orestis000 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Τα τελευταία χρόνια έχω πάντα το ίδιο πρόβλημα με το Linux. Όταν συνδέσω το λάπτοπ με hdmi πρέπει: 1) χειροκίνητα να επιλέξω το κανάλι του hdmi και 2) μέσω του nvidia-settings να επιλέξω same as και μετά να επιλέξω σωστή ανάλυση έτσι ώστε να βλέπω το ίδιο σε λάπτοπ και tv. Υπάρχει τρόπος να γίνονται αυτά αυτόματα; Υ.Γ. στο nvidia-settings έχω επιλέξει το save to x configuration file αλλά τπτ.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Ποια καρτα γραφικων εχει ακριβως? Ειναι και υβριδικη, δηλαδη μια intel παρεα με μια nvidia? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
orestis000 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 nvidia geforce gt 420m. πως ελέγχο εάν είναι hybrid; θυμάμαι το έψαψνα κ παλιά αλλά δεν βρήκα άκρη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Ποιο λαπτοπ ειναι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
orestis000 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Acer aspire 5742g Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Επειδη στο google υπαρχουν αρκετες παραλλαγες του 5742g, ποσταρε καλυτερα οτι σου βγαλει το lspci | grep VGA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
orestis000 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 01:00.0 VGA compatible controller: NVIDIA Corporation GF108M [GeForce GT 420M] (rev a1) άρα μόνο μία είναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
orestis000 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 καμιά ιδέα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 * Χωρις να το εχω δοκιμασει ποτε * Συμφωνα με το "man nvidia-settings", για να κανεις το nvidia-settings να επαναφερει τα οσα του εχεις βαλει εσυ σαν χρηστης, οριζεις να τρεχει ενα nvidia-settings --load-config-onlyμε το που θα κανεις login. Για αρχη λοιπον, δες αν η παραπανω εντολη επαναφερει τα οσα εχεις ορισει στο nvidia-settings και πες και ποιο desktop enviroment εχεις (kde, gnome, unity, cinnamon, mate, xfce κλπ) για να σου πω που πρεπει να μπει για να εκτελειται με το που θα κανεις login. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
orestis000 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Gtk-Message: Failed to load module "canberra-gtk-module" Gtk-Message: Failed to load module "canberra-gtk-module" αυτό μου έβγαλε η εντολή... έχω το Gnome σαν γραφικό περιβάλλον Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Αυτα ειναι ασχετα με το θεμα σου. Ειναι απλα 1-2 σφαλματα που πεταει το gtk καθως ζωγραφιζει την εφαρμογη. Σου κανει την αλλαγη που λες στην αρχη ή οχι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
orestis000 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 όχι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα