mixsta22 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Καλημέρα, Εχω πάρει αυτές τις μνήμες 2 χ Kingston HyperX Fury Red 4GB DDR3-1600MHz (HX 316C10FR/4) Και έχω αυτήν την μητρική https://www.asus.com/Motherboards/P5P43TD_PRO/specifications/ Θέλω να ρωτησω ή συγκεκριμένη μητρική σηκώνει 4αρες ram και αν ναι πως μπορώ να την κανω να τρέχει τις Ραμ στα 1600(o.c) ? Ευχαριστώ
SPANK Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Δεν υπάρχουν 4αρες 2αρες κτλπ ram υπάρχουν απλα οι ram , η μητρική σου παίρνει υποστηρίζει κανονικά τις συγκεκριμένες αλλα λογικά θα παίξουν στα 1333 αφου τα 1600 υποστηρίζονται μονο με overclock , οσο αφορά αυτο που ρωτάς 2 τρόποι υπάρχουν να παίξουν στα 1600 πρώτον να χρησιμοποιήσεις καποιο έτοιμο xmp που εχει η μητρική ώστε να βάλεις τα setting μονο του για να παίξουν στα 1600 και δεύτερον σε περίπτωση που δεν παίξει ετσι να περάσεις εσυ τις ρυθμίσεις μονος σου πράγμα το οποίο δεν ειναι και εντελώς απλο καθώς μπορεί να χρειαστεί πολλές προσπάθειες. Θα σου πω ομως οτι ειτε ειναι στα 1600 ή στα 1333 καμιά μα καμία διαφορά δεν θα κάνει στις επιδόσεις και ουτε θα το προσέξεις καπου οποτε κατ εμε άσε το στα 1333
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα