Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

i) Το ποσό που διαθέτουμε:500-600 ευρο ισως λιγο παραπανω αν αξιζει

ii) Tη χρήση του υπολογιστή (αναφέρετε επίσης αν θα ασχοληθείτε με το mining ή όχι) Gaming

iii) Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιηθούν: Photoshop

iv) Στη σύνθεση θέλουμε να συμπεριληφθεί οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε? Υπάρχει πιθανότητα για μελλοντική αγορά άλλης? Υπαρχει οθονη αλλα θα γινει μελλοντικη αναβαθμιση αναλυσης 1080p οχι παραπανω

v) Στη σύνθεση θέλουμε να συμπεριληφθούν και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? οχι μονο το κουτι

vi) Το Hardware-περιφερειακά-οθόνη που θέλουμε να αγοράσουμε, θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα (διευκρινίστε ποιο) ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? (Αναφέρετε και την περιοχή στην οποία βρίσκεστε για περαιτέρω διευκόλυνση) 1 καταστημα περιοχη αθηνα αλλα δεν εχω θεμα να ειναι και απο αλλου

vii) Επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα (στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο?

το συναρμολογω εγω

viii) Επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα? Αν ναι ποιο?

οχι

ix) Στο νέο σύστημα θα γίνουν πιθανές μελλοντικές αναβαθμίσεις στο Hardware? Αν ναι, υπάρχει πιθανότητα για διπλές κάρτες γραφικών (sli/crossfire)? -> συμβάλλει στην επιλογή κατάλληλου τροφοδοτικού και παίζει ρόλο και στην επιλογή κουτιού. δεν εχω σκοπο συντομα αλλα ισως γινει αναβαθμιση σε ραμ σκληρο καρτα γραφικων, cpu και μητρικη οχι. crossfire οχι

x) Θα γίνει oc στο CPU (επεξεργαστής)? Αν ναι σε τί μέγεθος? (μικρό, μεσαίο, μεγάλο) -> συμβάλλει στην επιλογή κατάλληλου τροφοδοτικού, μητρικής και φυσικά κατάλληλης ψύκτρας. ενα μικρο OC θα γινει στο cpu οποτε βαζουμε μια αφτερμαρκετ ψυκτρα αλλα οχι τπτ τρελο

xi) Θα γίνει oc στη GPU (κάρτα γραφικών)? Αν ναι θα γίνει με πείραγμα της τάσης για stability (μεγάλο oc) ή απλά θα ανεβάσετε λίγο τις συχνότητες με stock voltage? -> συμβάλλει στην επιλογή κατάλληλου τροφοδοτικού κι εδω ενα μικρο OC

xii) Αναφέρετε αν θα χρησιμοποιήσετε ή όχι κάποιο κομμάτι Hardware από άλλο/παλιό σύστημα:

hdd 500gb μου αρκει. χρειαζομαι sdd μεγαλουτσικο.

ναι τροφοδοτικο corsair 650w

θελω να δωθει βαση σε cpu/ram/ssd καθως το gaming θα ειναι πολυ ελαφρυ και κανω θυσιες σε settings κτλ στα games δεν εχω θεμα. παιχνιδια του τυπου lol/gta v/csgo θα παιξω κυριως.

δεν εχω θεμα με μαρκες οτι συμφαιρει καλυτερα θα προτιμησω. επισης το κουτι θελω να μην ειναι πολυ βαρετο δλδ να εχει κανα λεντακι αν γινετε αλλα δεν ειναι και αναγκαιο.

ευχαριστω πολυ ολες οι προτασεις ευπροσδεκτες

Επεξ/σία από Antonis3d
  • Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Απο τα παιχνιδια που λες μονο το gta v ειναι απαιτητικο και θα πρεπει να κατεβασεις τις ρυθμισεις. Επισης, στο τελος εννοεις οτι εχεις ηδη εναν σκληρο 500αρι και ενα τροφοδοτικο? Και χρειαζεσαι μονο ssd μεγαλο?

Δημοσ.

PER.813213.jpg PER.813213

CASE RAIJINTEK ARCADIA MIDI-TOWER WHITE

product_wishlist_small.jpg

37.90 € basket_remove.png  basket_add.png 

Αλλαγή 37.90 € basket_delete.png PER.559643.jpg PER.559643

CPU AMD FX-8320 3.5GHZ 8-CORE BOX

167.90 € basket_remove.png  basket_add.png 

Αλλαγή 167.90 € basket_delete.png PER.814803.jpg PER.814803

RAIJINTEK THEMIS BLACK HEATPIPE CPU-COOLER PWM 120MM

32.90 € basket_remove.png  basket_add.png 

Αλλαγή 32.90 € basket_delete.png PER.526959.jpg PER.526959

ΜΗΤΡΙΚΗ GIGABYTE GA-970A-DS3P RETAIL

90.06 € basket_remove.png  basket_add.png 

Αλλαγή 90.06 € basket_delete.png PER.550867.jpg PER.550867

RAM KINGSTON HX316C10FB/8 8GB DDR3 1600MHZ HYPERX FURY BLACK SERIES

57.00 € basket_remove.png  basket_add.png 

Αλλαγή 57.00 € basket_delete.png PER.320965.jpg PER.320965

SSD CRUCIAL CT250BX100SSD1 BX100 250GB 2.5'' INTERNAL SATA3

99.90 € basket_remove.png  basket_add.png 

Αλλαγή 99.90 € basket_delete.png Αξία προϊόντων συμπερ. ΦΠΑ: 485.66 € basket_delete.png

Και καρτα αυτη: http://www.skroutz.gr/s/4023696/Asus-Radeon-R9-270X-2GB-DirectCU-II-90YV04U2-M0NA00.html

συνολο 670.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εχω ηδη σκληρο και τροφοδοτικο. θα ηθελα οσο καλυτερο cpu γινετε και ssd. πολυ ωραια προταση με τον 8320 σε αυτα τα λεφτα ειναι το καλυτερο?

edit:βλεπω επισης στα ιδια λευτα ειναι και ο i5 4460, ποιος ειναι καλυτετος πιστευετε;

Επεξ/σία από Antonis3d
Δημοσ.

για να μην γινει μαχη μεταξυ των οπαδων των 2 εταιρειων για παιχνιδια θεωρω πως ο ι5 ειναι αρκετα καλυτερος.

οχι οτι ο κλοκαρισμενος 8320 ειναι κακος...απλα εφοσον εγραψες οτι θες οβερκλοκ δεν προταθηκε ο συγκεκριμενος αφου ειναι κ κλειδωμενος (non K).

Δημοσ.

Αν θες να ασχοληθεις και με OC, και να παρεις i5, και καλη καρτα γραφικων, τοτε απλα τα λεφτα δεν φτανουν. Αν δε θες OC προτεινω i5 κι εγω.

Δημοσ.

ενας 8320 με ενα μετριο oc φτανει σε επιδοση εναν ι5 4460; το OC δεν θελω να το κανω σαν χομπι, απλα αμα υπαρχει περιθωριο να ανεβει λιγο ο επεξεργαστης θα το εκανα, δηλαδη δεν καιγομε να το κανω. ενας 4460 με αντιστοιχη mobo vs μετρια OCed 8320 + mobo ποιο απο τα δυο να προτιμησω εφοσον ειναι παρομοιες οι τιμες τους

Δημοσ.

κοιτα τσεκαρε κ γιουτιουμπ  για να δεις πως παει ενας 8320 σε σχεση με εναν ι5 στα παιχνιδια που θες.

αν δεν καιγεσαι να σκαλιζεις πραγματα παρε τον 4460.

Δημοσ.

ενας 8320 με ενα μετριο oc φτανει σε επιδοση εναν ι5 4460; το OC δεν θελω να το κανω σαν χομπι, απλα αμα υπαρχει περιθωριο να ανεβει λιγο ο επεξεργαστης θα το εκανα, δηλαδη δεν καιγομε να το κανω. ενας 4460 με αντιστοιχη mobo vs μετρια OCed 8320 + mobo ποιο απο τα δυο να προτιμησω εφοσον ειναι παρομοιες οι τιμες τους

δεν σου προτεινα ι5 γιατι ειπες οτι θες να κλοκαρεις...σκεψου για να κλοκαρεις και να δεις ενα αποτελεσμα θες 400ε μονο για cpu mobo.

Aν δεν θες να κλοκαρεις μπορεις να δεις και ι5 σιγουρα πολυ καλη επιλογη

Δημοσ.

Και οι 2 ειναι μια χαρα για gaming, ο amd καλυτερος σε εφαρμογες που χρησιμοποιουν πολλους πυρηνες ενω ο intel δυνατοτερος σε single core επεξεργαστικη ισχυ. Κοιτα τιμες (για τον 8320 κοιτας και καλη ψυχτρα εφοσον θες να τον κλοκαρεις) και αποφασιζεις ο,τι θες εσυ. Σε γενικες γραμμες δυσκολα τρως μπουκαλι με αυτους τους επεξεργαστες οποτε να ανησυχεις πιο πολυ για την καρτα γραφικων οσον αφορα τα παιχνιδια.

Δημοσ.

χμμ τεινω προς 4460 μπορειτε να μου κανετε ενα συστημα με μια mobo που να ταιριαζει; κουτι θελω κατι "καγκουρικο" ας πουμε οχι το συνηθισμενο βαρετο μαυρο κουτι.

Δημοσ.

Δεν φτάνουν τα χρήματα σου για i5 νομίζω,εκτός και αν το πετσοκόψεις και καταλήξεις σε κάτι μη ισορροπημένο.

Από κουτί ίσως κάτι τέτοιο

http://www.skroutz.gr/s/7028037/Aerocool-Battlehawk.html

http://www.skroutz.gr/s/3977010/Aerocool-Strike-X-Xtreme-Black-Edition.html

http://www.skroutz.gr/s/4562833/Zalman-Z11-Plus-HF1.html

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...