poulinos Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 τα hp ναι τα φτηνα εχουν θεματακια temp.τωρα κατι workstation που ειναι πιο ακριβα ειναι πολυ καλυτερα.αυτο το 1 χρονος εγγυηση ειναι απαραδεκτο.ευτυχως μερικες εταιρειες με λιγα λεφτα μπορεις απο 2 χρονια να πας σε 3 ή σε 4 χρονια εγγυησης
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Μπορεί τα HP γενικά να μην έχουν το καλύτερο σύστημα ψύξης, αλλά αν ανεβάζει θερμοκρασίες του αλλάζεις πάστα,καθαρίζεις την ψύκτρα και είναι σαν καινούριο.
MoviemakerGr Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Φαντάσου όμως ότι δεν παίρνεις ένα λαπτοπ για να του αλλάξεις πάστα στην διετία,ότι 7 στους 10 δεν έχουν την ευχέρεια να λύσουν ένα λαπτοπ σε επίπεδο μητρικής,και 3 που θα τα καταφέρουν οι 2.5 θα κάνουν μεγαλύτερη ζημιά από αυτή που πήγαν να επισκευάσουν.. (χρήστες) Πέρα από αυτό όμως,όποιος κατασκευαστής δίνει μόνο 1 χρόνο εγγύηση υποβαθμίζει μόνος του την αξιοπιστία του, και αυτό ισχύει για όλα τα brands και όλες τις συσκευές.
poulinos Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Μπορεί τα HP γενικά να μην έχουν το καλύτερο σύστημα ψύξης, αλλά αν ανεβάζει θερμοκρασίες του αλλάζεις πάστα,καθαρίζεις την ψύκτρα και είναι σαν καινούριο. θα μπορουσαν απο την αρχη να βαλουν ενα καλυτερο συστημα ψυξης και μια καλυτερη θερμοαγωγιμη παστα.ειναι λιγο ντροπη δηλαδη
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Θα μπορούσαν όπως σωστά λες pouline, αλλά εδώ και χρόνια διαβάζουμε στο net για καμένα/χαλασμένα hp ενώ θα μπορούσαν να πραγματοποιήσουν αυτές τις βελτιώσεις και να προσφέρουν 2 ετη εγγύηση εδώ και χρόνια ώστε να έχουν ανέβει 'κατηγορία΄.
poulinos Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 δεν βλεπω να γινεται.και το κακο ειναι οτι ο κοσμος που δεν πολυξερει θεωρει την Hp πολυ καλη εταιρεια αφου το ονομα της ακουγεται συνεχεια συν οτι οποιον και να ρωτησεις θα εχει καναν εκτυπωτη Hp ή θα την εχει ακουσει σαν εταιρεια.θα πρεπε να βελτιωσει το low end κομματι της με τα φτηνα μηχανηματα.σε server και σε ακριβα laptop παει πολυ μια χαρα αλλα στα φτηνα .....(για αυτο και ενα χρονο εγγυηση για αυτο και τοσο φτηνα).vfm θα μπορουσαν να θεωρηθουν.οτι πληρωνεις παιρνεις.ουτε Noname αλλα ουτε κατι το πολυ καλο.
Geosim79 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Lenovo από μένα...σκυλίσια μηχανήματα από την εποχή που ήταν ΙΒΜ. Vfm απόδοση σε mid-low range σειρές εκτός και αν πας για Thinkpad. Πάντως προσωπικά θα σου πρότεινα να μην δώσεις πάνω από 450-500 ευρώ για λαπτοπ, μιας και σε αυτο το budget βρίσκεις αξιοπρεπέστατες επιλογές για τις βασικές λειτουργίες (browsing/office) με εξαίρεση το gaming.
xristoforos89 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Επίσης να ενημερώσω ότι άλλο σέρβις έχουν τα consumer λαπτοπ της hp και Λενοβο (πχ pavilion και ideapad) και άλλο τα elitebook και thinkpad. Είναι διαφορετικές οι αντιπρόσωπειες που εξυπηρετούν.
poulinos Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 παιδια΄ ευχαριστώ για τις απαντήσεις καλη αγορα και πες μας τελικα τι πηρες και αν εισαι ικανοποιημενος. 2
thelos257 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Να επισυμανω και εγω πως το HP Pavilion TouchSmart 15-n054sv υπερθερμενεται υπερβολικα τωρα το καλοκαιρι δεν ξερω αν ειναι λογο του επεξεργαστη του που ακουσα οτι υπερθερμενεται και αυτος ή αν ειναι HP και δεν εχει καλο συστημα ψυξης αλλα σιγουρα ενα Lenovo Z50 με AMD FX 7500 θα ναι καλυτερο και δεν υπερθμενεται βελτιωθηκε η υπερθερμαση του. http://www.insomnia.gr/topic/577351-%CE%B5%CF%81%CF%89%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%85%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%B8%CE%B5%CF%81%CE%BC%CE%B1%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CE%B5%CF%80%CE%B5%CE%BE%CE%B5%CF%81%CE%B3%CE%B1%CF%83%CF%84%CF%89%CE%BD-amd-a10-5745m-amd-fx-7500/
poulinos Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 αν ειναι hp εχεις εναν παραπανω λογο να ανησυχεις.ή βλεπεις να σβήνει ή το fan να κανει σαν να παει να πεταξει.να δω ποτε θα τα βελτιωσουν επιτελους αφου ακουγονται τοσα παραπονα. 1
thelos257 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 αν ειναι hp εχεις εναν παραπανω λογο να ανησυχεις.ή βλεπεις να σβήνει ή το fan να κανει σαν να παει να πεταξει.να δω ποτε θα τα βελτιωσουν επιτελους αφου ακουγονται τοσα παραπονα. Να σβησει δεν σβηνει φιλε μου αλλα ειναι στο 95% η θερμοκρασια του παρολο που εχω και το αιρκοντιστιον ανοιχτο στο δωματιο μου και εχω απενεργοποιηση τις πιο υψηλες επιδιδιωσεις.
poulinos Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Να σβησει δεν σβηνει φιλε μου αλλα ειναι στο 95% η θερμοκρασια του παρολο που εχω και το αιρκοντιστιον ανοιχτο στο δωματιο μου και εχω απενεργοποιηση τις πιο υψηλες επιδιδιωσεις. ε ναι κατι δεν παει καλα και θελει ανοιγμα.95 τις 100 με a/c και χωρις υψηλες επιδοσεις.... δηλαδη αν το πας full η θα κοψει ταχυτητα η cpu η θα κανει κανα Reboot.
Konstantinos! Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Το δικο μου Σονυ μοντελο του 2008 FZ μονο κακης ποιοτητας δεν θα το ελεγα. Οκ εχει προβλήματα υπερθέρμανσης και σιγουρα σχεδιαστικα δεν ψυχεται σωστα αλλα ότι όλα δουλευουν ρολοι (οκ αν εξαριεσεις την κακη υποστηριξη από την Σονυ για τα μετα Βιστα Παραθυρα) και όταν το ανοιξα για να φτιαξω την Nvidia (δεν φταιει η Σονυ για τα προβλήματα της καρτας) μια χαρα στανταρ ποιοτητα ειδα μεσα (ενταξει τιποτα το φοβερο αλλα στην κατηγορια τιμης δεν νομιζω ότι περιμενεις θαυματα). Επισης τα παντα μικροφωνα, καμερες κλπ δουλευουν ρολοι. Τι χαλασε στο δικο σου; Δεν έχω ιδέα τι έπαθε, ήταν ανοιχτό και μετά έσβησε κ δεν ξαναανοιξε.... Είτε μητρική είτε τροφοδοτικό λέω... Είναι στο σερβις της σονι τώρα θα δούμε...εγώ αναφέρθηκα πριν συγκεκριμένα στην ποιότητα κατασκευής ότι ήταν κακή, ιδιαιτέρως το touch pad που ηταν σαν να βάλανε το πιο τραγικό pad όλων των εποχών...όπως κ να έχει, θέλω να δω τι θα γίνει τώρα με την εγγύηση, ευελπιστώ σε ένα καινούριο λάπτοπ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα