Gunix Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Θελω την βοηθεια σας. Εχω αμαξι το opel astra 2004 καμπριο και ειναι 1600 κιβικα. Θα ηθελα να ρωτησω. Ποσα λιτρα βενζινη χωραει στο αμαξι μου? Υπαρχει καμια σελιδα που να σου λεει ποσα λιτρα χωραει στο αμαξι και ποσα θελει να δωσεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NT1G Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Θελω την βοηθεια σας. Εχω αμαξι το opel astra 2004 καμπριο και ειναι 1600 κιβικα. Θα ηθελα να ρωτησω. Ποσα λιτρα βενζινη χωραει στο αμαξι μου? Υπαρχει καμια σελιδα που να σου λεει ποσα λιτρα χωραει στο αμαξι και ποσα θελει να δωσεις? Ναι λέει στον βιβλιαράκι του αμαξιού πόσα λίτρα παίρνει. Τώρα για τόσα πρέπει να δώσεις, δεν είμαι καλός στα μαθηματικά αλλά νομίζω οτι έχει σχέση με το πόσα λίτρα θες να βάλεις και με το πόσο κοστίζει κάθε λίτρο.. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Highlander Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 52 λίτρα αν δεν κάνω λάθος. Στο manual αν το έχεις το γράφει μέσα. Σύμφωνα με το https://el.wikipedia.org/wiki/Opel_Astraλέει 52 πάντως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 52 είναι τα ονομαστικά λίτρα που χωράει, στην πράξη πάντα χωράνε περισσότερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gia_nnis Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Θελω την βοηθεια σας. Εχω αμαξι το opel astra 2004 καμπριο και ειναι 1600 κιβικα. Θα ηθελα να ρωτησω. Ποσα λιτρα βενζινη χωραει στο αμαξι μου? Υπαρχει καμια σελιδα που να σου λεει ποσα λιτρα χωραει στο αμαξι και ποσα θελει να δωσεις? το πρωτο καλα κανεις και το ρωτας,το δευτερο ομως ειναι κουτο..! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d_gkal Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 opel astra g 1.400 2003 φοραει καδενα ή ιμαντα χρονισμου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
meletis_m Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 opel astra g 1.400 2003 φοραει καδενα ή ιμαντα χρονισμου? Ανάλογα την μηχανη.Γράψε τον κωδικο μηχανής Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gia_nnis Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 opel astra g 1.400 2003 φοραει καδενα ή ιμαντα χρονισμου?ιμαντα. Ανάλογα την μηχανη.Γράψε τον κωδικο μηχανήςγιατι υπηρχε τοτε και με καδενα στο astra του 03 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d_gkal Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 αρα απο το Η και μετα φορανε καδενα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Highlander Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Το Η έχει σίγουρα καδένα. Για τα πιο μετά δεν ξέρω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d_gkal Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 το g του 2003 με ενδιαφερει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisxkar Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 καδενα εχει το 1400 το 1600 εχει ιμαντα ,μιλαω για το H Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d_gkal Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 τα προηγουμενα ειχαν ιμαντα? ανεξαρτητως τι κινητηρα φορανε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d_gkal Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Ανάλογα την μηχανη.Γράψε τον κωδικο μηχανήςz14xe Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisxkar Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 z14xe καδενα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα