reptile233 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Ειμαι αναμεσα σε αυτα τα δυο αλλα ειναι και τα δυο στα 250 οποτε παω σονυ μερια εχετε κατι αλλο στο μυαλο σας να μ προτεινετε μεχρι 250 ευχαριστω
Masma Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Κοιταξε ε αυτες τις τιμες πιο παλια θα μιλαγαμε για αλλα κινητα. Εγω εχω κανει λιγη χρηση του m4 aqua και στα λεφτα αυτα προτειμω το Samsung galaxy a3 η αν αναιβεις λιγο το a5. Φυσικα το λεεω αυτο διοτι οτι εχω παρει Samsung στο παρελθον εμεινα ευχαριστημενος και με βαση το θεμα υπερθερμανσης που ακουγιεται στο M4 aqua. To k3 note δεν μου αρεσει σαν κινητο εμενα προσωπικα αλλα σαν δυνατοτητες ειναι πολυ καλο. Παντως πριν το capital control θα επερνες lg g2 με τα λεφτα αυτα και θα ησουν και πολυ ευχαριστημενος. Iσως τα παιδια εχουν κατι καλυτερο να σου προτεινουν καθως εγω ενα ενα θεματακι(εμπιστευομαι συγκεκριμενες μαρκες οπως Samsung apple lg xaiomi)....
Tragic! Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 υπομονή μέχρι να περάσει η κρίση και καρφί για G2. Αλλιώς πάρε κάνα Moto G να κάνεις τη δουλειά σου.
reptile233 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Απλα ειπα να παω στο m4 επειδη ειναι octa core το α5 δλδ θα ειναι καλυτερο με 4 ;;
Tragic! Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Απλα ειπα να παω στο m4 επειδη ειναι octa core το α5 δλδ θα ειναι καλυτερο με 4 ;; Μη μετράς πυρήνες απλά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα