pa_nikas Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Χαιρετώ για ακόμα μια φορά το φόρου. Είμαι κάτοχος ενός samsubg galaxy s4. Την Παρασκευή που μας πέρασε έγινε η μετάβαση μου από την cosmote στη wind. Μόλις ενεργοποίησα την καινούρια sim παρατήρησα μια δυσλειτουργία στις κλήσεις. Ενώ το κινητό έχει κανονικά σήμα, κατά την προσπάθεια μου να καλέσω κάποιον αριθμό η πρώτη προσπάθεια αποτυγχάνει και η κλήση τερματίζεται. Ωστόσο κατά τη δεύτερη προσπάθεια η κλήση πραγματοποιείται κανονικά. Αυτά για τις εξερχόμενες. Όσον αφορά τις εισερχόμενες, ενώ έχω κανονικά σήμα όταν με καλούν ακούγεται το μήνυμα "η κλήση σας προωθείται" και κλείνει η γραμμή ενώ σε δεύτερη προσπάθεια η κλήση γίνεται κανονικά. Με τα sms δεν παρατήρησα κανένα πρόβλημα. Αρχικά σκέφτηκα πως είναι πρόβλημα της wind αφού μέχρι πρότινος δεν είχε παρουσιαστεί κάτι τέτοιο και σε επικοινωνία που είχα με την εταιρεία μου είπαν πως υπάρχει ενεργοποιημένη προώθηση κλήσεων!(???) Μου είπαν για την εντολή αφαίρεσης προωθήσεων ##002# η οποία λειτούργησε και όλες οι προωθήσεις αφαιρέθηκαν. Όμως μετά από αυτό το πρόβλημα δεν επιδιορθώθηκε. Δοκίμασα να βάλω τη sim σε άλλη συσκευή - συγκεκριμένα σε ένα παλιό samsung που δεν είναι smartphone και λειτουργούσαν όλα άψογα. Άρα μάλλον κάτι παίζει με τη συσκευή. Έχει κανείς κάποια ιδέα για το τι μπορεί να ευθύνεται?Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
poulinos Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 θα δοκιμαζα κανα Hard reset στο κινητο τυπικα.
pa_nikas Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 δοκίμασε με επιλογή μόνο gsm ή 3g Εννοείς να έχω ενεργοποιημένο 3g και να δω πως ανταποκρίνονται οι κλήσεις?
leo06 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Εννοείς να έχω ενεργοποιημένο 3g και να δω πως ανταποκρίνονται οι κλήσεις? ναι,ή μόνο gsm (2g) μπορεί να έχει θέμα η wind,τώρα το έχεις στο auto?που μπορεί να πηγαίνει και σε 4G?
pa_nikas Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 ναι,ή μόνο gsm (2g) μπορεί να έχει θέμα η wind,τώρα το έχεις στο auto?που μπορεί να πηγαίνει και σε 4G? Ναι, τώρα είναι στο auto. By default. Με το 3g εξακολουθεί να συμπεριφέρεται όπως πριν. Δεν παρατήρησα τίποτα διαφορετικό. Αν όμως το θέμα ήταν της wind δεν θα είχα το ίδιο πρόβλημα και στην συσκευή που το δοκίμασα και δούλευε κανονικά? (στη συσκευή που δεν είναι smrtphone).
NikosKallithea Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Δωστο βλαβη, μπορει να μην εχει ολοκληρωθεί σωστα η φορητοτητα
pa_nikas Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Δωστο βλαβη, μπορει να μην εχει ολοκληρωθεί σωστα η φορητοτητα Ναι το έχω ήδη δώσει στις βλάβες αλλά μου είπαν ότι θα επικοινωνήσουν εντός 4 ημερών! (Αν φυσικά το τηλέφωνο μου χτυπήσει!! ). Άπλα αυτό που με κάνει σκέφτομαι ότι δεν είναι θέμα παρόχου είναι το γεγονός ότι στην άλλη συσκευή δουλεύει μια χαρά!
leo06 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Ναι, τώρα είναι στο auto. By default. Με το 3g εξακολουθεί να συμπεριφέρεται όπως πριν. Δεν παρατήρησα τίποτα διαφορετικό. Αν όμως το θέμα ήταν της wind δεν θα είχα το ίδιο πρόβλημα και στην συσκευή που το δοκίμασα και δούλευε κανονικά? (στη συσκευή που δεν είναι smrtphone). με cosmote που είχες πριν δεν είχες κάποιο πρόβλημα,σωστά?δεν νομίζω να είναι πρόβλημα του κινητού,αν μπορείς δοκίμασε και άλλη sim cosmote ή wind
pa_nikas Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 με cosmote που είχες πριν δεν είχες κάποιο πρόβλημα,σωστά?δεν νομίζω να είναι πρόβλημα του κινητού,αν μπορείς δοκίμασε και άλλη sim cosmote ή wind Ακριβώς! Με cosmote δεν είχα κανένα πρόβλημα. Τώρα θα δοκιμάσω άλλη σιμ wind στο κινητό και ενημερώνω. Μόλις δοκίμασα να βάλω άλλη sim της wind και είχε ακριβώς το ίδιο πρόβλημα!! Αντιθέτως η δική μου sim στην άλλη συσκευή λειτουργούσε κανονικά! Άρα μάλλον κάτι παίζει με τη συσκευή..
leo06 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Ακριβώς! Με cosmote δεν είχα κανένα πρόβλημα. Τώρα θα δοκιμάσω άλλη σιμ wind στο κινητό και ενημερώνω. μήπως είχες με ανταπτορα την sim της cosmote και όταν την έβγαλες στράβωσε/έσπασε κάνα pin στο sim reader?
pa_nikas Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 μήπως είχες με ανταπτορα την sim της cosmote και όταν την έβγαλες στράβωσε/έσπασε κάνα pin στο sim reader? Όχι είχα κανονικά τη micro-sim της εταιρίας όπως και τώρα! P.s. Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον και τις άμεσες απαντήσεις.
poulinos Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Δωστο βλαβη, μπορει να μην εχει ολοκληρωθεί σωστα η φορητοτητα αν δεν γινει σωστα η φορητοτητα συνηθως δεν μπορεις να δεχτεις κλησεις απο εναν η περισσοτερους παροχους παρα να ψιλοδεχεσαι.επισης η φορητοτητα δεν επηρεαζει τις εξερχομενες κλησεις. πχ στην σταθερη τηλεφωνια και χωρις φορητοτητα κανεις εξερχομενες κανονικα.
pa_nikas Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας. Μετά από αρκετό ψάξιμο παρατήρησα πως όταν αλλάζω τη λειτουργία δικτύου μόνο σε GSM οι κλήσεις λειτουργούν κανονικά χωρίς κανένα πρόβλημα. Από κει και μετά η βλάβη έχει προωθηθεί και ελπίζω να επικοινωνήσουν σύντομα ώστε να λυθεί το θέμα.
poulinos Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 το κινητο επισης ειναι updated?σαν καποια ασυμβατοτητα σαν να παιζει.απο τον παροχο σου απαντησαν?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα