mathewgx Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Καλημέρα παιδιά. Εδώ και λίγε μέρες μου κάηκε ένα dimm 2gb Corsair 1066 ddr2. Σε επικοινωνία με την Corsair δέχονται να μου αντικαταστήσουν την μνήμη αλλά φυσικά ζητάνε την απόδειξη αγοράς. Δυστυχώς την απόδειξη δεν τη βρίσκω , την είχα αγοράσει από το Πλαίσιο ή το eshop (πάνε 7χρόνια , δεν θυμάμαι ακριβώς). Σε νέα επικοινωνία με την Corsair μου είπαν να στείλω μία απόδειξη αγοράς οποιουδήποτε προϊόντος Corsair τα τελευταία 2χρόνια και θα δούνε τι μπορούνε να κάνουνε (επισυνάπτω την απάντηση). Αν έχει αγοράσει κάποιος ένα προιον Corsair τα τελευταία 2 χρόνια και θέλει να βοηθήσει ας μου στείλει μια απόδειξη αγοράς σε π.μ. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.
Xristaras12 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 εαν έχει γίνει ηλεκτρονικά η αγορά τότε σίγουρα και τα 2 καταστήματα έχουν απόδειξη για να σου δώσουν και φαίνεται και στον λογαριασμό σου.
La_MoRt Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Εσύ από που το πήρες; Από online ή κανονικά από κατάστημα;
corsair04 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 πηγαίνεις και στα δυο καταστήματα που θυμάσαι ότι μάλλον πήρες την μνήμη και με το barcode της μνήμης βρίσκουν την απόδειξη αλλά απλά την πηγαίνεις στο service για αντικατάσταση
MSSB Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Να ξέρεις ότι αν την έχεις πάρει από e-Shop, να πας στο κατάστημα που τη πήρες και μην πάρεις στα κεντρικά.
Zergoulini Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Ε-Shop ζητας επανεκτυπωση αποδειξης. Στη δινουν επιτοπου την ιδια στηγμη.
mathewgx Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Ευχαριστώ παιδιά για τις απαντήσεις σας. Το πρόβλημα είναι ότι δεν είμαι Αθήνα και δεν μπορώ να πάω στο Πλαίσιο (και μάλλον από εκεί την πήρα). Θα πάω στο τοπικό eshop και θα ζητήσω ξανά την απόδειξη αν υπάρχει. Αν πάντως στο μεταξύ μπορεί να μου στείλει μία απόδειξη από Corsair προϊόν θα του ήμουν ευγνώμων. Ευχαριστώ και πάλι.
mathewgx Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Πήγα στο eshop ΄, δεν την αγόρασα από εκεί. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει με την απόδειξη ; Λεφτά για καινούργια μνήμη δεν υπάρχουν.
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 δεν γίνεται κάποιος από εδω να σου δώσει απλά μια απόδειξη με corsair μνήμες. Η εγγύηση ισχύει βάση serial number που θα πρέπει να αναγράφετε στην απόδειξη όσο και στις μνήμες. άκυρο, τωρα διάβασα το πρώτο σου ποστ ίσως έχω από τροφοδοτικό μια θα κοιτάξω και θα σου στείλω Πμ.
mathewgx Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Τελικά ενέκριναν το RMA. Θα πρέπει όμως να στείλω πρώτα τις μνήμες με δικά μου έξοδα και στη συνέχεια θα μου στείλουν τις καινούργιες. Εδώ είναι και οι οδηγίες : Package Labeling: Your RMA# & Return address must be clearly marked on the outside of the returning package. Print this page and use the top half (fold or cut at the bold black line) as the return address label by securely taping to the outside of the returning package. Packaging Instructions: DO NOT return any Corsair product in a standard mailing envelope. Proper return packaging includes either a padded envelope sufficient to support the product size and weight or a standard shipping box with stuffing to minimize movement during transit. Coolers: Please note to include all fans, pump and the radiator when packing your defective unit. Missing parts will cause your RMA request to be rejected. Memory: Please note to include the whole set/kit even if only 1 module is defective. Incomplete sets/kits or mismatches will cause a delay in your RMA request. Shipping Carrier: The consumer is responsible for return freight costs to Corsair. We recommend shipping your product with a carrier who provides tracking and insurance options. Corsair is not liable for lost or stolen packages. Corsair Replacement Comment: Upon receipt, Corsair will verify that the contents of the package match with your original RMA Request and either process your replacement order or notify you of any receipt discrepancy which will affect your replacement order. Allow up to 48 hrs for this process. Your replacement order will be shipped via UPS services, FedEx services or DPD Services (UK only). Thank-you for choosing Corsair! Επειδή δεν έχω ξαναστείλει δέμα στο εξωτερικό , μπορείτε να με βοηθήσετε με τη συσκευσία ; Να στείλω τις μνήμες μέσα σε φάκελο ; Επίσης , πόσο υπολογίζετε ότι θα πληρώσω ;
The_Judas Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Συστημένο να το στείλεις καλύτερα. Ετοίμασε το δέμα και ρώτα τον ταμία των ΕΛΤΑ για την τιμή. Δεν πιστεύω να είναι και πολύ ακριβό γιατί οι μνήμες είναι ελαφριές. Υ.Γ: Αν κατάλαβα καλά ζητάνε να τις βάλεις σε δέμα και όχι σε φάκελο.
terry308 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Θα ψάξεις να βρεις τη πλαστική θήκη/συσκευασία τους , αν δεν την έχεις θα ψάξεις αεροπλαστ (φούσκες συσκευασίας) για να τις τυλίξεις, θα τις βαλεις σε ενα χαρτινο ή πλαστικό κουτάκι που να τις χωράει αλλιώς έναν φάκελο με φούσκες από βιβλιοπωλείο ή από τα ΕΛΤΑ (έχουν) Στην AMD που είχα στείλει συστημένο επεξεργαστή είχε βγει κοντά στα 6,5€ , θα το στείλεις σίγουρα συστημένο (για να έχεις track number) , κοστίζει έξτρα 1,5€ περίπου (σε σχέση με την απλή αποστολή) αλλά θα είσαι ήσυχος.
mathewgx Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Λοιπόν , τελικά βρήκα την απόδειξη (την βρήκαν και την εκτύπωσαν στο eshop) και ενημέρωσα την Corsair. Την επόμενη μέρα μου έστειλαν προπληρωμένο τέλος επιστροφής με την DHL. Αυτή είναι εξυπηρέτηση , χωρίς πολλά πολλά και κυρίως χωρίς να σε θεωρούν ένοχο που χάλασε το υλικό. Μακάρι κάποια στιγμή να δούμε τέτοια αντιμετώπιση και εδώ , αν και με τη νοοτροπία μας λίγο δύσκολο το βλέπω. 3
hliastsek Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Φιλε μου, corsair απλα btw, Εiχα στειλει προσφατα εναν ssd στην corsair, με ελτα συστημενο ειχα δωσει 7 ευρω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα