Προς το περιεχόμενο

Help για HP-UX σε HPC200...

Jaco

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Έχω μπροστά μου ένα HP C200 με HP-UX, μάλλον v.9.xx... Ακόμα προσπαθώ να τον boot-άρω... Ενώ κάνει initialize το σύστημα του, μόλις πάει στο καλύτερο σημείο που ζητάει login και password τα βάζω και... τίποτα... Μαυρίζει το monitor και μένει σύξυλο...

Έχει δουλέψει κανείς με παρόμοιο μηχάνημα...; Θέλω να καταλάβω αν φταίει η έκδοση, ώστε να την αναβαθμίσω...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Eixa kai egw provlimata me to sigekrimeno mixanima oso anafora to booting. Me arketo psaksimo (kai thlefona sto support ths HP) katafera na bw sto grafiko perivalon kai na to setarw.Telika efage ena trelo kollhma otan perasa ta IP gia diktyo kai den 3anasxolh8hka.

Provlimata me to login den eixa. Otan les menei suxulo kolaei kai den kanei tipota h mavrizei h o8onh? Stin arxh polles fores pairnei arketo xrono gia fortwma. Mipws apla argei na fortwsei? Den 3erw ti borei na einai giati paei polys kairos pou exw asxoli8ika.

An 8umamai kala fortosa thn ekdosh 10.x tou HP-UX.

Pantws genikws to mhxanhma einai polu evais8hto stis allages sta settings kai prepei na 3ereis ti kaneis. Den sikwnei peiramatismous.

A! Dokimasa kai Linux na tou perasw alla den to epairne me tipota.

Exei kaneis thn ekdosh 11.x?

Έχω την έκδοση 11.x, δηλαδή όχι εδώ, αλλά προσφέρθηκε ένας να μου την βάλει, την έκδοση εννοώ... Όντως, στο login κάνει αυτό, μαυρίζει η οθόνη και σταματάει, οι δίσκοι δεν δίνουν σημεία ζωής και φυσικά γραφικό περιβάλλον ούτε για αστείο... Μετά από λίγη ώρα ωστόσο το είδα που πέταξε μια οθόνη, αλλά πάλι στο σημείο του Login και μετά εξαφανίστηκε...

Διάβασα και σε ένα forum απ'έξω ότι παίρνει πάνω Linux, αλλά δεν έλεγε για ποια έκδοση, τι και πως... Αν έχεις καμιά ιδέα, έστω να το δοκιμάσω, αφού σίγουρα είναι καλύτερα να τρέξω linux παρά αυτό το πράγμα που έχει τώρα επάνω...

Βρήκα τελικά την Linux έκδοση 0.9 την οποία παρέχει η ίδια η HP και την κατεβάζω... Θα ασχοληθώ μαζί του αύριο πάλι να δω τι γίνεται και αν την δέχεται...

Τελικά, το Debian Linux 0.9.3 για RISC http://www.parisc-linux.org/release-0.9/index.html

χρειάζεται δικό του δίσκο ξεχωριστό για να γίνει setup και δεν μπορεί να μπεί στον ίδιο δίσκο με το HP-UX... οπότε το παράτησα... Θα δοκιμάσω το HP-UX v.11 και βλέπουμε...

Τέλος πάντων αν κάποιος βρεθεί στην ίδια θέση, και έχει ένα σκληρό δίσκο ο οποίος φοράει ήδη HP-UX μην δοκιμάσει καν να κατεβάσει το Linux... :(

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...