solution2 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Ναι είμαι κεφάλας :Ρ Από μικρός τα καπέλα μου προκαλούσαν πονοκέφαλο μέχρι πρόσφατα που κατάλαβα τον λόγο One size fits all (δήθεν..) Γνωρίζει κανείς που να βρω ένα καπέλο τύπου trucker μεγάλο; Απ' ότι διάβασα τα one size fits all, είναι έως 58cm κι εγώ είμαι 61.. Δεν κάθονται καλά, πιέζουν στα πλάγια κι έχω πονοκέφαλο όταν τα φοράω όλη μέρα. Έτσι κάθεται ένα καπέλο one size fits all σε μεγάλο κεφάλι Ενώ ένα size xl σε μεγάλο κεφάλι θα δείχνει κάπως έτσι: Βρήκα ένα site (μέσω google) αλλά θέλει ~59$ shipping από Αμέρικη + 15$ τιμή καπέλου Έχει δει κανείς καμιά μάρκα (ή και noname) που να έχει size L ή XL; Μιλάω αποκλειστικά για καπέλο mesh (διάτρητο)
dEACTIVATEb Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 διαβασα για τιτλο "ΚΟΠΕΛΑ για μεγαλα κεφαλια" 16 1
ringboy Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Και εγω 61cm ειμαι και εχω προβλημα με τα τζοκευ. Χρονια παιδευομαι να ψαχνω XXL. Παλαιοτερα ακομα και στο καρφουρ ειχανε καπελακια με διαφορα νουμερα. Τωρα πια στ'@@ τους, πλακωσανε τα κινεζικα που δηθεν ειναι ONE SIZE. 1
leftis95 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2021 Για 62-64 cm έχετε βρει τίποτα? Μόνο απο εξωτερικό βρίσκω που είναι επίφοβα με τις αλλαγές στα τελωνεία.
Nabuko Δημοσ. 27 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2021 4 ώρες πριν, leftis95 είπε Για 62-64 cm έχετε βρει τίποτα? Μόνο απο εξωτερικό βρίσκω που είναι επίφοβα με τις αλλαγές στα τελωνεία. Amazon.de δεν έχει τελωνείο Π.χ αυτό
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα