DjAkis Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 καλησπερα εκανα τον η/υ φορματ και περασα τους drivers ολα κανονικα μεχρι που βαζω τον σκληρο δισκο στο usb 3 και δεν κανει τπτ εβαλα παλη τους drivers δουλεψε για 2 μερες μετα παλι νεκρο η μητρικη μου ειναι η msi 870a gd 54 εχω τα windows 7 64 bit
dimosit Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Επειδή μπερδεύτηκα ο υπολογιστής η σκληρός δεν δουλεύει;
corsair04 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 διέγραψε τον driver και κάνε εγκατάσταση ξανά από εδώ καθώς κοίτα και στην διαχείριση συσκευών πως αναγνωρίζει την συσκευή εάν δείχνει πως λειτουργεί κανονικά ή έχει σφάλμα
DjAkis Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 το περασα δεν ανοιγη τον σκληρο καθολου σε αλλη θυρα Usb 2 τον ανοιγη κανονικα στης ιδιοτητες λεει οτι δουλευει κανονικα
MSSB Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Δεν παίζει να χάλασε καμιά θύρα τίποτα; Ξέρω 'γω να ζόρισες λιγάκι το καλώδιο και να τη στράβωσες; Γιατί μπορεί να ακουμπά σε τίποτα διπλανά και να κάνει καμιά γείωση και γι αυτό να μην λειτουργεί. Εκτός από τον σκληρό σου, δοκίμασες τίποτε άλλο σε εκείνη τη θύρα; Μήπως και το καλώδιο έχει τίποτα θέματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα