Προς το περιεχόμενο

mt-03 10' τι λετε?

3enos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια σας

Ειμαι μόλις 20 χρονων και θα ήθελα να σχηματισω μια γνώμη για το Yamaha mt-03. Ένα χρόνο τρ οδηγαω ένα σκούτερ 125cc και τωρα βγάζω δεύτερης κατηγορίας δίπλωμα και είδα το mt μου άρεσε και είναι από τα μόνα naked και υψηλού κυβισμού που με αφήνει το δίπλωμα να οδηγαω. Εγκρίνετε γιαυτη τη μηχανή? Σαν αρχάριος σχετικά από μεγάλου κυβισμού? Αν όχι τι άλλο θα μπορούσα να δω? Κανεις που έχει το my να πει γνώμη?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ένα διάστημα που σκεφτόμουν για μηχανή, είχα το mt στην κορυφή της λίστας καθώς το Α2 περιόριζε τις επιλογές μου

Καλό είναι απλά στην Ελλάδα κυκλοφόρησε με αρκετά "αλμυρή" τιμή για τις επιδόσεις του και πούλησε λίγα κομμάτια, γι' αυτό και είναι τσιμπημένη ακόμα η τιμή του στις λίγες αγγελίες που υπάρχουν

Έχει τον ίδιο κινητήρα με το XT οπότε ανταλλακτικά βρίσκεις παντού και η συντήρηση του είναι φθηνή σχετικά

Δεν υπάρχει κάτι πιο δυνατό που να καλύπτεται από το Α2

Σαν αρχάριος(που δεν είσαι και τελείως), αν έχεις τα μυαλά μες στο κεφάλι σου δεν θα έχεις πρόβλημα

<p>Καλύτερα Xt 660x να ανεβαίνεις κανά πεζοδρόμιο. Ίδια μηχανή έχουν. Αν δεν σαρώσει κοίταξε τον aprillia prgaso strada που έχει και αυτο την ίσια μηχανή με τα αλλα 2. <br />

Σαν αξιοπιστία μιλάμε απο τα πιο σκυλιά μοτέρ οποτε προχωράς άφοβα. Απλά εγω δΕΝ θα πήγαινα σε μόνο κύλινδρο λόγω κραδασμών. Και επίσης ξεχνάς ταξίδια με 0 κάλυψη.</p>

Μια χαρα ταξιδευουν με 130-140, δικαβαλα-φορτωμενα. Πολιτικα μονοκυλινδρα ειναι με μακρυ (αραιες σχεσεις) κιβωτιο.

To ΜΤ3 σε σχεση με το XT ειναι πιο ανετο και καλυτερες αναρτησεις/φρενα.

Το μοτερ δεν παθαινει τιποτα, αν θες να το βελτιωσεις εχει πολλα περιθωρια και υπαρχουν πολλα ετοιμα πραγματα.

Σαν μεγαλο μονοκυλινδρο δεν πολυγουσταρει τις χαμηλες στροφες, αλλα σιγα-σιγα θα συνηθισεις, και ταλαιπωρει την αλυσιδα αρκετα. Μια καλη αλυσιδα και δουλεμα χωρις πολλα σκορτσαρισματα, ζητημα ειναι να βγαλει 30k χμ.

Μεταπωληση δεν εχει, αλλα καποια στιγμη (ισως) αυτο γυρισει μπουμερανγκ, γιατι αυτοι που το θα το θελουν, θα θελουν sony και καλα αυτο.

Το καλο ειναι οτι δεν το κλεβουν, εκτος και αν πεσεις στην περιπτωση σταμπαρισματος για ανταλλακτικα.

-----

Αν μπορεις λογω διπλωματος να παρεις το pegaso 660, αξιζει τα λεφτα του, αλλα και αυτο δεν πουλιεται ευκολα.

Ταξιδευει λιγο καλυτερα λογω προστασιας απο τον αερα.

Εχει 5-6 ψιλομαλακιες, αλλα λογικα θα τα εχει λυσει ο προηγουμενος, ή ασχολεισαι μια και καλη και ξενοιαζεις.

Μπες στο apriliabikers.gr και ψαξε εναν μηχανικο ονοματι "Bill", he knows his shit.

Το μονο κακο που εχει ειναι το δοχειο διαστολης του ψυκτικου, που ειναι εκτεθειμενο απο την δεξια πλευρα, αλλα λυνεται και αυτο με λιγη μελετη.

Το "Pegaso Strada" απο καποιο ετος και μετα το ελεγε απλα "Pegaso".

Σε καποια φαση βγηκε και η εκδοση "factory" που εχει ζαντες με ακτινες και σαμπρελες, αλλο τιμονι, την σελα απο το Trail (ελαχιστα πιο ψηλη), λιγο καλυτερα φρενα, και κατι carbon παπαρακια. Ειναι λιιιιγο πιο αναλαφρο στις στροφες.

Το Trail, σε σχεση με τα Strada, εκτος απο τις ζαντες/αναρτησεις κτλ, δεν εχει ενδειξη σταθμης βενζινης, μονο λαμπακι.

• 2 μήνες μετά...

Μια χαρά το 03 για πόλη και κοντινές βόλτες.

Αν θες naked, θα σου έλεγα να κοιτάξεις και το MT-07. 

6 κάτι έχει καινούριο και κανά χιλιάρικο κάτω μεταχειρισμένο μιας και πέρσι καλοκαίρι ήρθε Ελλάδα.

Το MT03 είναι πολύ φιλικό, οικονομικό, αυτό με την αλυσίδα ισχύει αλλά δεν είναι πρόβλημα, έχει το γκαζάκι του

και προσωπικά μου αρέσει.

Βέβαια εδώ και ένα χρόνο είμαι κάτοχος του MΤ-07 αλλά πριν βγει κοιτούσα και το MT-03 συν τις άλλοις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...