Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας..θα ήθελα να ρωτήσω το πρόγραμμα Advanced SystemCare pro είναι καλό πρόγραμμα;μπορεί να προκαλέσει ζημιές στον υπολογιστή μου;

επίσης θα ήθελα να μου προτείνετε προγράμματα επιτάχυνσης του υπολογιστή μου αν μπορείτε...δεν πειράζει και να είναι με αγορά

Δημοσ.

αγορασε αλλον ή αναβαθμισε τον υπολογιστη σου. μνημη ραμ και ssd

αυτα τα προγραμματα δε θα κανουν (τρομερη) δουλεια.

Δημοσ.

Δεν υπαρχουν προγραμματα επιταχυνσης, ολα αυτα στον βωμο του marketing ειναι. Κατεβασε το CCleaner που καθαριζει τα σκουπιδια που μαζευονται απο την χρηση του ιντερνετ κλπ, καθαριζει μνημη cache στους browser, αλλα μην περιμενεις τρελες διαφορες. Αν σερνεται τελειως και εχεις παρα πολυ καιρο να του κανεις ενα φορματ, θα μπορουσες να προβεις και σε αυτην την λυση, αλλα ολα τα παραπανω ειναι γενικα χωρις να ξερουμε τι συστημα εχεις. Αν εχεις την οικονομικη δυνατοτητα κανε αυτο που σου ειπε ο φιλος πανω και θα δεις τρελες διαφορες.

Δημοσ.

Φιλε μου όλα αυτα τα προγραμματα περισσότερο κακό κανουν,

Βαλε cc cleaner για καθαρισμό των αχρηστων αρχείων που μαζευονται (αυτο μπορει να γινει και μεσα απο τα win) και απλα κόψε από την εκκίνηση προγράμματα που δεν θες να ξεκινάνε αυτόματα με το που ανοίγεις τον υπολογιστή.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...