Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι το κινητό είναι updated. Με τον πάροχο έχουμε θέμα!! Η βλάβη είχε δοθεί τη Δευτέρα όπου μου είπαν ότι εντός 4 ημερών θα έχω απάντηση και λύση του προβλήματος μου. Τους τηλεφώνησα την Πέμπτη και μου είπαν πως η βλάβη είναι ακόμα "ανοιχτή" και θα μου απαντήσουν ως την επόμενη μέρα το πρωί. Παρασκευή λοιπόν αφού δεν είχα καμια απάντηση ξανατηλεφωνώ και μου λένε πως το θέμα μου δεν υπάρχει πλέον στις βλάβες, χωρίς όμως να έχει λυθεί! Έτσι το ΞΑΝΑδώσαμε στις βλάβες. Ελπίζω αυτό να μη γίνεται επ' άπειρον!! Προς το παρόν το έχω μονο σε GSM και κάνω τη δουλεία μου κ μολις είμαι εκτός και χρειάζομαι 3G αλλάζω τις ρυθμίσεις δικτύου.

Δημοσ.

Δεν είναι θέμα βλάβης, είναι θέμα Wind :D Μια μικρή ιστορία: φίλος με 20€ πάγιο στη Vodafone περνάει από ένα κατάστημα Wind και του κάνουν προσφορά το ίδιο πρόγραμμα με 8€ πάγιο. Φυσικά και προχώρησε στη φορητότητα. Μετά από 1 χρόνο ωπου έληξε το συμβόλαιο, επέστρεψε στη Vodafone γιατί ενώ στη Wind είχε μεν μικρότερο πάγιο, αλλά κατέληξε να πληρώνει περισσότερα λόγω χαμένων εισερχόμενων κλήσεων που του ερχόταν μετά ενημέρωση σε SMS και αναγκαζόταν να καλεί αυτός πίσω.

Το θέμα πιθανότατα έχει να κάνει με τη χωρητικότητα των κεραιών της όταν έχεις 3G. Κι επειδή ή πλειονότητα πλέον έχει smartphone και άρα λαμβάνουν 3G σήμα με αποτέλεσμα τα dropped calls και έλλειψη σύνδεσης παρόλο που φαίνεται πως έχεις σήμα. Παρόμοιο φαινόμενο παρουσιαζόταν παλαιότερα (δεν ξέρω αν λύθηκε) με τα What's up της Cosmote λόγω τεράστιου όγκου συνδρομητών.

Αν βάλεις κάρτα άλλης εταιρείας μεσα, θα δεις ότι δεν θα έχεις το πρόβλημα πλέον.

• Like 1
Δημοσ.

οτι τις κεραιες τις εχουν ξεπατωσει τωρα που ολες οι εταιρειες δινουν δωρεαν mbyte αβερτα ειναι μια αληθεια.επισης ο καθενας εχει και 2-3 κινητα συν τοσες κεραιες που κατεβαινουν για διαφορους λογους...αλλα και αυτη η wind μια ζωη ειτε σταθερα ειτε κινητα χαλια ειναι.την εχω σε εταιρικο κινητο υποχρεωτικα και sucks.προτιμουσα vodafone.

Δημοσ.

Προσωπικά με την Wind δεν έχω και δεν είχα κανένα πρόβλημα καθώς τουλάχιστον στις περιοχές που κινούμαι έχει άριστο σήμα. Βέβαια και αυτό είναι εντελώς υποκειμενικό.

Δημοσ.

Προσωπικά με την Wind δεν έχω και δεν είχα κανένα πρόβλημα καθώς τουλάχιστον στις περιοχές που κινούμαι έχει άριστο σήμα. Βέβαια και αυτό είναι εντελώς υποκειμενικό.

καλα ναι εξαρτατε που κινειται καποιος.εγω λογω δουλειας που παω περα δωθε η wind μου εχει κατσει στραβα με σχεση vodafone που ειχα πριν.Cosmote ακουω καλα λογια αλλα δεν εχει τυχει να εχω για πολυ καιρο και σε διαφορες περιοχες για να πω αποψη

Δημοσ.

Εγώ πάλι  την ανέχτηκα 2 χρόνια με την παλαιά εταιρεία που δούλευα...βόρεια Ελλάδα πολύ κακό σήμα και πολύ χαμηλά η ένταση του ήχου...άσε που είχαμε απεριόριστα ενδοεταιρικα αλλά στα 2':30" κοβόταν πάντα η σύνδεση....πήγαμε vodafon και ησυχάσαμε(αν και προσωπικά δεν την πάω και κοντέψαμε να πάμε στα δικαστήρια τότε όταν έδινε στις αρχές ιντερνετ σταθερό και κινητό με χαμηλό πάγιο)...το προσωπικό είναι cosmote κανένα παράπονο

Δημοσ.

Εγώ πάλι  την ανέχτηκα 2 χρόνια με την παλαιά εταιρεία που δούλευα...βόρεια Ελλάδα πολύ κακό σήμα και πολύ χαμηλά η ένταση του ήχου...άσε που είχαμε απεριόριστα ενδοεταιρικα αλλά στα 2':30" κοβόταν πάντα η σύνδεση....πήγαμε vodafon και ησυχάσαμε(αν και προσωπικά δεν την πάω και κοντέψαμε να πάμε στα δικαστήρια τότε όταν έδινε στις αρχές ιντερνετ σταθερό και κινητό με χαμηλό πάγιο)...το προσωπικό είναι cosmote κανένα παράπονο

ευτυχως δεν εχω θεμα να κοβεται η κληση στα 2:30.η αφασια ειναι οτι η wind δεν καταφερα να μας δωσει τα προγραμματα που θελαμε στην αρχη.μετα ειχαν μπει κατι ακυρες χρεωσεις που αργοτερα μετα απο καμποσους μηνες αρχισαν να της σβηνουν.ενω με vodafone ολα ηταν good

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...