Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

έχω το τροφοδοτικό cwt psp-575p2p, το οποίο και μου κάηκε. ψάχνω στο skroutz το ίδιο μοντέλο για να το αντικαταστήσω αλλά δεν υπάρχει. Μπορείτε να μου πείτε ποιο άλλο τροφοδοτικό θα είναι συμβατο;

Ευχαριστώ

post-336220-0-25112200-1437993810_thumb.jpg

Δημοσ.

Τι εννοείς συμβατό; Θες να αλλάξεις κάτι από μέσα; Φυσικά και δεν αξίζει. Αν θες να αλλάξεις όλο το τροφοδοτικό, απλά πάρε ένα με ίδια watt ή παραπάνω και είσαι καλυμμένος.

Δημοσ.

σορρυ αν δεν το διατύπωσα σωστά. θελω να αλλάξω όλο το τροφοδοτικο. να πάρω ένα άλλο αλλά δεν βρίσκω ίδιο. το μονο που να κοιτάξω είναι τα watt? δεν έχουν διαφορές και στα καλωδια?

Δημοσ.

Δεν πειράζει.

Μόνο τα watt. Αν είχες παλιό, οποιοδήποτε νέο σε καλύπτει. Πάρε ένα με ίδια watt και να είναι επώνυμο και θα είσαι εντάξει. Βασικά αν θες να σου προτείνω κι όλας, πες μου το pc από τι αποτελείται και μέχρι πόσα δίνεις.

Δημοσ.

επειδή ο υπολογιστής δεν είναι δικός μου, είναι γνωστής μου, δεν ξέρω αναλυτικά το harwdare του υπολογιστή.

μπορεις να μου συστήσεις κάποιο τροφοδοτικό από το cosmodata; (από ότι είδα έχει ποικιλία στα τροφοδοτικά και ειναι εύκολα προσβάσιμο σαν μαγαζι)

επειδή απο αποψη μπατζετ, δεν ξερω να σου πω, μπορεις να μου στείλεις ένα "φθηνό" και ένα "μεσαίας" τιμής;

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Για να σου προτείνει κάποιος κάτι θα πρέπει να γνωρίζει τα μέρη που αποτελείται το pc που αφορά το τροφοδοτικό ή έστω τη μάρκα και τα watt του παλιού τροφοδοτικού. Δε θα μπορέσει να σε βοηθήσει κάποιος έστι ότι και να σου πει κάποιος από δω μέσα στο φλου μπορεί να καταλήξει σε κάτι το οποίο δε θα καλύψει τις ανάγκες σου. Για αυτό κάνε ένα κόπο να μας πεις τα χαρακτηριστικά του υπολογστή ή έστω πόσα watt ήταν το παλιο τροφοδοτικό.

Διόρθωση δεν είχα δει στη φωτογραφία ότι φαίνονατι τα watt.

Source.png Πηγή: Cosmodata

Δημοσ.

επειδή ο υπολογιστής δεν είναι δικός μου, είναι γνωστής μου, δεν ξέρω αναλυτικά το harwdare του υπολογιστή.

μπορεις να μου συστήσεις κάποιο τροφοδοτικό από το cosmodata; (από ότι είδα έχει ποικιλία στα τροφοδοτικά και ειναι εύκολα προσβάσιμο σαν μαγαζι)

επειδή απο αποψη μπατζετ, δεν ξερω να σου πω, μπορεις να μου στείλεις ένα "φθηνό" και ένα "μεσαίας" τιμής;

Ευχαριστώ

Ποικιλια εχει αλλα τα περισσοτερα ειναι κακης ποιοτητας με εξαιρεση 2-3 καλες εταιριες.Εγω σας προτεινω αυτο : http://www.e-shop.gr/psu-thermaltake-w0391re-munich-430w-p-PER.650960

Δημοσ.

δεν το λες και οικονομικο :P

ευχαριστώ πάντως

Κατω απο 45-50 ευρω ειναι τροφοδοτικο βομβιστης που οταν κανει μπαμ θα τα παρει ολα μαζι του. :)

• Like 1
Δημοσ.

Κατω απο 45-50 ευρω ειναι τροφοδοτικο βομβιστης που οταν κανει μπαμ θα τα παρει ολα μαζι του. :)

μπορω κάπως να επιβεβαιώσω ότι το τωρινό καμμένο δεν τα έχει ήδη πάρεί όλα μαζί του;

Δημοσ.

Μονο αν βαλεις καινουριο τροφοδοτικο μπωρεις να το τσεκαρεις αυτο, ή να παρεις τα εξαρτηματα και να τα βαλεις σε αλλον υπολογιστη με αλλο τροφοδοτικο

Δημοσ.

60€ Thermaltake TR2 80+ GOLD 500W

Ποιο κάτω σε λεφτά μην πας.

Όταν κάνει κάποιος εγχείρηση καρδιάς δεν λέει βάλε μου τη ποιο φθηνή βαλβίδα.

Έτσι και εσύ, τη 'καρδια' του υπολογιστή δεν θα την αφήσεις στη μοίρα της. Θα πάρει σβάρνα όλο το σύστημα με μια απλή διακοπή ρεύματος ή μια απλή διακύμανση τάσης.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...