Masma Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Σεκφτομαι μελλοντικα να μεταβω απο το I phone 5s σε I phone 6 και σκεφτομαι αν αξιζει η αλλαγη η φυσικα αν ειναι καλυτερα να περιμενω πιο πολυ καιρο να μαζεψω λεφτα και να παω σε I phone 6s (να το δουμε και αυτο πως θα ειναι). Εσας ποια ειναι η αποψη σας? Δεν βιαζομαι καθως το I phone 5s που εχω ειναι καινουριο ουσιαστικα....
paylidis Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Για εμενα δεν αξίζει... Σε δύο μηνες όπως και εσυ λες θα εχει βγει το καινουργιο, είτε το λενε 6s είτε 7 - οτιδήποτε... Κανε υπομονη 5 μηνες μεχρι να ερθει στην Ελλαδα στα σκρουτζομαγαζα και να πεσει σε λογική τιμή και πριν τα χριστουγεννα χτυπας το νεο μοντελο 2
Masma Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Για εμενα δεν αξίζει... Σε δύο μηνες όπως και εσυ λες θα εχει βγει το καινουργιο, είτε το λενε 6s είτε 7 - οτιδήποτε... Κανε υπομονη 5 μηνες μεχρι να ερθει στην Ελλαδα στα σκρουτζομαγαζα και να πεσει σε λογική τιμή και πριν τα χριστουγεννα χτυπας το νεο μοντελο Νομιζω πως εχει δικιο. Ασε που απο οτι βλεπουμε το I phone 6s εκτος απο την διαφορα στην οθονη θα εχει και οντως βασικες διαφορες με το s5 οπως 2gbram(καλα και με το 1gb του s5 προβλημα δεν εχω κανενα) επισης η καμερα απο τα 8mp παει σε 12mp... Πιο καλο το αλουμηνιο απο οτι στο 6. Οποτε μαλον θα ακολουθησω τη συμβουλη σου. Ασε ποθ θεωρω το 5s ποιο ομορφο απο το 6.
paylidis Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 κοιτα, εχω και τα δύο (5S & 6) και μπορώ να σου πω ότι το 5S το ευχαριστιέμαι πιο πολύ - μάλλον λόγω πρακτικού μεγέθους... απο εκει και περα οπως ειπα, καθαρα λόγω χαρ/κων και του οτι βγαινει οσονούπω νεο αισθητα καλυτερο μοντελο δεν αξίζει η μεταβαση απο 5s->6 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα