george_gr1 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Καλησπερα. Διαθετω 2 ηχεια yamaha 350 watt εκαστο, 8 οhm. Γνωριζετε κατι οικονομικο σε ενισχυτη να μπορει να τα σηκωσει? Εννοω το πολυ 300 ευρω, θα προτιμουσα κατι μεταξυ 200 - 250. Αν πηρε το ματι σας πουθενα εστω και κατι μεταχειρισμενο, δεκτο. Επισης προτεινετε καποιο μαγαζι, κεντρο Αθηνας και γυρω κατα προτιμηση να ρωτησω. Ειμαι τελειως ασχετος με το θεμα. Θα παιζουν σε εξωτερικο χωρο, καθαρα για τον χαβαλε μας και θα συνδεθει πανω του κατ ευθειαν laptop. Eυχαριστω προκαταβολικα οποιον με βοηθησει. Διστυχως πρεπει να τον εχω αγορασει μεχρι την Τριτη και φοβαμαι μην κανω καμια πατατα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
discoboyminimal Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 καλησπερα φιλε μου! καλο ειναι ο ενισχυτης να ειναι λιγο μεγαλυτερος απο τα ηχεια.. αγγελιες εχει στο noiz αρκετες. επισης σε 350watt τελικο ενισχυτη δεν θα κουμπωνα κατευθειαν πανω laptop. παρε και ενα μικρο μικτη , ισα ισα για να μπορεις να δουλευεις με τις εντασεις.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα