Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ομολογώ πως όταν μας έστειλαν για review το Bug Butcher περίμενα να είναι ένα ακόμα platform-shooter κάτι, σαν τα τόσα άλλα. Δεν γνώριζα πολλά, μόνο κάτι φωτογραφίες φευγαλέα είχα δει. Μόλις κατάλαβα πως πρόκειται για Pang-like παιχνίδι, γελούσαν και τα αυτιά μου. Λάτρευα το Pang έχω λιώσει κάτω από τις τσατισμένες φούσκες που σε καταδιωκαν δεξιά και αριστερά. 

Διάολε, θυμάμαι ακόμα πολλές από τις πίστες του. 

Το Bug Butcher είναι μια πολύ ευχάριστη έκπληξη, στα χνάρια του θρυλικού αυτού παιχνιδιού. Ακόμα σε Early Access βέβαια, κακό αυτό (γενικά το Early Access είναι κακό, αλλά το αφήνω για άλλη ώρα το θέμα), ωστόσο με δεδομένο πως η εταιρία έδωσε μικρό ορίζοντα δύο μηνών για να βγει θέλω να πιστεύω πως δεν θα προστεθεί στους τίτλους εκείνους που δεν ολοκληρώθηκαν ποτέ.

Άψογα, άααααψογα ζωγραφισμένα στο χέρι γραφικά με γαμάτο animation και σφιχτοδεμένα controls, απαραίτητο στοιχείο επιτυχίας καθώς είναι αρκετά δύσκολο και θα προκαλούσε πολλά πολλά νεύρα. 

Δείτε όλο το review μας εδώ.

Αν βαριέστε να το δείτε, κρατήστε απλά το γεγονός πως πρόκειται για ένα πάρα πολύ καλό arcade παιχνίδι με γραφικά εξαιρετικά που μοιάζουν λιγάκι με το στυλ του Alien Hominid. Pang + Alien Hominid δηλαδή. Τι άλλο να ζητήσει κανείς.

Επίσημο site: http://www.awfullynicestudios.com/games/

• Like 1
Δημοσ.

Όσο χαριτωμένο και να φαίνεται, είναι πάρα πολύ δύσκολο το άτιμο. Παίζει πολύ και juggling στον αέρα για να βγάζεις combos και να παίρνεις μεγαλύτερα νουμεράκια στο score. Φαντάσου να παίζεις εικοσιμία μόνο που αντί για μπάλα είναι μια εξωγήινη κατσαρίδα. 

Το επαναπαίξιμο του Pang είναι μια αξιέπαινη κίνηση, και μπράβο σου που την σκέφτηκες :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...