Προς το περιεχόμενο

opel astra 2004

Gunix

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Να ρωτησω κι εγω κατι?

Εχω ενα αστρα ντιζελ καραβαν,μοντελο του 2005 με 215.000.

Πριν δυο μηνες και μετα απο 10 μερες ακινησιας μες το καταχειμωνο,αρχισε να μου κανει εναν περιεργο θορυβο απο την μηχανη,δεν μπορω να καταλαβω αν ειναι ο κινητηρας η κατι αλλο και ο θορυβος αυτος αρχιζει μονο οταν αρχιζω και τρεχω πανω 80 στην εθνικη οδο.Οταν κινουμαι στην πολη δεν ακουγεται τιποτα.Εκει ειναι και η δυσκολια του να παω να ρωτησω σε συνεργειο,γιατι αν δεν το ακουσουν δεν μπορουν να καταλαβουν τι ειναι.Εν παση περιπτωση επειδη δεν εχω καθολου χρονο αυτη την στιγμη,το εχω αφησει αλλα νομιζω οτι τωρα πλεον ακουγεται δυνατοτερα,παντα οταν τρεχω πανω απο 80 χιλ,αλλα κυριως κινουμαι με χαμηλοτερες ταχυτητες μες στην πολη,αλλα φοβαμαι να παω καπου μακρια μεχρι να βρω χρονο να το παω για σερβις.

Ξερει κανεις τι μπορει να ειναι?Αν το παω σε συνεργειο της οπελ,μπορουν να δουν τι εχει στο κομπιουτερ?Γιατι συνηθως το πηγαινω σε αλλο συνεργειο,αλλα σκεπτομαι οτι δεν θα μπορεσουν να βρουν τι ειναι,αφου ο θορυβος ακουγεται μονο οταν τρεχω με μεγαλη ταχυτητα.Να προσθεσω οτι τι αμαξι περνει αμεσως μπροστα το πρωι ακομα και με κρυο.

Όπως είχε πει και ένας φίλος, θόρυβος πάνω από 90-100χλμ/ω είναι ο χάρος που σου χτυπάει το καμπανάκι.

Παρόλα αυτά προσπάθησε όπως λέει και ο φίλτατος luci να τον περιγράψεις, όμως όσο πιο σωστά μπορείς και όχι τύπου 'καπ καπ απ κατ κατ καν γκουπ γκουπ'

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• 1 μήνα μετά...

Αρα 150 περιπου και αλλαζω ιμαντα χρονισμου μαζι με αντλια?

Γιατι κατι για 400 ακουσα και με επιασε ριγος!!!

Και 200 και 300 και 400 και 500 . Ανάλογα που θα πας να στον αλλάξουν . :)

• 3 μήνες μετά...
  • 10 μήνες μετά...

Αλλαγη κλειδαριων πορτων εχει κανει καποιος?

Κοστος?

5θυρο, astra g

εννοείς τις ηλεκτρομαγνητικές , δε λειτουργεί το κεντρικό κλείδωμα;

Καταρχην ολα πλεον γίνονται χειροκίνητα.

Ειναι μπλοκαρισμενη η πισω απτον οδηγο. Δεν ανοίγει η ασφαλεια με τιποτα.

Η πορτα του συνοδηγου ανοιγει μονο απ το εξωτερικο χερουλι(σηκωμενη η ασφάλεια).

Η πορτα του οδηγου ανοιγει με το κλειδί/μυλο. Οταν ειναι ανοιχτη η πορτα δεν κατεβαίνει η ασφάλεια. Κλειστη η πορτα ανοιγοκλεινει με το χερι κανονικα.

Να ναι καμια χαλασμενη και τις μπλοκαρει ολες?

• Like 1

• 5 μήνες μετά...

Ποσο πάει αλλαγη καταλυτη στο astra g?

Σου παρουσίασε πρόβλημα; 

Οι επιλογές που έχεις είναι να βρείς μεταχειρισμένο ή να πάς σε κατάστημα εξατμίσεων.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...