Luxx Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Δε μπορώ να συνδεθώ στο ίντερνετ. Σύνολο 3 κινητά Και ένα iPad. Βγάζει πιστοποίηση αλλά δε συνδέεται. Άλλαξες φορές λέει 'failed to obtain an ip address'. Διάβασα κάποια πράγματα και θα τα δω όταν γυρίσω σπίτι. Αλλά δεν ξέρω και εάν φταίει το ρούτερ. Έχει wpa/wpa2 Προστασία.
Luxx Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Στο δίκτυο που προσπαθώ να συνδεθώ; Ναι. Έχει και 2 tp_link extender δίκτυα. Το κεντρικό ρούτερ είναι στη ταράτσα.αύριο θα έρθει ο τεχνικός να το κάνει reset και θα δούμε. Τώρα πάντως λέει "connection denied".
leonidas_ Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Οπότε θα πρέπει ο DHCP να είναι ενεργοποιημένος μόνο στο κεντρικό κ όχι στα Extender, διότι έτσι ο ένας ρούτερ θα κάνει conflict τις IP του άλλου κ έτσι δε θα μείνει καμμία ελεύθερη. Επίσης ανάλογα με το πόσος κόσμος συνδέεται θα πρέπει να οριστεί κ το απαραίτητο leasing time. Δε μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο. Εκεί πάει το μυαλό μου. Όταν έχεις νεότερα, ενημέρωσέ μας!!
plpapadopoulos Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Συν επίσης τα DHCP leases να μη διαρκούν πάνω από λίγες ώρες και όχι μέρες που τα consumer access points έχουν by default. Μιλάς για ενοικιαζόμενα δωμάτια, οπότε πρέπον είναι να οριστεί πολύ χαμηλό DHCP lease time. Αν δεν υπάρχει DHCP conflict όπως ειπώθηκε, τότε είναι θέμα DHCP lease (εφόσον παίρνει αμπάριζα κι άλλες συσκευές και όχι μόνο μια).
NeCrOmAnCeR19 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 επίσης έχω παρατηρήσει ότι τα iphones τραβάνε ένα lease time των 89 ημερών άσχετα με την ρύθμιση του dhcp !!! Δεν έχω καταλάβει γιατί συμβαίνει αυτό .....
poulinos Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 επισης σορρυ αλλα wifi hot spot με εξοπλισμο tp link και ακομα χειροτερα με extender/repeater αντι για ap = failure. κατα τα αλλα οπως ειπαν μικρο Lease time μεγαλο dhcp range αν και θα πιταρουν αρκετα πιο πριν.
plpapadopoulos Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Στεγνά θα πιτάρουν. Μή σου πώ και ότι θα έχει και package drops με τα TP-link αν ζοριστούν.
poulinos Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 να ηταν access point τουλαχιστον να πω ενταξει θα αντεξουν και λιγο παραπανω .αλλα και σαν extender ειναι παραπανω φορτο και για το repeater αλλα και για το adsl router συν πιο ασταθης συνδεση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα