Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας καινουρια εδω... θελω να κανω μια σχετικη ερωτηση. μου φερανε ενα iphone 6 απο αμερικη που τελικα μαθαμε οτι το ειχαν βρει απλα στον δρομο και οχι αγορασμενο. και θελω να μαθω αν γινεται να ανοιξει με καποιον τροπο εαν ο ιδιοκτητης εκει περα το εχει μπλοκαρει κ το εχει αχρηστευσει... πιστευω ειναι αδυνατον αλλα εχω ακουσει τελευταια για προγραμματα που ξεμπλοκαρουν αλλα δεν ξερω κατα ποσο δυσκολη ειναι η δικη μου περιπτωση.

Δημοσ.

<p>

γεια σας καινουρια εδω... θελω να κανω μια σχετικη ερωτηση. μου φερανε ενα iphone 6 απο αμερικη που τελικα μαθαμε οτι το ειχαν βρει απλα στον δρομο και οχι αγορασμενο. και θελω να μαθω αν γινεται να ανοιξει με καποιον τροπο εαν ο ιδιοκτητης εκει περα το εχει μπλοκαρει κ το εχει αχρηστευσει... πιστευω ειναι αδυνατον αλλα εχω ακουσει τελευταια για προγραμματα που ξεμπλοκαρουν αλλα δεν ξερω κατα ποσο δυσκολη ειναι η δικη μου περιπτωση.<br />

<br />

Εαν ειναι icloud lock ΔΕΝ ξεκλειδωνει</p>

Δημοσ.

γεια σας καινουρια εδω... θελω να κανω μια σχετικη ερωτηση. μου φερανε ενα iphone 6 απο αμερικη που τελικα μαθαμε οτι το ειχαν βρει απλα στον δρομο και οχι αγορασμενο. και θελω να μαθω αν γινεται να ανοιξει με καποιον τροπο εαν ο ιδιοκτητης εκει περα το εχει μπλοκαρει κ το εχει αχρηστευσει... πιστευω ειναι αδυνατον αλλα εχω ακουσει τελευταια για προγραμματα που ξεμπλοκαρουν αλλα δεν ξερω κατα ποσο δυσκολη ειναι η δικη μου περιπτωση.

Οτι να ναι :)

Δημοσ.

Οτι να ναι :)

Εεε τι; Να την πείς κωλόπαιδο και εκμεταλλευτή; Σου λέει θα σκεφτούν οι ηλίθιοι του φόρουμ "αχχ μωρέ είχε καλές προθέσεις, αλλά η καημένη η κοπέλα που να το στέλνει πίσω τόσα χρήματα.. είναι καλός άνθρωπος, γι αυτό το έβαλε στο δρόμο της ο καλός Θεούλης"

ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΤΕ ΓΙΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ΒΛΑΚΕΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ;;;;;;

• Like 1
Δημοσ.

<p>Ναι ο καλός θειουλης ....από Αμερική μεριά εκεί που τα iPhones είναι τόσα πολλά που τα βρίσκεις και στο δρόμο ένα πράγμα!!!!!!</p>

Δημοσ.

Δεν θα μπορέσεις να το ξεκλειδώσεις και ειδικά αν είναι απο Αμερική σίγουρα θα το έχουν δηλώσει και θα έχει γίνει blacklisted. Τι να σου πω τώρα όσον αφορά για τις συνθηκες δε θα σχολιάσω. 

Δημοσ.

<p>Ναι ο καλός θειουλης ....από Αμερική μεριά εκεί που τα iPhones είναι τόσα πολλά που τα βρίσκεις και στο δρόμο ένα πράγμα!!!!!!</p>

Μην είσαι ειρωνικός ρε συ.

Σιγά, υπερβολές. Και έξω απ' το σπίτι μου να βγείς στο πεζοδρόμιο μια ματιά να ρίξεις κάτω γεμάτο είναι.

Δεν θα μπορέσεις να το ξεκλειδώσεις και ειδικά αν είναι απο Αμερική σίγουρα θα το έχουν δηλώσει και θα έχει γίνει blacklisted. Τι να σου πω τώρα όσον αφορά για τις συνθηκες δε θα σχολιάσω. 

Χαχαχαχα.. όπως λένε και στο χωριό μου στο νομό του Ηρακλείου της Κρήτης

"Από ίντα είν;"

Δημοσ.

Δεν θα σχολι8άσω τις συνθήκες κάτω από τις οποίες βρέθηκε στα χέρια σου, αλλά θα σου πω κάτι που έτυχε σε φίλο μου για να καταλάβεις ότι δεν πρόκειται να το ξεκλειδώσεις ΠΟΤΕ. Του φίλου μου του το κλέψανε και το πουλήσανε. Αυτός είχε απενεργοποιήσει την υπηρεσία εντοπισμού και δεν κατάφερε να το βρει. Μετά από 2 μήνες όμως τον βρήκε αυτός που το είχε αγοράσει (μάλλον μέσω του mac που είχε συνδέσει με το κινητό) και του πρότεινε να του το πουλήσει πίσω (άκουσον άκουσον) γιατί δεν μπορούσε να το ξεκλειδώσει... Οπότε μάλλον δεν θα τα καταφέρεις...

Δημοσ.

ακουω ενα σωρο δεν δεν ,υπαρχουν ατομα που ξεκλειδωνουν μεσω gsx account icloud αλλα θενε γυρω στα 150 ευρω ,για τους καλοθελητες εγω την πατησα και πηρα ενα ipad 3 icloud locked σε ανταλλαγη και το ανακαλυψα στο restore και ο αλλος που ανταλαξαμε εξαφανιστηκε . εγω δεν το σκαλιστα το εχω ως ενα τουβλο παθημα μαθημα καθοτι στην πορεια εμαθα να προσεχω.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...