Προς το περιεχόμενο

iPhone 4S

Επισκέπτης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

Εδώ και 1 μήνα το κινητό συνεχώς κλειδώνει και ξεκλειδώνει μόνο του, ανοίγει και κλείνει τελείως πάλι μόνο του και το power button μερικές φορές ανταποκρίνεται και μερικές άλλες φορές οχι. Μου είπαν μάλλον φταίει το καλώδιο του power button, any ideas? :/

Δημοσ.

Εδώ και 1 μήνα το κινητό συνεχώς κλειδώνει και ξεκλειδώνει μόνο του, ανοίγει και κλείνει τελείως πάλι μόνο του και το power button μερικές φορές ανταποκρίνεται και μερικές άλλες φορές οχι. Μου είπαν μάλλον φταίει το καλώδιο του power button, any ideas? :/

Ναι λογικά θέλει αλλαγή η καλωδιοταινία του power button

Δημοσ.

Όχι μόνο η καλωδιοταινία..Αν θυμάμαι καλά πάει πακέτο η αλλαγή ribbon με το power button..Είναι ένα εξάρτημα εκτός κ αν κάνω λάθος.

Δημοσ.

Τα αλλάζεις και τα δυο μαζί δεν είναι πολύ ακριβά. 

Δημοσ.

Τα αλλάζεις και τα δυο μαζί δεν είναι πολύ ακριβά. 

Τελικά είναι 2 ανταλλακτικά ξεχωριστά ? Ή η καλωδιοταινία είναι ξεχωριστή ? 

Υ.Γ @ nikospapakanakis

Για να αλλάξεις το power button μπαίνεις σε μεγάλη ιστορία.Πρέπει να πιάνουν τα χέρια σου γιατί το κινητό γίνεται βίδες μέχρι να φτάσεις εκεί.Αν δεν το έχεις πήγαινε κάπου εκτός να σου το επισκευάσουν με 20-30 ευρώ.Κάπου τόσο ζητούν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...