Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποτέ δεν έχω καταλάβει πως ακριβώς μία μάρκα είναι καλύτερη από την άλλη από την στιγμή που έχουν ίδιο επεξεργαστή, κάρτα γραφικών, λειτουργικό κτλ. Τι είναι αυτό που κάνει μία μάρκα καλύτερη; Τώρα η κύρια απορία μου: Από ποιότητα service ποια θεωρείται καλύτερη; Παλιά νμζ είχα διαβάσει για την Dell

• Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

η ολη κατασκευη.απο το πλαισιο τι υλικο ειναι απο το συστημα απαγωγης θερμοτητας απο το after sales κτλ.

ναι dell πολυ καλη σαν εταιρεια.και η Lenovo -IBM στα δυνατα μηχανηματα ειναι μια χαρα και η toshiba.

Θα απεφευγα acer θα απεφευγα τα φτηνα της hp.sony vaio τα θεωρω φυσιολογικα.

αλλα σαν πρωτη επιλογη θα παιζα dell.

• Like 3
Δημοσ.

Και για τα φτηνα της dell παντως δεν εχουν γραφτει τα καλυτερα οσον αφορα την ποιοτητα κατασκευης. Κατι 3258 μοντελα πχ. Απο κει και περα συμφωνω απολυτα με πουλινο.

Σε φτηνα λαπτοπ παντως πιο πολυ πεφτει η ποιοτητα κατασκευης παρα τα specs, σε σχεση με τα ακριβα.

Δημοσ.

Και για τα φτηνα της dell παντως δεν εχουν γραφτει τα καλυτερα οσον αφορα την ποιοτητα κατασκευης. Κατι 3258 μοντελα πχ. Απο κει και περα συμφωνω απολυτα με πουλινο.

Σε φτηνα λαπτοπ παντως πιο πολυ πεφτει η ποιοτητα κατασκευης παρα τα specs, σε σχεση με τα ακριβα.

ναι το τελευταιο ισχυει.βλεπεις με 300 ευρω λαπτοπ με πολυ καλα χαρακτηριστικα.δεν ειναι η high end σειρα που μπορει να ειναι φτιαγμενη απο αλλο υλικο κτλ.

επισης οταν μιλαμε για tablet,hybrid,touch screens και δεν ξερω τι αλλο ανεβαινει η τιμη αποτομα προς τα επανω.απλα τα φτηνα dell ειναι καλυτερα απο φτηνα  Hp.

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

Οποιαδήποτε μάρκα στα φθηνά μοντέλα τα πλαστικά δεν είναι και της καλύτερης ποιότητας. Απλώς ανεκτά για την τιμή τους. Πχ στο HP που έχω μετά από 2 ανοίγματα του palmrest από τον τεχνικό όταν το πιέζω για να γράψω τρίζει λίγο.

Δημοσ.

δηλαδή εάν κατάλαβα καλά η διαφορά είναι κυρίως η ποιότητα του πλαστικού και όχι τόσο η απόδωση ή διάρκεια ζωής. Σωστά;

Δημοσ.

Σχετικο ειναι αυτο. Γενικοτερα στα φθηνα λαπτοπ χρησιμοποιουνε φθηνοτερα υλικα για να το κατασκευασουν, δεν ειναι μονο το πλαστικο.

• Like 1
Δημοσ.

για φτηνο λαπτοπ θα προτιμουσα toshiba, ειχα 3 και μου χαν βγει ολα πολυ καλα

Πλέον η τοσίμπα βγάζει πολύ λίγα μοντέλα, πολύ μέτρια πλαστικά και το σέρβις έχει χειροτερέψει εν συγκρίσει με το παρελθόν.

Δημοσ.

ποιο σημαντικο από τα πλαστικα είναι να δουλευει καλα από μεσα και να μην ζεσταίνεται. σε αυτά τα λεφτα τα πλαστικα απλα θα είναι ότι χειροτερο...εκει, στις οθονες και πληκρτρολογιο κοβουν τα πολλα χρηματα....

Δημοσ.

Δεν υπάρχουν μάρκες (αν εξαιρέσεις κάποια clevo - turbo - κλπ) υπάρχουν μοντέλα.

Σε όλες τις εταιρίες υπάρχουν καλά κ κακά μοντέλα.

Αυτό που θα κοίταζα εγώ είναι α) να έχει οπωσδήποτε 2 χρόνια εγγύηση,καλή τιμή,για τα χαρακτηριστικά του,και καλές κριτικές.

Ακούω συνεχώς για Dell έχω παράδειγμα εύκολο αλλά και πολλά ευτράπελα στην κατά τ'αλλα άμεση υποστήριξη του (τεχνικός στο σπίτι)  π.χ Χάλασε ο δίσκος και βάλαμε SSD θέλαμε όμως τα windows που είχαμε πληρώσει.. η Dell μας ζήτησε 65 ευρώ για αντίγραφο σε DvD..

Σε άλλο μοντέλο XPS κιόλας 17αρι μας καίει συνεχώς το μικρόφωνο που ειναι στην ιδια πλακέτα με την Camera .. 2 φορες αλλάχτηκε σε εγγύηση τωρα τρίτη φορά (εκτος εγγύησης) η τιμη που μας ζήτησαν ήταν και για τις 3 φορες μαζί προφανώς..

Η Asus μπορεί να το στέλνεις Τσεχία αλλά η εγγύηση ανανεώνεται (στο επισκευασμένο μέρος) και ισχύει για 2 χρόνια ακόμα και αν το Ελληνικό κατάστημα σου είπε ενα χρόνο.

Acer βρίσκεις ανταλλακτικά κ στον μπακάλη,αρα λίγο αν πιάνουν τα χέρια σου,τα εύκολα σασί βοηθάνε στο να "μάθεις να μαστορεύεις"..

Η Καλή Toshiba ειναι παρελθόν,και αν ζητήσεις και ενα ανταλλακτικό που δεν υπάρχει θα σε παρουν τηλέφωνο μετα απο 3 μήνες να σου πουν οτι ήρθε..

Τα HP πέρα απο το απαράδεκτο του ενος χρόνου,εγγυησης πάντα πονάνε στην ψύξη τους και μερικά είναι κ φασαριόζα,

Τα lenovo με προϋποθέσεις κρατανε ακομα το αξιοπρεπές αλλα φτανει να μην επιλέξεις τετραγωνισμένο τούβλο,η πολυ φτηνό μοντέλο..

• Like 3
Δημοσ.

Δεν υπάρχουν μάρκες (αν εξαιρέσεις κάποια clevo - turbo - κλπ) υπάρχουν μοντέλα.

Σε όλες τις εταιρίες υπάρχουν καλά κ κακά μοντέλα.

Αυτό που θα κοίταζα εγώ είναι α) να έχει οπωσδήποτε 2 χρόνια εγγύηση,καλή τιμή,για τα χαρακτηριστικά του,και καλές κριτικές.

Ακούω συνεχώς για Dell έχω παράδειγμα εύκολο αλλά και πολλά ευτράπελα στην κατά τ'αλλα άμεση υποστήριξη του (τεχνικός στο σπίτι)  π.χ Χάλασε ο δίσκος και βάλαμε SSD θέλαμε όμως τα windows που είχαμε πληρώσει.. η Dell μας ζήτησε 65 ευρώ για αντίγραφο σε DvD..

Σε άλλο μοντέλο XPS κιόλας 17αρι μας καίει συνεχώς το μικρόφωνο που ειναι στην ιδια πλακέτα με την Camera .. 2 φορες αλλάχτηκε σε εγγύηση τωρα τρίτη φορά (εκτος εγγύησης) η τιμη που μας ζήτησαν ήταν και για τις 3 φορες μαζί προφανώς..

Η Asus μπορεί να το στέλνεις Τσεχία αλλά η εγγύηση ανανεώνεται (στο επισκευασμένο μέρος) και ισχύει για 2 χρόνια ακόμα και αν το Ελληνικό κατάστημα σου είπε ενα χρόνο.

Acer βρίσκεις ανταλλακτικά κ στον μπακάλη,αρα λίγο αν πιάνουν τα χέρια σου,τα εύκολα σασί βοηθάνε στο να "μάθεις να μαστορεύεις"..

Η Καλή Toshiba ειναι παρελθόν,και αν ζητήσεις και ενα ανταλλακτικό που δεν υπάρχει θα σε παρουν τηλέφωνο μετα απο 3 μήνες να σου πουν οτι ήρθε..

Τα HP πέρα απο το απαράδεκτο του ενος χρόνου,εγγυησης πάντα πονάνε στην ψύξη τους και μερικά είναι κ φασαριόζα,

Τα lenovo με προϋποθέσεις κρατανε ακομα το αξιοπρεπές αλλα φτανει να μην επιλέξεις τετραγωνισμένο τούβλο,η πολυ φτηνό μοντέλο..

^ Αυτο!

Δημοσ.

Όσον αφορά τα sony που διάβασα παραπάνω, όντας κάτοχος ενός ( που χάλασε κιόλας αυτές τις ημέρες) τιμή 900 ευρώ, οφείλω να πω πως είναι επιεικώς κακής ποιότητας...! Μακριά.......

Δημοσ.

Όσον αφορά τα sony που διάβασα παραπάνω, όντας κάτοχος ενός ( που χάλασε κιόλας αυτές τις ημέρες) τιμή 900 ευρώ, οφείλω να πω πως είναι επιεικώς κακής ποιότητας...! Μακριά.......

Το δικο μου Σονυ μοντελο του 2008 FZ μονο κακης ποιοτητας δεν θα το ελεγα. Οκ εχει προβλήματα υπερθέρμανσης και σιγουρα σχεδιαστικα δεν ψυχεται σωστα αλλα ότι όλα δουλευουν ρολοι (οκ αν εξαριεσεις την κακη υποστηριξη από την Σονυ για τα μετα Βιστα Παραθυρα) και όταν το ανοιξα για να φτιαξω την Nvidia (δεν φταιει η Σονυ για τα προβλήματα της καρτας) μια χαρα στανταρ ποιοτητα ειδα μεσα (ενταξει τιποτα το φοβερο αλλα στην κατηγορια τιμης δεν νομιζω ότι περιμενεις θαυματα). Επισης τα παντα μικροφωνα, καμερες  κλπ δουλευουν ρολοι. Τι χαλασε στο δικο σου;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...