Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα

Ετοιμαζομαι να μπω σε σπιτι στο Ρετζικι στη Θεσσαλονικη και ειμαι προβληματισμενος στο τι συνδεση ιντερνετ να κανω.

Στο πατρικο μου τωρα εχω Forthnet αλλα δεν ειχα ασχοληθει ποτε με αυτα καθως τα ειχαν κανει οι γονεις μου απο παλιοτερα οποτε δεν ξερω τι να προσεξω. Πχ ποια εταιρεια ειναι πιο εξυπηρετικη σε περιπτωση προβληματος, τιμες και διαφορες σε ταχυτητες κλπ, ποσο γρηγορα θα μου κανουν τη συνδεση κλπ.

Για δωστε καμια γνωμη

Δημοσ.

Αν δεν θελεις να τραβιέσαι ΟΤΕ

και εγώ συμφωνώ με τον ΟΤΕ και εάν πάρεις και στο τμήμα πρόσφορων θα πετύχεις και καλή προσφορά (διαφέρουν οι τιμές από κατάστημα)

Δημοσ.

Χμμμ τωρα εκανα μια ερευνα κ ειδα οτι η forthnet με το doubleplay με βολευει. με 25ε εχει 24mb + απεριοριστα σε σταθερα κ 12 ωρες σε κινητα. Ενω ο Οτε εχει το ιδιο πακετο αλλα με 30 λεπτα προς κινητα αντι 12 ωρες κ το εχει 35ε... Μεγαλη διαφορα πιστευω...

Δημοσ.

ο οτε εχει ανταγωνιστικες τιμες μονο οταν θελει να σε παρει απο αλλες εταιριες. Διαφορετικα θα εχει παντα ενα premium 10euro +.

σε καποιες περιπτωσεις αυτο το καπελο δεν δικαιολειται σε αλλες ναι.. ειναι τι θα σου κατσει. ολα σχετικα ειναι.

εγω πχ επειδη εβαλα νεο νουμερο, ειχα το ιδιο θεμα με σενα, αλλα αποφασισα οτε γιατι ηθελα νουμερο να ξεκινα απο 210-...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...