα το δοκιμάσω
micos000 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Thanks παίδες, δεν ξέρω αν υποστηρίζει sub/idx Και δε μπορώ και να το δοκιμάσω τώρα γιατί τον έδωσα σε φίλους που πήγαν διακοπές να χαζεύουν καμιά ταινιούλα, οπότε σε 2 βδομάδες θα το δοκιμάσω Τι ωραία φάση... Να είσαι στον κήπο με το mojito στο ένα χέρι, το μωρό στη αγκαλιά, τα τριζόνια να γεμίζουν τον τόπο με καλοκαιρινούς ήχους και να βλέπεις avengers - age of ultron σε ένα πανί κρεμασμένο από το μπαλκόνι του σπιτιού που νοικιάζεις ενώ ταυτόχρονα να μαλώνεις τον μπόμπιρας της γειτόνισσας επειδή το τραβάει για να το κάνει μπέρτα σαν τον thor. Αυτές είναι διακοπές!!! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα