Barbara1980 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Οι ανεμιστήρες υδρονέφωσης δεν χαλάνε τα έπιπλα; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haris_216 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Πήγα είδα από κοντά αυτόν τον μεταλλικό που προανέφερα τον οποίο δεν είχε σε διαθεσιμότητα και περιμένω τηλέφωνο. Πολύ κομψος, ανθρακι μεταλλικό, με μεγάλη ροή αέρα, αλλά θορυβωδης. Ένας πλαστικός που είδα δίπλα του στη μισή τιμή, τα ακριβώς αντίστροφα από αυτόν Αυτόν που αναφέρεις τον είχα παλαιότερα (σε έκδοση Carrefour). Μου άρεσε αυτό το industrial look και ήταν αρκετά δυνατός. Μάλιστα ήταν από τις λίγες οικονομικές εκδοχές με μεταλλικά πτερύγια. Βασικό του μειονέκτημα (πέρα από την μη περιστροφή) ο θόρυβος. Ειδικά αν ανέβαινες από την μικρή σκάλα, τύφλα να 'χουν τα περιφερειακά αεροδρόμια από στάθμη θορύβου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BELL Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Περιστροφή πάντως έχει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haris_216 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Ίσως να μην εννοούμε το ίδιο πράγμα με τη λέξη "περιστροφή". Εγώ αναφέρομαι στην αυτόματη περιστροφή όπου η κεφαλή του ανεμιστήρα περιστρέφεται συνέχεια δεξιά-αριστερά, συνήθως σε μια γωνία γύρω στις 90 μοίρες (την οποία και δεν έχει). Ο συγκεκριμένος έχει μόνο χειροκίνητη ανύψωση. Δηλαδή μπορείς να ανεβοκατεβάσεις την κεφαλή του με το χέρι και να φυσάει ψηλότερα ή χαμηλότερα (αυτό δεν είναι όμως κάποιο ιδιαίτερο προσόν αφού όλοι το έχουν) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Οι ανεμιστήρες υδρονέφωσης δεν χαλάνε τα έπιπλα; Αυτο αναρωτιέμαι κι εγώ.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BELL Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Ίσως να μην εννοούμε το ίδιο πράγμα με τη λέξη "περιστροφή". Εγώ αναφέρομαι στην αυτόματη περιστροφή όπου η κεφαλή του ανεμιστήρα περιστρέφεται συνέχεια δεξιά-αριστερά, συνήθως σε μια γωνία γύρω στις 90 μοίρες (την οποία και δεν έχει). Ο συγκεκριμένος έχει μόνο χειροκίνητη ανύψωση. Δηλαδή μπορείς να ανεβοκατεβάσεις την κεφαλή του με το χέρι και να φυσάει ψηλότερα ή χαμηλότερα (αυτό δεν είναι όμως κάποιο ιδιαίτερο προσόν αφού όλοι το έχουν) Αυτός που είδα εγώ έχει αυτόματη περιστροφή. Με τον κλασσικό πύρο που ανασηκωνεις και απασφαλιζεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haris_216 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Γράψε λάθος Εγώ έμεινα σε αυτόν που ανέφερε ο Mau-Maus και είπες (στο post 13) ότι ήταν η πρώτη σου επιλογή. Μάλλον αγνόησα τη συνέχεια της πρότασής σου που είπες "αλλά χρειάζομαι περιστρεφομενο" και άρα τον απέρριψες. Γι αυτόν που σου αρέσει δεν έχω άποψη αφού δεν τον ξέρω. Συγνώμη για το "χαλασμένο τηλέφωνο". 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BELL Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Γράψε λάθος Εγώ έμεινα σε αυτόν που ανέφερε ο Mau-Maus και είπες (στο post 13) ότι ήταν η πρώτη σου επιλογή. Μάλλον αγνόησα τη συνέχεια της πρότασής σου που είπες "αλλά χρειάζομαι περιστρεφομενο" και άρα τον απέρριψες. Γι αυτόν που σου αρέσει δεν έχω άποψη αφού δεν τον ξέρω. Συγνώμη για το "χαλασμένο τηλέφωνο". ΟΚ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cuspid Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 ................................................................................................................................................................................................................ Tα 28w δεν τον κάνουν αδύναμο; Επειδή κι εγώ ψάχνομαι τελευταία κι έχω δει πολλούς, με ενδιαφέρει να είναι και δυνατός γιατί έχω έναν, βέβαια είναι μάρκα μ'έκαψες αλλά 40Βατ και δε δροσίζει πολύ. .............................................................................................................................................................................................................. Είναι αισθητά πιο δυνατός από τον φτηνιάρικο (του 20άρικου) που έχω αγοράσει από το carrefour. Το μοτέρ (όπως αναφέρει στο Site: λίνκ που έβαλα) είναι Brushless, το οποίο αν δεν κάνω λάθος σημαίνει ότι δεν έχει "καρβουνάκια", άρα είναι πιο αποδοτικό και αξιόπιστο. Τα WATT σαν νούμερο δεν λένε όλη την αλήθεια. Στην πράξη αυτό που έχω παρατηρήσει είναι ότι δεν ζεσταίνεται καθόλου (όταν πιάνω με το χέρι το κάλυμμα του μοτέρ), σε σχέση πάντα με τον φτηνιάρικο που ζεσταίνεται αισθητά... Το άλλο καλό που έχει είναι ο ροοστάτης ταχύτητας, σε αντίθεση με τις τρεις προκαθορισμένες ταχύτητες που έχουν οι περισσότεροι, έτσι μπορείς να τον ρυθμίσεις ακριβώς εκεί που θες εσύ, τόσο σε απόδοση όσο και σε θόρυβο... Τέλος πάντων, το τελειώσαμε το θέμα.... για έναν απλό ανεμιστήρα μιλάμε, δεν είναι και απόφαση ζωής! Ο φίλος BELL καλά θα κάνει να βιαστεί γιατί οι ζέστες έχουν σφίξει για τα καλά! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
someone- Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 https://www.skroutz.gr/s/3346222/Juro-Pro-Maistros-18.html?from=autocomplete&keyphrase=maistros+18 παρηγγειλα πριν 2 3 μερες αυτον μετα απο ερευνα σε σχεση τιμης αποδοσης ειναι απο τα καλυτερα πιστευω, 35 ευρω με δυνατο μοτερ 100watt και σχετικα επωνυμο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deesnider Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Οι ανεμιστήρες υδρονέφωσης δεν χαλάνε τα έπιπλα; Αυτο αναρωτιέμαι κι εγώ.. Αν χρησιμοποιήσεις αυτή την ηλίθια συσκευή σε εσωτερικό χώρο, θα στείλει το ποσοστό υγρασίας στα ύψη. Όχι μόνο τα έπιπλα θα χαλάσει, αλλά θα πηδήξει και κάθε ηλεκτρονική συσκευή. Αυστηρά και μόνο για χρήση σε εξωτερικό χώρο είναι και μόνο εφόσον φοράς - το πολύ - μαγιό, ώστε να μη σε νοιάζει το ότι θα μουσκέψει. Θα πλευριτωθείς βέβαια, αλλά τουλάχιστον δε θα κλαις την τηλεόραση, τον υπολογιστή και τα σχετικά... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haris_216 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Αν χρησιμοποιήσεις αυτή την ηλίθια συσκευή σε εσωτερικό χώρο, θα στείλει το ποσοστό υγρασίας στα ύψη. Όχι μόνο τα έπιπλα θα χαλάσει, αλλά θα πηδήξει και κάθε ηλεκτρονική συσκευή. Αυστηρά και μόνο για χρήση σε εξωτερικό χώρο είναι και μόνο εφόσον φοράς - το πολύ - μαγιό, ώστε να μη σε νοιάζει το ότι θα μουσκέψει. Θα πλευριτωθείς βέβαια, αλλά τουλάχιστον δε θα κλαις την τηλεόραση, τον υπολογιστή και τα σχετικά... Έλα τώρα, υπερβολικέ. Αν σε ζορίζει τόσο ο ανεμιστήρας με την υδρονέφωση πολύ απλά του βάζεις από δίπλα να δουλεύει και ένας...αφυγραντήρας 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deesnider Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Έλα τώρα, υπερβολικέ. Αν σε ζορίζει τόσο ο ανεμιστήρας με την υδρονέφωση πολύ απλά του βάζεις από δίπλα να δουλεύει και ένας...αφυγραντήρας Αυτό εμένα τώρα, γιατί μού θυμίζει το «πονάω αλλά μ' αρέσει»;... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blanka Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 δεν χρειάζεται μια περιουσία για ένα απλο φουρφούρι. Εγώ πηρα αυτόν http://www.you.gr/proionta/spiti-grafeio/klimatismos,-thermansi-epochiaka/anemistires/anemistiras-orthostatis-singer-sf40-timer σε αντικατάσταση ενως παρόμοιου made in carefour, Καμια σχέση ! πολύ μεγάλη ροή αέρα, τον νιώθεις στα 10 μέτρα. και πάρα πολύ αθόρυβος! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zas Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 Kαλησπερα σαs μια ερωτηση να κανω και εγω στο phanteks entho pro, τι ανεμνιστηρα να βαλω οροφη?, σκεφτομαι για 200mm oπωs ειναι και ο μπροστα. Δεν θελω να βγαλω τον διακοσαρι να τον βαλω πανω, και μπροστα να βαλω 140mm. Aλλα θα ναι σωστη η κατανομη του αερα? θελω απλα να βαλω αλλον ενα 200mm πανω. Αλλα ποιον οι διακοσαριδεs σχεδον ολοι ειναι στα 3 pin. Kαι η μητρικη μου εχει τετραπινεs κεφαλιδεs. Eιναι και το αλλο που δεν ξερω αν ισχυει, καποιοι ειναι καλυτερα για καθετα αλλοι για οριζοντια, αρνητικη θετικη πιεση κτλπ. Εχω μπερδευτει ειμαι και νεο μελοs, και κυταω να συζητησουμε να γνωριστουμε καπωs. Kαθε βοηθεια ευπροσδεκτη ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα