gfg62 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Δεν επιτρεπεται απο τους κανονες του site να δινουμε σε αλλα νηματα links αγγελιων,αρκει να αναφερουμε οτι υπαρχουν μερικες καλες ευκαιριες στις αγγελιες με εγγυησεις. μην ανησυχείς. δεν θα προτιμήσω κάποιον που δεν κόβει απόδειξη
coolerman Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Δεν επιτρεπεται απο τους κανονες του site να δινουμε σε αλλα νηματα links αγγελιων,αρκει να αναφερουμε οτι υπαρχουν μερικες καλες ευκαιριες στις αγγελιες με εγγυησεις. δέν είναι δική μου αγγελία. @gfg62 κάτω απο 50 ευρώ,"ποιοτικό" Psu δεν θα βρείς το cosmodata έχει αρκετά NoName,και τα "επώνυμά" τις είναι τσουχτερά σε τιμές 1
MSSB Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 μην ανησυχείς. δεν θα προτιμήσω κάποιον που δεν κόβει απόδειξη Χάνεις πολύ. Γιατί μερικοί τα δίνουν πολύ χαμηλά, εξαιρετικά προϊόντα ακόμα και με την ζελατίνα τους. Φυσικά απόδειξη πάντα υπάρχει όταν έχουν εγγύηση. Αυτά ως μια μικρή φιλική παρατήρηση. Τίποτε παραπάνω, τίποτε λιγότερο. 2
veteranos123 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Δες και αυτά. http://www.skroutz.gr/s/4306951/EVGA-430W-Power-Supply-80-PLUS.html http://www.skroutz.gr/s/412893/Thermaltake-Munich-430W.html 3
benign Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 μην ανησυχείς. δεν θα προτιμήσω κάποιον που δεν κόβει απόδειξη Η συντριπτικη πλειοψηφια των χρηστων δεν ειναι επαγγελματιες,αλλα απλοι καταναλωτες οπως και εσυ,οποτε δεν κοβουν αποδειξη,απλα δινουν αυτη που τους εδωσαν τα καταστηματα,που αποτελει και εγγυηση. δέν είναι δική μου αγγελία. Δεν εχει σημασια,το site επιτρεπει σε καθε μελος,μεχρι 2 αγγελιες την εβδομαδα,σε συγκεκριμενο χωρο του δηλαδη στο νημα των αγγελιων,οποτε αν αναπαραγουμε εδω στα αλλα νηματα καποια links ειναι σαν να βοηθαμε καποια μελη περισσοτερο απο αλλους. Οποιος ψαχνει για κατι,παει στις αγγελιες και βλεπει αν υπαρχει κατι που τον συμφερει. Η επισημανση που σου εκανα,δεν ηταν μομφη για σενα προσωπικα αλλα απλη αναφορα στους κανονες και τιποτε αλλο. 1
gfg62 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Η συντριπτικη πλειοψηφια των χρηστων δεν ειναι επαγγελματιες,αλλα απλοι καταναλωτες οπως και εσυ,οποτε δεν κοβουν αποδειξη,απλα δινουν αυτη που τους εδωσαν τα καταστηματα,που αποτελει και εγγυηση. Δεν εχει σημασια,το site επιτρεπει σε καθε μελος,μεχρι 2 αγγελιες την εβδομαδα,σε συγκεκριμενο χωρο του δηλαδη στο νημα των αγγελιων,οποτε αν αναπαραγουμε εδω στα αλλα νηματα καποια links ειναι σαν να βοηθαμε καποια μελη περισσοτερο απο αλλους. Οποιος ψαχνει για κατι,παει στις αγγελιες και βλεπει αν υπαρχει κατι που τον συμφερει. Η επισημανση που σου εκανα,δεν ηταν μομφη για σενα προσωπικα αλλα απλη αναφορα στους κανονες και τιποτε αλλο. ως οικονομολόγος, ο οποίος είναι απο τους λίγους που πιστεύουν σε αυτά που έμαθαν, προτιμώ να αγοράζω από νόμιμο κατάστημα στο οποίο θα πληρώσω κανονικά το φόρο μου. αλλά ας μην ξεφεύγουμε (καταλαβαίνω ότι καλοπροαίρετο ήταν το σχόλιο σου, απλώς ήθελα να δικαιολογήσω την στάση μου)
WalkerSW Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 ως οικονομολόγος, ο οποίος είναι απο τους λίγους που πιστεύουν σε αυτά που έμαθαν, προτιμώ να αγοράζω από νόμιμο κατάστημα στο οποίο θα πληρώσω κανονικά το φόρο μου. αλλά ας μην ξεφεύγουμε (καταλαβαίνω ότι καλοπροαίρετο ήταν το σχόλιο σου, απλώς ήθελα να δικαιολογήσω την στάση μου) Ως οικονομολόγος θα έπρεπε να ξέρεις ότι στην αγορά μεταχειρισμένων από ιδιώτη δεν υφίσταται φπα διότι έχει πληρωθεί ήδη στην αρχική αγορα! 1
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Vasi αν αγοράσει ένα φτηνό όπως είχε δεν θα έχει pc μετά, ειδικά αν πάρει καμιά κινεζιά. Ας πάρει ένα καλό να το έχει. 1
vasi Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 μα δεν είναι δικό του !! το κινέζικο που φορούσε κάηκε !! θα το χρυσώσει !!
gfg62 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Ως οικονομολόγος θα έπρεπε να ξέρεις ότι στην αγορά μεταχειρισμένων από ιδιώτη δεν υφίσταται φπα διότι έχει πληρωθεί ήδη στην αρχική αγορα! δεν ειπα οτι υφισταται φπα στην αγορα μεταχειρισμένων. το αν εχει πληρωθεί στην αρχικη αγορα, επειδή μιλάμε για ελλάδα, άσε με να το αμφισβητω. ας μην ξεφεύγουμε όπως προείπα. αγόρασα τελικά ένα επώνυμο των 50 ευρώ, για να είμαι σιγουρος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα