Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μπορω 1-2 πραγματακια να τα αγορασω απο διαφορετικα μαγαζια απλα θελω να αποφυγω να ειναι καθε εξαρτημα απο αλλου.

Με την προταση του kougi με τον 4460 και μια xfx r9 380 4gb στα 244€ φτανω στα 720 ευρο περιπου. Θα θελω και κανα 70αρι για κουτι, παμε για 800 ευρο στην τελικη μου φαινετε. Αξιζει την υπερβαση;

εκτος αν θες να γλυτωσεις κανα φραγκο βγαζοντας τον ssd και βαζοντας εναν μηχανικο 1τβ στα 50-60.

παντως ναι αξιζει η υπερβαση αλλωστε αγοραζεις κατι καλο .

Δημοσ.

Οθονη ειπα πως θα αγορασω αργοτερα δεν εχω θεμα με αυτην που εχω τωρα εχω συνηθισει. Θελω να φτιαξω το κουτι οσο καλυτερο γινετε για αυτα τα λεφτα.

zalman z11 plus

i5 4460

asrock h97 pro4

samsung 850 evo 250gb

corsair vengeance 2x4gb

εδω κατεληξα

Δημοσ.

Εγώ θα κοίταγα και για την amd 290 κάρτα γρταφικών μεταχειρισμένη στα 240-270

αξιζει μεταχειρισμενη καρτα γραφικων ομως; μπορω να την τεσταρω καπως να δω αν ειναι οκ;

Δημοσ.

Οθονη ειπα πως θα αγορασω αργοτερα δεν εχω θεμα με αυτην που εχω τωρα εχω συνηθισει. 

Όταν με το καλό πας σε καλύτερη θα δεις για πότε θα τη ξεσυνηθίσεις και θα λες "τι έχανα τόσο καιρό"  :)

Στη σύνθεση που έδειξες βάλε low profile μνήμες καλύτερα και κοίταξε να χωρέσεις και μια ψύκτρα για να μην έχεις θέματα με θερμοκρασίες και πιθανό θόρυβο.

Δημοσ.

Όταν με το καλό πας σε καλύτερη θα δεις για πότε θα τη ξεσυνηθίσεις και θα λες "τι έχανα τόσο καιρό" :)

Στη σύνθεση που έδειξες βάλε low profile μνήμες καλύτερα και κοίταξε να χωρέσεις και μια ψύκτρα για να μην έχεις θέματα με θερμοκρασίες και πιθανό θόρυβο.

Τι ακριβως ειναι οι low profile και γτ να τις βαλω; Θα εχω θεμα με την μαμα ψυκτρα του 4460 χωρις OC;

Δημοσ.

low profile δεν ειναι αυτες   http://gyazo.com/b63cbb95bb52867066acce863a89437c

δλδ οι μνημες που οι ψυκτρες δεν ειναι μουλαρια.

χωρις οβερκλοκ δεν θα χεις κανα ιδιαιτερο θεμα αλλα ας πουμε οταν θα παιζεις κανα παιχνιδι κ θα ζεσταινεται η ψυκτρα που φοραει θα γκαζωνει λιγακι κ θα χει καποιο θορυβο.

Δημοσ.

Τι ακριβως ειναι οι low profile και γτ να τις βαλω; Θα εχω θεμα με την μαμα ψυκτρα του 4460 χωρις OC;

Μνήμες σαν αυτές  http://www.skroutz.gr/s/2891048/Crucial-Ballistix-8GB-DDR3-PC3-12800-2x4G-240-pin-DIMM.html για να χεις ένα σχετικό socket clearance.Πέρα από τον θόρυβο  ,με stock στις δύσκολες συνθήκες θα χεις ανεβασμένες θερμοκρασίες.

Δημοσ.

Δεν καταλαβα τι κερδιζω με τις low profile, όταν λέμε socket clearance τι εννοούμε; Έχετε να προτείνετε κάποια φτηνη ψύκτρα που να μου κάνει δουλειά ;

Ευχαριστώ πολύ για όλη την βοήθεια παιδιά και σορρυ αν το ζαλιζω πολυ το θέμα απλά δεν είναι λίγα τα λεφτα για την εποχή μας και θέλω να φτιάξω κάτι καλό.

Δημοσ.

αν βαλεις αυτες που εβαλα εγω κ σου ειπα οτι ειναι μεγαλες τοτε πιθανον και θα ακουμπουν σε μια ψυκτρα.αρα αν παρεις τετοιες μνημες μπορει να σου παει απατη μια ψυκτρα.

στο ψητο λοιπον ...παρε μνημες οπως αυτες που σου εβαλε ο μιλλενιουμ και ψυκτρα τουτη   http://www.skroutz.gr/s/418744/CoolerMaster-Hyper-212-EVO.html

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...