pa_nikas Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Καλησπέρα στο φόρουμ. Μιας και αναμένω εντός της βδομάδας τη σύνδεση στο ΟΤΕ ΤV ήθελα να σας ρωτήσω αν υπάρχει κάποιος τρόπος ώστε να έχω τις υπηρεσίες του ote tv σε δυο τηλεοράσεις σε διαφορετικά δωμάτια. 1
ChaniaExpress Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 λοιπον γινεται αλλα ακουσε να δεις.Πρεπει να αγορασεις ενα πραγματακι που λεγεται modulator(εγω βρηκα ενα καλουτσικο με 40 ευρω).Αυτο μοιραζει το σημα σε αλλη μια τηλεοραση.Το κακο ειναι ομως οτι απο την μια τηλεοραση μπορεις να ελεγχεις τα καναλια και η δευτερη τηλεοραση θα δειχνει οτι δειχνει και η αλλη.Αυτο χρησιμοποιητε συνυθως σε μαγαζια που εχουν ote tv και θελουν να παιζει σε ολες τις tv το ιδιο καναλι ομως.Για να εχεις δυο αποκωδικοποιητες πρειπει να πληρωνεις διπλη συνδρομη.Ελπιζω να σε βοηθησα
xlorenzo Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 αν εχεις δυο αποκωδικοποιητες μεσω ιντερνετ με ενα switch παιζει σε δυο τηλεορασεις και διαφορετικο καναλι. Μεσω δορυφ. δεν γινεται
pa_nikas Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 λοιπον γινεται αλλα ακουσε να δεις.Πρεπει να αγορασεις ενα πραγματακι που λεγεται modulator(εγω βρηκα ενα καλουτσικο με 40 ευρω).Αυτο μοιραζει το σημα σε αλλη μια τηλεοραση.Το κακο ειναι ομως οτι απο την μια τηλεοραση μπορεις να ελεγχεις τα καναλια και η δευτερη τηλεοραση θα δειχνει οτι δειχνει και η αλλη.Αυτο χρησιμοποιητε συνυθως σε μαγαζια που εχουν ote tv και θελουν να παιζει σε ολες τις tv το ιδιο καναλι ομως.Για να εχεις δυο αποκωδικοποιητες πρειπει να πληρωνεις διπλη συνδρομη.Ελπιζω να σε βοηθησα Σ'ευχαριστώ πολύ φίλε για την άμεση απάντηση και τις πληροφορίες.Οποτε υπαρχει μόνο η λύση του modulator.. Αν μπορεις στείλε ενα ink. Απ'ότι καταλαβαίνω όμως ο modulator στέλνει το σήμα από τον αποκωδικοποιητή. Αν είναι έτσι δεν χρειαζόμαστε και εναν receiver στην τηλεόραση του δωματίου? 1
NikosKallithea Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Λέγετε HDMI Extender IR και αλλαζεις και κανάλια http://m.ebay.com/itm/HDMI-Extender-Bi-Direction-IR-over-a-Single-CAT5e-6-Ethernet-UTP-Cable-50M-EP-/171640151963?nav=SEARCH
janpap08 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Δοκιμασμένο σε ΟΤΕ μέσω δορυφόρου? Γτ να σου πω την αλήθεια εγώ σκεφτόμουν να βάλω ένα hdmi splitter και ας μην μπορούσα να αλλάζω κανάλια,αλλά αν λειτουργεί το παραπάνω είναι πολύ καλύτερο.
kostasbm Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 ειναι δοκιμασμενο ????αναγνωριζει το τηλεκοντρολ του ΟΤΕ ?? Λέγετε HDMI Extender IR και αλλαζεις και κανάλιαhttp://m.ebay.com/itm/HDMI-Extender-Bi-Direction-IR-over-a-Single-CAT5e-6-Ethernet-UTP-Cable-50M-EP-/171640151963?nav=SEARCH ειναι δοκιμασμενο ???αναγνωριζει το σημα του τηλεκοντρολ του ΟΤΕ΅???
NikosKallithea Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Ειναι ενας απλος πομποδέκτης οτι λαμβανει το εκπέμπει 1
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 υπάρχουν καλά νέα OTE TV Go,υπηρεσία Hybrid και Multiview ερχονται απο τον ΟΤΕ TV Εντός του έτους θα λανσαριστεί τέλος και η υπηρεσία Multiview με την οποία θα δοθεί η δυνατότητα ο συνδρομητής να «μοιράζει το σήμα» σε διαφορετικές τηλεοράσεις μέσα στο σπίτι, ώστε να βλέπει ταυτόχρονα άλλο κανάλι σε κάθε οθόνη. http://www.infocom.gr/2015/02/05/sthn-peraiterw-anaptyksh-ths-syndromhtikhs-tou-thleorashs-stoxevei-o-ote/24276/
kiriakos84 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Ειναι εφικτο με μια προεκταση του καλωδιου της κεραιας (που κατεβαινει απο το πιατο) να το συνδεσεις στην 2η τηλεοραση με τον αποκωδικοποιητη σε αλλο δωματιο? Ναι εχει μειονεκτηματα, δεν βλεπεις ταυτοχρονα σε 2 τηλεορασεις, εχεις ενα καλωδιο μεσα στο σπιτι, πρεπει να μεταφερεις τον αποκωδικοποιητη. Αλλα αν θελεις να δεις εναν αγωνα ή μια ταινια πιστευω οτι εξυπηρετει. Θα υπαρξουν ομως απωλειες λογω της συνδεσης/προεκτασης?
ozric Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 Για να μην ανοιγω νέο θέμα ξεθάβω αυτό. Θα με ενδιέφερε να βάλω στο σπίτι OTE TV αλλά με την προυπόθεση να βλέπουν και ο πατέρας και ο αδερφός.Μιλάμε για μονοκατοικία 3 ορόφων.Σύνολο δηλ 3 τηλεοράσεις. Υπάρχει αυτή η δυνατότητα?Μπορεί κάποιος να γράψει πως και αν γίνεται αυτό γιατί διαβάζοντας δεξιά και αριστερά έχω μπερδευτεί. Διαβάζω για HDMI extenders IR, για modulators κτλ αλλά δεν γωνρίζω τι χρειάζομαι και αν δουλέυουν κτλ Επίσης απ όσο ξέρω ο ΟΤΕ δίνει την δυνατότητα να βλέπεις σε άλλη μια συσκευή με κωδικούς.Μπορεί η μία τηλεόραση να καλυφθεί με αυτό τον τρόπο εφόσον υπάρχει android box?? Θα υπάρχει η δυνατότητα να αλλάζει ο καθένας κανάλι η θα βλέπουμε όλοι το ίδιο?? Ευχαριστώ εκ των προτέρων υ.γ. προφανώς και δεν με ενδιαφέρει η υπηρεσία multiroom λόγω της έξτρα χρέωσης
splanis Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, ozric είπε Για να μην ανοιγω νέο θέμα ξεθάβω αυτό. Θα με ενδιέφερε να βάλω στο σπίτι OTE TV αλλά με την προυπόθεση να βλέπουν και ο πατέρας και ο αδερφός.Μιλάμε για μονοκατοικία 3 ορόφων.Σύνολο δηλ 3 τηλεοράσεις. Υπάρχει αυτή η δυνατότητα?Μπορεί κάποιος να γράψει πως και αν γίνεται αυτό γιατί διαβάζοντας δεξιά και αριστερά έχω μπερδευτεί. Διαβάζω για HDMI extenders IR, για modulators κτλ αλλά δεν γωνρίζω τι χρειάζομαι και αν δουλέυουν κτλ Επίσης απ όσο ξέρω ο ΟΤΕ δίνει την δυνατότητα να βλέπεις σε άλλη μια συσκευή με κωδικούς.Μπορεί η μία τηλεόραση να καλυφθεί με αυτό τον τρόπο εφόσον υπάρχει android box?? Θα υπάρχει η δυνατότητα να αλλάζει ο καθένας κανάλι η θα βλέπουμε όλοι το ίδιο?? Ευχαριστώ εκ των προτέρων υ.γ. προφανώς και δεν με ενδιαφέρει η υπηρεσία multiroom λόγω της έξτρα χρέωσης Νομίζω πως με το cosmote TV go σε ένα android box κάνεις την δουλειά σου για την 2η τηλεόραση, αλλά ισχύει μόνο για μια συσκευή οπότε για την 3η χρειάζεται άλλο τρόπο.. Ίσως το multiroom να ναι μονόδρομος (Για διαφορετικά κανάλια) Επεξ/σία 19 Αυγούστου 2018 από splanis
GiwrgosP- Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 Παιδια προσοχη με τα hdmi splitters. Πρεπει να εχουν υποστηριξη HDCP για να μπορειτε να "αντιγραψετε" το σημα και σε δευτερη οθονη. Δοκιμασα με ενα απλο φθηνο σπλιτερακι και τα hd καναλια της cosmote δεν τα διαβαζε. Γενικως μια αλλη λυση οπως προταθηκε ειναι το android box που ουσιαστικα θα κανεις χρηση του cosmote tv go καθως και η χρηση rca καλωδιου που θα επιτρεψει παλι απλα την αναπαραγωγη του ιδιου περιεχομενου σε 2 τηλεορασεις αλλα σε αυτη την περιπτωση χανεις στην ποιοτητα (νομιζω παιζεις γυρω στα 480p).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα