djboyster Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Γεια σας παιδιά.Θα ήθελα να κάποιος μπορεί να με βοηθήσει σχετικά με ένα πρόβλημα που έχω με το tablet.Είναι e-star zoom hd quad core.Ξαφνικά μια μέρα εκεί που έκανα κάτι στο τάμπλετ,μου βγάζει ένα μήνυμα ότι λείπει ένα αρχείο.Εκανα μια επανεκκίνηση μήπως λυθεί το πρόβλημα αλλά δεν ξανάνοιξε ποτέ.Φαίνεται ότι προσπαθεί να ανοίξει αλλά μένει στο λογότυπο "e-star".Το θέμα είναι ότι δε μπορώ με κάποιο συνδυασμό κουμπιών να μπω σε recovery mode,καθώς τα μόνα κουμπιά που έχει είναι το power(που ανοίγει)και άλλο ένα home(πηγαίνει στην αρχική οθόνη).Το έχω αφήσει όλη τη μέρα μπας και ανοίξει αλλά το αποτέλεσμα ήταν απλά να τελειώσει η μπαταρία.Αν κάποιος μπορεί να με βοηθήσει θα του ήμουν υπόχρεος.Ευχαριστώ προκαταβολικά. http://www.estar.eu/el/product/estar-zoom-hd-quad-core-9-0/
Moderators Inuyasha Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Moderators Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Γεια σας παιδιά.Θα ήθελα να κάποιος μπορεί να με βοηθήσει σχετικά με ένα πρόβλημα που έχω με το tablet.Είναι e-star zoom hd quad core.Ξαφνικά μια μέρα εκεί που έκανα κάτι στο τάμπλετ,μου βγάζει ένα μήνυμα ότι λείπει ένα αρχείο.Εκανα μια επανεκκίνηση μήπως λυθεί το πρόβλημα αλλά δεν ξανάνοιξε ποτέ.Φαίνεται ότι προσπαθεί να ανοίξει αλλά μένει στο λογότυπο "e-star".Το θέμα είναι ότι δε μπορώ με κάποιο συνδυασμό κουμπιών να μπω σε recovery mode,καθώς τα μόνα κουμπιά που έχει είναι το power(που ανοίγει)και άλλο ένα home(πηγαίνει στην αρχική οθόνη).Το έχω αφήσει όλη τη μέρα μπας και ανοίξει αλλά το αποτέλεσμα ήταν απλά να τελειώσει η μπαταρία.Αν κάποιος μπορεί να με βοηθήσει θα του ήμουν υπόχρεος.Ευχαριστώ προκαταβολικά. http://www.estar.eu/el/product/estar-zoom-hd-quad-core-9-0/ εγγυηση δεν εχεις ? Πηγες να κανεις root η καποια αλλη παρομοια ενεργεια?
mixalis2023 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Παιδια εγω εχω το estar zoom hd mid 9044 κια παω να το ανιξω μια μερα και κολισε στο λογοτιπο και δεν ανιξε ποτε καμια βοηθια πλιζ Για reset Παιδια εγω εχω το estar zoom hd mid 9044 κια παω να το ανιξω μια μερα και κολισε στο λογοτιπο και δεν ανιξε ποτε καμια βοηθια πλιζ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα