ffilz Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 σκέφτομαι να αγοράσω ένα τροφοδοτικό 1500W να βάλω σε ένα μηχάνημα που μου έκαναν δώρο ...το οποίο μου είπαν ότι δεν τρέχει με κάτι λιγότερο από 1300W..... Το ερώτημα μου είναι, αν ξέρει κανένας, θα με γδάρει η ΔΕΗ ή η διαφορά θα είναι μικρή και δεν θα την καταλάβω στο λογαριασμό ? Χαζή μπορεί να φανεί η ερώτηση αλλά οι καιροί είναι δύσκολοι και χρειάζεται προγραμματισμός Ευχαριστώ εκ των πρωτέρων
NikosKallithea Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Τι μηχάνημα είναι αυτό για πες απο τι αποτελείται
Mr_Terror Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Υπερβολικο το βλεπω να θελει τουλαχιστον 1300w τροφοδοτικο για να δουλεψει.Γραψε τα χαρακτηριστικα του υπολογιστη. 1
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 r9 295x2? ισως? Το αν θα σε γδαρει η ΔΕΗ ειναι υποκοιμενικο...αν θα παιζεις 10ωρες την μερα παιχνιδια και η καρτα οντως χρειαζεται 1000+watt για να ανταπεξελθει να θα σε γδαρει τωρα για κανα 2ωρο δεν νμζ να δεις διαφορα πανω απο 5-10 ευρο στον λογαριασμο και αν! Εγω απο τα 450watt στα 750watt δεν υπαρχει καν διαφορα στον λογαριασμο!
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Αλέξανδρε το μηχάνημά σου δεν τσιμπάει πάνω από 500w σε stress test και όταν παίζεις άνετα είσαι στα 450w, έχεις άλλα 300w περιθώριο τα οποία δεν χρησιμοποιούνται, οπότε από την στιγμή που δεν χρησιμοποιούνται δεν έχεις διαφορά στο λογαριασμό. 1
hliastsek Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Οντως, r9 295x2 παιζει να εχει πανω το συστημα για να θελει 1300++. Υπαρχουν τουλαχιστον αλλα 2 Post εδω στο forum
MSSB Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Όλοι ασχολείστε με το τι έχει και θέλει τόσα και όχι με το ίδιο το ερώτημα. Αν ο υπολογιστής σου χρησιμοποιεί και τα 1500W τότε ναι, θα δεις. 1,5 κιλοβατώρα είναι πολύ. Αν σκεφτείς ότι μια κιλοβατώρα είναι περίπου 25 cents.. κάνε τα μαθηματικά. Βέβαια αν είναι να πάρεις τοσο μεγάλο, μην τσιγκουνευτείς να δώσεις κάτι παραπάνω για καλό efficiency (πάνω από gold -καλύτερα platinum-).
kougi Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Όλοι ασχολείστε με το τι έχει και θέλει τόσα και όχι με το ίδιο το ερώτημα. Αν ο υπολογιστής σου χρησιμοποιεί και τα 1500W τότε ναι, θα δεις. 1,5 κιλοβατώρα είναι πολύ. Αν σκεφτείς ότι μια κιλοβατώρα είναι περίπου 25 cents.. κάνε τα μαθηματικά. Βέβαια αν είναι να πάρεις τοσο μεγάλο, μην τσιγκουνευτείς να δώσεις κάτι παραπάνω για καλό efficiency (πάνω από gold -καλύτερα platinum-). Μα γραφει οτι θελει να παρει τροφοδοτικο για μηχανημα που του ειπαν οτι θελει 1300 Watt, ενω στην πραγματικοτητα μπορει να χρειαζεται λιγοτερα. Αν γραψει το συστημα μπορει να του προταθει ενα μικροτερο τροφοδοτικο με καλυτερο efficiency και να γλιτωσει χρηματα. 1
MSSB Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Μάλλον το προσπέρασα το 'του ειπαν'. Δεν το είδα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα