Recked Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Ψάχνω να αγοράσω router που να εφαρμόζεται σε online gaming ps4
Xristaras12 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Δεν υφίσταται το gaming router με την εννοια που το σκέφτεσαι. μιλάς για ενσύρματη η ασύρματη σύνδεση; στην Ενσύρματη δεν είναι πολλά που μπορείς να κάνεις πέρα απ τον κάνεις port forward. Αν μιλάς για Ασυρματη,ενα μόντεμ-ρούτερ με καλό wifi θα σε βοηθήσει αρκετά στο να μην υπάρχουν παρεμβολές μεταξύ της κονσόλας και του μόντεμ. Αν μιλάς για χαμηλότερο Ping θα το βάλεις με καλώδιο(ξεχνάς το ασύρματο gaming)και δεύτερον θα ζητήσεις απ τον πάροχο ίντερνετ σου να σε βάλει σε fastpath. Θα χάσεις 1-2Μbit και στην καλύτερη θα κερδίσεις εως 25ms ping.
poulinos Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 αυτο το gaming router ειναι ενα λιγο Marketing trick.απλα το gaming router= ενα καλο δυνατο ρουτερ.θα δινει πχ ac στο wifi θα εχει καμποση μνημη θα αντεχει αρκετα Nat sessions Κτλ.και τα κλασσικα.καμια usb για σκληρο δισκο ή κανα 3g stick και τετοια. Πχ αυτο ειναι ενα gaming router https://www.asus.com/us/Networking/RTAC66U/ αν δεις απλα ειναι Ac,Εχει αρκετη μνημη,ειναι Dual band,εχει 2 Usb.και αλλα εχουν αυτα τα χαρακτηριστικα απλα δεν το διαφημιζουν σαν gaming router. πχ η draytek δινει κορυφη ρουτερ αλλα δεν κολλησε ποτε πανω την ετικετα gaming.
plpapadopoulos Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Τα draytek δε φημίζονται για το καλό radio τους πάντως και ανήκουν σε άλλη κατηγορία. Παίζει σε ASUS, Linksys και Netgear, αλλα΄με το budget των 100 ευρώ μόνο για TP-Link βλέπω να πηγαίνει.
Recked Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Έχω το thomson tg585v8 και προσπάθησα να ανοιξω το nat type αλλά ότι και να δοκίμαζα (portforward) δεν μου τα ανοίγει.Ένας φίλος μου μου είπε πως πρέπει να αλλάξω router για το λόγο αυτό.Τέλος μιλάω για ethernet
poulinos Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Έχω το thomson tg585v8 και προσπάθησα να ανοιξω το nat type αλλά ότι και να δοκίμαζα (portforward) δεν μου τα ανοίγει.Ένας φίλος μου μου είπε πως πρέπει να αλλάξω router για το λόγο αυτό.Τέλος μιλάω για ethernet http://www.insomnia.gr/topic/444016-thomson-tg585-v8-nat-strict/ http://www.insomnia.gr/topic/575521-strict-nat-type-%CF%83%CE%B5-thomson-tg585-v8-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-ps4-%CF%83%CF%84%CE%BF-advanced-warfare/ http://www.insomnia.gr/topic/557844-%CE%BE%CE%B5%CF%81%CE%B5%CF%84%CE%B5-%CF%80%CF%89%CF%82-%CE%BD%CE%B1-%CE%B1%CE%BD%CE%BF%CE%B9%CE%BE%CF%89-%CF%84%CE%BF-nat-type-%CF%83%CE%B5-open/
Recked Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Να κάνω μια ερώτηση τα έχω δοκιμάσει όλα αυτά αλλά για να κάνεις portforward πρέπει να έχεις κάνεις αυτό με το telnet ώστε να δουλέψουν τα ports?
poulinos Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 το Port forward γινεται απ οτο web interface χωρις telnet.Ολα τα αλλα δηλαδη η εντολη που ανοιγει ολα τα ports οπως και η εντολη για το cone πρεπει να γινουν απο telnet ή να κατεβασσει καποιος το config να της περασει ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ και να το ξανα ανεβασει. nat tmpladd intf=Internet type=nat outside_addr=0.0.0.1 inside_addr=192.168.1.60 (ανοιγει ολα τα ports) :connection bind application=CONE(UDP) port=3478 (κανει το cone) Τα draytek δε φημίζονται για το καλό radio τους πάντως και ανήκουν σε άλλη κατηγορία. Παίζει σε ASUS, Linksys και Netgear, αλλα΄με το budget των 100 ευρώ μόνο για TP-Link βλέπω να πηγαίνει. για μενα οποιος θελει να καλυψει μεγαλο χωρο βαζει και ap.το να παρει ενα ρουτερ που εχει λιγο καλυτερη καλυψη για να πιασει 2-3 μετρα παραπανω δεν λεει κατι.Εχουν βγει απειρα ρουτερ με 15(σχημα λογου κεραιες πανω) και στο τελος λογω των 100mw δεν πας πιο μακρυα.απλα κερδιζεις οτι ειναι ac οτι ειναι dual radio οτι υποστηριζει n στα 600 πχ.Οπως και αυτο που κανουν καποιοι και αλλαζουν Omni για να κερδισουν παλι ειναι μικρη η διαφορα.
Recked Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Καταρχάς ευχαριστώ για το χρόνο σου pouline.Δεύτερον στο telnet άμα τα ανοίξω όλα θα υπάρχει πρόβλημα στο να γίνει το nat type open?Επίσης στην ιστοσελίδα του router θα πρέπει να κάνω κάτι εκεί που λέει για τα ports? Ευχαριστώ!
poulinos Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Καταρχάς ευχαριστώ για το χρόνο σου pouline.Δεύτερον στο telnet άμα τα ανοίξω όλα θα υπάρχει πρόβλημα στο να γίνει το nat type open?Επίσης στην ιστοσελίδα του router θα πρέπει να κάνω κάτι εκεί που λέει για τα ports? Ευχαριστώ! αν τα ανοιξεις ολα τα Ports με την μια εντολη τοτε δεν χρειαζεται να κανεις port forward απο μεσα.μπορεις εναλλακτικα να δοκιμασεις και την δευτερη εντολη με το cone.η δοκιμαζεις το Cone και μετα την εντολη.και θεωρητικα θα πρεπει να εχεις nat type open μετα.αυτα απο το Telnet τα κανεις για να εχεις Nat type open και οχι για να δημιουργησεις προβλημα στο nat type open.ειναι σαν να κανεις dmz.κανεις ενα μικρο compromise στην ασφαλεια αλλα για Playstation ειναι οποτε no worries.
Recked Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Pouline που θα πρέπει να ανεβάσω την εντολή και πως την κάνω upload?επιπλέον πιστεύεις πως πρέπει να αλλάξω router σε κάτι καλύτερο?Ευχαριστώ
poulinos Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 μπορεις να πας αν θες πχ σε draytek 2760 Που ειναι και vdsl για μελλοντικη χρηση ή σε καποιο tp link πχ 8970,8980 ή και στο adsl/vdsl tp link 9980. τωρα για την εντολη εξαρτατε αν ειναι ανοιχτο το telnet ή οχι.ειτε το ανοιγεις και την περνας απο telnet ειτε πρεπει να κατεβασεις το Configuration να την γραψεις σε καποια συγκεκριμενη κατηγορια και μετα να ξανανεβασεις το Config. εχεις το technicolor 585v8 απο ποιον παροχο?forthnet? το telnet ειναι ανοιχτο?σε forthnet σιγουρα δεν ειναι. δεν ειναι ασχημο ρουτερ αλλα για gaming το πρωτο πραγμα ειναι να ζητησεις Fast path και μετα να κανειςκαι Port forward αν χρειαζεται. για να στησεις εσυ server συνηθως χρειαζεται για να παιξεις απλα θα παιξει και χωρις Port forward αν και μερικα παιχνιδια σου ζητανε να κανεις. για την εντολη αυτη nat tmpladd intf=Internet type=nat outside_addr=0.0.0.1 inside_addr=192.168.1.60 (ανοιγει ολα τα ports) αν κατεβασεις το Config καπου πρεπει να λεει για Nat.εκει μεσα την γραφεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα