Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειχα δημοσιευσει και πριν λιγες μερες για αγορα κινητου καπου στα 300 ευρω για χρηση ιντερνετ και για λιγο games . Τωρα ομως ειδα ενα κινητο της gigabyte(της γνωστης που φτιαχνει mobos ) και θελω να μου πειτε τη γνωμη σας . https://www.skroutz.gr/s/5802324/Gigabyte-GSmart-Mika-M3-8GB.html#_=_ . Ειναι αρκετα κατω απο το budget που ειχα πει στην προηγουμενη δημοσιευση αλλα μετα σκεφτηκα οτι δεν το θελω για " βαριες " δουλειες . Αν καποιος το εχει να μου πει τις εντυπωσεις του .

Ευχαριστω

Δημοσ.

Βασικά πέραν του ονόματος, υπάρχουν άπειρες συσκευές με τέτοια χαρακτηριστικά και καλύτερες οπότε μην σε ψαρώνει το Gigabyte, έχει φίλος τέτοιο και μην φανταστείς τρομερά πράγματα.

Δημοσ.

ΕΙδα προσφατα το  συγκεκριμενο κινητο. Πρεπει να πω πως ειναι μετριο γενικα. Αυτο που ηταν απογοητευτικο ηταν η καμερα που οπως μου ειπε και ο ιδιοκτητης του κινητου καμια επαφη με 13 mp που λενε τα spects του...

• Like 1
Δημοσ.

Σε αυτή την τιμή μου προτείνετε κάτι καλύτερο ? Το θέλω για λίγο Facebook και καμιά selfie και φωτο γραφικά . Για τις ώρες που είμαι εκτός σπιτιού βασικά .

Δημοσ.

Θα το παρεις απο καποιο εμπιστο καταστημα (τσεκαρε στο foroum) απο το οποιο στο μαρκαρουν σαν δωρο η σαν δεμα που κοστιζει φθινα οποτε δεν εχεις θεμα με το τελωνειο. Αντε να δωσεις 10-20 ευρω παραπανω αλλα θα το αγορασεις σε πολυ πιο χαμιλη τιμη απο οτι θα το βρεις ελλαδα.

Δημοσ.

Αν δεν το βιάζεσαι, θα συμφωνήσω με αυτό που λέει ο Tragic. Ακούγεται ότι από 1/08 θα αυξηθεί το όριο στις αναλήψεις από 60->150€, οπότε ίσως και να χαλαρώσει και λίγο η πολιτική με το εξωτερικό, οπότε να γίνονται και αγορές. Σε αυτά τα λεφτά υπάρχουν πάρα πολλές επιλογές από Κίνα.

• Like 1
Δημοσ.

Αν δεν το βιάζεσαι, θα συμφωνήσω με αυτό που λέει ο Tragic. Ακούγεται ότι από 1/08 θα αυξηθεί το όριο στις αναλήψεις από 60->150€, οπότε ίσως και να χαλαρώσει και λίγο η πολιτική με το εξωτερικό, οπότε να γίνονται και αγορές. Σε αυτά τα λεφτά υπάρχουν πάρα πολλές επιλογές από Κίνα.

Συμφωνώ και thanks ε.

Χαχα..

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...