d_gkal Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Opel astra g και Έχω 180.000 χλμ. Θέλω να του κάνω ενα σερβίς(το πήρα μεταχειρο) και είναι αέριο. Πέρα απ το σερβίς του αερίου, να κάνω αλλαγή λαδιών, φίλτρου αέρος, φίλτρου λαδιου, φίλτρου καμπίνας και αλλαγή μπουζι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gia_nnis Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Opel astra g και Έχω 180.000 χλμ. Θέλω να του κάνω ενα σερβίς(το πήρα μεταχειρο) και είναι αέριο. Πέρα απ το σερβίς του αερίου, να κάνω αλλαγή λαδιών, φίλτρου αέρος, φίλτρου λαδιου, φίλτρου καμπίνας και αλλαγή μπουζι? το βιβλιαρακι του τι γραφει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d_gkal Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Αμ, πρέπει να το βρω... Αλλά για να έχω το "κεφάλι μου ήσυχο" λέω να κάνω τα παραπανω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gia_nnis Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Αμ, πρέπει να το βρω... Αλλά για να έχω το "κεφάλι μου ήσυχο" λέω να κάνω τα παραπανω Για να εχεις το κεφαλι σου ησυχο να σε απασχολει ο ιμαντας χρονισμου και τα λαδια του.. Τα υπολοιπα μπορεις να δεις σε τι κατασταση βρισκονται και να αλλαξεις κατ εκτιμηση. Αν μπορεις και μονος σου μπορεις να δεις σε τι κατασταση βρισκεται το αερος,καμπινας,μπουζι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d_gkal Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 βρηκα το βιβλιαρακι. 171.000 αλλαγη λαδιων, φιλτρο αερος, φιλτρο καμπινας, μπουζι. τωρα εχω 178.000. ποτε να τα κανω? ιμαντα χρονισμου εκανε στις 118.000 ν θυμαμαι καλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gia_nnis Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 βρηκα το βιβλιαρακι. 171.000 αλλαγη λαδιων, φιλτρο αερος, φιλτρο καμπινας, μπουζι. τωρα εχω 178.000. ποτε να τα κανω? ιμαντα χρονισμου εκανε στις 118.000 ν θυμαμαι καλα Αν του εχουν βαλει φουλ συνθετικα τα αλλαζεις σε 1 χρονο ή στα 8 εως 10000χλμ οτι ερθει πρωτα.. Το αερος ειναι για 20000χλμ του ριχνεις μια ματια και κατ εκτιμηση Το καμπινας αν σου μυριζει τοτε θελει και αυτο παλι το βλεπεις οπτικα Τα μπουζι αν φορας τα απλα ειναι για 15 εως 17000χλ εκτος και 10 με 12000χλμ εντος Ο ιμαντας ειναι για καποια χρονια 5-7 χρονια ή 60000χλμ οτι ερθει πρωτο ..ρωτα την opel γιατι αυτο ειναι σημαντικο.. βρηκα το βιβλιαρακι. 171.000 αλλαγη λαδιων, φιλτρο αερος, φιλτρο καμπινας, μπουζι. τωρα εχω 178.000. ποτε να τα κανω? ιμαντα χρονισμου εκανε στις 118.000 ν θυμαμαι καλα Τα μπουζι αν σου δειξει καποιος μπορεις να τα αλλαζεις μονος σου.. οπως και το αερος και καμπινας γιατι εξω μπορει να σου παρει καποιος μεχρι και 30ε εργασια! 15ε ειναι μια καλη τιμη αντε 20ε αμα του πας μαζι και τα λαδια για αλλαγη.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d_gkal Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Οκ, πες λάδια, φίλτρα, μπουζί αλλαζω μόνος. Για ιμάντα θα πάω να ρωτησω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d_gkal Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Τελικα δε μπορεσα να παω Μια τιμη στο περιπου για αλλαγη ιμαντα ξερουμε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
meletis_m Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Τελικα δε μπορεσα να παω Μια τιμη στο περιπου για αλλαγη ιμαντα ξερουμε? Καλό είναι όταν αλλάζουμε ιμάντα κάθε 2η φορα να αλλάξουμε και ανλία νερου.Περίπου 70ε πηγαίνει εργασία μαζί με αντλία+40-50 αντλία νερού+30-40 ιμάντας. Εφόσον το αμάξι έχει σύστημα LPG δές και τις βαλβίδες του, μήπως θέλουν ρύθμιση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d_gkal Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Αρα 150 περιπου και αλλαζω ιμαντα χρονισμου μαζι με αντλια? Γιατι κατι για 400 ακουσα και με επιασε ριγος!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakks80 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 οι βαλβιδες δεν θελουν ρυθμιση ειναι υδραυλικες αυτορυθμιζομενες.σπανια θα βρεις αμαξι μετα το 2000 να μην εχει αυτορυθμιζομενες βαλβιδες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d_gkal Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 θεσσαλονικη που να το παω για σερβις και για ιμαντα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Highlander Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Αν δεν κάνω λάθος το 2004 έχει καδένα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d_gkal Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Ζ14ΧΕ ο κινητηρας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Να ρωτησω κι εγω κατι? Εχω ενα αστρα ντιζελ καραβαν,μοντελο του 2005 με 215.000. Πριν δυο μηνες και μετα απο 10 μερες ακινησιας μες το καταχειμωνο,αρχισε να μου κανει εναν περιεργο θορυβο απο την μηχανη,δεν μπορω να καταλαβω αν ειναι ο κινητηρας η κατι αλλο και ο θορυβος αυτος αρχιζει μονο οταν αρχιζω και τρεχω πανω 80 στην εθνικη οδο.Οταν κινουμαι στην πολη δεν ακουγεται τιποτα.Εκει ειναι και η δυσκολια του να παω να ρωτησω σε συνεργειο,γιατι αν δεν το ακουσουν δεν μπορουν να καταλαβουν τι ειναι.Εν παση περιπτωση επειδη δεν εχω καθολου χρονο αυτη την στιγμη,το εχω αφησει αλλα νομιζω οτι τωρα πλεον ακουγεται δυνατοτερα,παντα οταν τρεχω πανω απο 80 χιλ,αλλα κυριως κινουμαι με χαμηλοτερες ταχυτητες μες στην πολη,αλλα φοβαμαι να παω καπου μακρια μεχρι να βρω χρονο να το παω για σερβις. Ξερει κανεις τι μπορει να ειναι?Αν το παω σε συνεργειο της οπελ,μπορουν να δουν τι εχει στο κομπιουτερ?Γιατι συνηθως το πηγαινω σε αλλο συνεργειο,αλλα σκεπτομαι οτι δεν θα μπορεσουν να βρουν τι ειναι,αφου ο θορυβος ακουγεται μονο οταν τρεχω με μεγαλη ταχυτητα.Να προσθεσω οτι τι αμαξι περνει αμεσως μπροστα το πρωι ακομα και με κρυο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα