Προς το περιεχόμενο

LG G3 Root

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα εχω κανα 6 μηνο το lg g3 16gb και ενδιαφερομαι για root. καταρχην μια ερωτηση με το root χανω την εγγυηση? γιατι αλλου διαβασα οτι χανετε, αλλου διαβασα οτι δεν χανετε και τα λοιπα....
απο κει και περα θα με ενδιαφερε να κανω root χωρις να γινει καμια ζημεια στο κινητο μου...γνωριζει κανεις πως θα κανω αφοβα και απροβληματιστα ροοτ? ευχαριστω προκαταβολικα!

Δημοσ.

η εγγυηση βλακωδως και πονηρως χανεται...

ζημια δεν κανεις στο κινητο σου ρουταροντας το...

• Like 1
Δημοσ.

καλησπερα εχω κανα 6 μηνο το lg g3 16gb και ενδιαφερομαι για root. καταρχην μια ερωτηση με το root χανω την εγγυηση? γιατι αλλου διαβασα οτι χανετε, αλλου διαβασα οτι δεν χανετε και τα λοιπα....

απο κει και περα θα με ενδιαφερε να κανω root χωρις να γινει καμια ζημεια στο κινητο μου...γνωριζει κανεις πως θα κανω αφοβα και απροβληματιστα ροοτ? ευχαριστω προκαταβολικα!

Αγορινα πες μας και ολο το μοντελο....

Π.χ lg g3 D855 4.4 ή lollipop.

Και εδω θα βρεις για το root και πολλα αλλα.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=306146

• Like 1
Δημοσ.

Καλό είναι να κάνεις backup το IMEI του κινητού σου και μετά να το ρουταρις.

πως ακριβως γινεται αυτο??

Αγορινα πες μας και ολο το μοντελο....

Π.χ lg g3 D855 4.4 ή lollipop.

Και εδω θα βρεις για το root και πολλα αλλα.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=306146

lg g3 D855 4.4.2 αυτο εχω

Δημοσ.

Υπάρχουν διάφορες εφαρμογές στο store , εγω προσωπικά  χρησημοποιο αυτο .

αυτο σε τι ακριβως θα βοηθησει? ειμαι λιγο ασχετως γιαυτο ρωταω....

Ωραια οποτε εισαι εδω για root: http://www.doctorandroid.gr/2014/07/ioroot-root-lg-g3.html?m=1

διαβασε καπου οτι αυτοι που ειναι στην lollipop μπορουν να κανουν ροοτ και αν χρειαστει να το σβησουν τελειως και να μην φενεται σε περιπτωση που χρειαστουν την εγγυηση? αν ισχυει αυτο τοτε να του κανω και αναβαθμιση να παει σε lollipop...

Δημοσ.

Υπάρχει περίπτωση να γίνει κάποια ανάποδη κατά το ρουταρισμα η αν φλασαρης κάποια  ρομ και να χαθεί το ιμει. Αν χαθεί  καταπασα πιθανότητα δεν θα μπορείς να συνδεθεις σε κανένα δίκτυο κινητής τηλεφωνίας. Καλο ειναι να το κανεις backup και ας μην σου χρειαστεί ποτε.

• Like 1
Δημοσ.

αυτο σε τι ακριβως θα βοηθησει? ειμαι λιγο ασχετως γιαυτο ρωταω....

διαβασε καπου οτι αυτοι που ειναι στην lollipop μπορουν να κανουν ροοτ και αν χρειαστει να το σβησουν τελειως και να μην φενεται σε περιπτωση που χρειαστουν την εγγυηση? αν ισχυει αυτο τοτε να του κανω και αναβαθμιση να παει σε lollipop...

Ναι αυτοι που ειναι Lollipop κανουν root το πρωτο post που σου εδωσα ειναι για Lollipop γι'αυτο σε ρωτησα τι ειναι το κινητο σου γιατι εχει αλλη διαδικασια το root τις Loll και αλλο του Kitkat.

Σε οποια περιπτωση και αν εισαι ΝΑΙ γυρνας σε Official εκδοση αλλα εχει αλλη διαδικασια λιγο πιο περιπλοκη(αν δεν ξερεις).

Παντως και στις δυο περιπτωσης του root(Kitkat/Lollipop)χανεται η εγγυηση και δεν μπορεις να κανεις αναβαθμιση(μεσω ΟΤΑ)παρα μονο μετα να την περασης εσυ ο ιδιως την rom.

Αυτα οτι αλλο εδω ειμαστε ολοι……

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...