Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

G2 32gb αν σε παίρνει. αλλιως το 16αρι

To budget το είδες; Μια φορά να θέλει κάποιος να αγοράσει κάτι με συγκεκριμενα λεφτά και να μην τσοντάρουμε πενηντάρικα δε γίνεται;;;;

Δημοσ.

To budget το είδες; Μια φορά να θέλει κάποιος να αγοράσει κάτι με συγκεκριμενα λεφτά και να μην τσοντάρουμε πενηντάρικα δε γίνεται;;;;

αμα ειναι να δωσεις ενα 50αρικο και να εξασφαλισει κινητο για εναν ακομα χρονο λογω της παραπανω μνημης και του  1 gb ram τοτε ισως αξιζει και ειναι καπως value for money!

απο αυτη την αποψη το λενε τα παιδια!

Δημοσ.

αμα ειναι να δωσεις ενα 50αρικο και να εξασφαλισει κινητο για εναν ακομα χρονο λογω της παραπανω μνημης και του  1 gb ram τοτε ισως αξιζει και ειναι καπως value for money!

Sorry, αλλά αυτό ισχύει μόνο για το G3 καθώς στο G2, είτε τα 16gb είτε τα 32gb....πάλι 2gb Ram θα έχεις.

Δημοσ.

1ον

Sorry, αλλά αυτό ισχύει μόνο για το G3 καθώς στο G2, είτε τα 16gb είτε τα 32gb....πάλι 2gb Ram θα έχεις.

Αυτό.

2ον το G2 (με τιμή ακόμα και εκτός CC) αποτελεί υπέρβαση στα 200 που έθεσε ο φίλος. Κάθε φορά που ξεκινάει κάποιος ένα θέμα θέτει και ένα όριο ως προς το πόσα χρήματα είναι διατεθειμένος να δώσει (εκτός του farcry2 βέβαια ο οποίος είναι άστα να πάνε). Και οι insomniacs στην πλειοψηφία τους ΠΑΝΤΑ μα σχεδόν ΠΑΝΤΑ λογομαχούνε για ένα υποτυπώδες μικρό-ποσό το οποίο κάποιες φορες υπερβαίνει τα 1000 ευρώ. Ένα παράδειγμα του πάρτυ που γίνεται κάθε φορά κάτω από τοπικ τύπου "θέλω κινητό έως 150 ευρά)

-Στα 150 μόνο Samsung Galaxy Grand Neo Plus Duos

-Οχι ρε που θα χαντακωθείς με το bloatware της Sammy, πάρε το Motorola Moto G 2nd Gen με 30€ παραπάνω

-Ποιο Moto G ρε σεις όχι αφού έχει παλιώσει, πάρε το γαμάτο καινούριο και premium Samsung Galaxy A3 που είναι ελάχιστα πιο ακριβό

-Άμα για το Α3 δίνεις 225, κάνε τα 300 και πάρε το Lenovo Vibe Z2 που είναι πολύ πιο γαμάτο και το έχει ο αδερφός μου που ξέρει από δαύτα τα σκατολοϊδια.

-Την κινεζιά να πάρει ρε; Δίνει 300 ας τα κάνει 380 να πάρει το LG G3 (32GB).

-Ποιο G3 ρε που λαγκάρει; Πάρε το ελαφρώς πιο ακριβό Sony Xperia Z3 που χει τζαμάτη μπαταρία να είσαι άρχοντας

-Όχι Sony ρε έχουν χάλια κάμερα, με κάτι παραπάνω πάρε το Motorola Nexus 6 να έχεις pure android να βρεις την υγειά σου

-Αφού δίνει τόσα λεφτά ας πάρει το λίγο πιο ακριβό Samsung Galaxy Note 4 N910F που όμως είναι "Εργαλείο Δουλειάς" όχι αστεία.

(και τελευταίος, καταϊδρωμένος και καλύτερος με ανορθόγραφα κεφαλαία πάντα...)

ΛΑΓΚΝΤΡΟΕΙΝΤ ΘΑ ΠΑΡΗΣ;;; ΠΙΟ ΝΟΤΕ ΚΕ ΜΑΛΑΚΕΙΕΣ; ΜΟΝΩ ΑΙ-ΦΩΝ ΕΞΗ ΠΛΑΣ 128 ΓΚΗΓΚΑ ΡΕ!

Και εν τέλει, ο TS μπερδεύεται, κουράζεται και φρικάρει, καταντάει ψυχεδέλι σαν τον farcry2 (πατήστε εδώ για να δειτε το τοπικ του πραγματικα!!!)  και μας σπάει τα νεύρα δίχως έλεος Δευτεριάτικα.

• Like 3
Δημοσ.

@SIP1995 για το g3 μιλαγα μιας και αυτη την στιγμη g2 και g3 16gb εχουν ιδια τιμη ακριβως!

@tragic! δυστηχως η ευτυχως φιλε μου αυτη ειναι η τεχνολογια...πολλα χρονια τωρα!

Δινεις 50ευρο ειτε αυτο ειναι μπαταρια ειτε mp3 ειτε κινητο ειτε σκληρος δισκος ειτε καρτα γραφικων αν αντι για 50 δωσεις 70 το σιγουρο ειναι οτι θα παρεις κατι καλυτερο που ισως η τεχνολογικη του αξια να ξεπερναει την αξια του 20ρικου! (ισχυει στο 99% των περιπτωσεων φυσικα! βλεπε 970 vs 980 που μιλαμε για 50% παραπανω τιμη με 10-15% επιδοσεις) Αυτο δεν γινεται ομως μονο στην τεχνολογια,τα πραγματα ειναι απλα...πας να παρεις κοκα κολα...το κουτακι?330mml 80 cent το μπουκαλι 500mml 1ευρο δλδ 30% αυξηση προιοντος με 24% αυξηση τιμης αλλα εχει και συνεχεια! 1λιτρο μπουκαλι 1,20 δλδ διπλασιασμος ποσοτητας με αυξηση 20%...κοκ νομιζω καταλαβες τι εννοω... οποτε μπαινοντας στο τρυπακι ο καθενας γλυκενεται απο αυτα που κερδιζει και τελικα παρολο που οπως λες και εχεις ΑΠΟΛΥΤΟ δικιο οτι ολοι μας ξεπερναμε τα budget που μας δινουν ΤΕΛΙΚΑ ολοι ειναι 1000ευχαριστημενοι και δεν εχω δει ουτε εναν να παραπονιεται οτι του χαλασαμε τα λεφτα του χωρις να εχουν αντικτυπο!

Στο κατω κατω εδω ειμαστε για να δινουμε προτασεις και οχι για να αγοραζουμε εμεις για καποιους ο καθενας κανει κουμαντο στα λεφτα του!αν καποιος μας πει οπα μαγκες δεν μπορω το ταβανι ειναι 200!ειναι 200 και αρα θα παρεις moto g και ασε τα 20αρικα και τα 30αρικα...

Δημοσ.

1ον

Αυτό.

2ον το G2 (με τιμή ακόμα και εκτός CC) αποτελεί υπέρβαση στα 200 που έθεσε ο φίλος. Κάθε φορά που ξεκινάει κάποιος ένα θέμα θέτει και ένα όριο ως προς το πόσα χρήματα είναι διατεθειμένος να δώσει (εκτός του farcry2 βέβαια ο οποίος είναι άστα να πάνε). Και οι insomniacs στην πλειοψηφία τους ΠΑΝΤΑ μα σχεδόν ΠΑΝΤΑ λογομαχούνε για ένα υποτυπώδες μικρό-ποσό το οποίο κάποιες φορες υπερβαίνει τα 1000 ευρώ. Ένα παράδειγμα του πάρτυ που γίνεται κάθε φορά κάτω από τοπικ τύπου "θέλω κινητό έως 150 ευρά)

-Στα 150 μόνο Samsung Galaxy Grand Neo Plus Duos

-Οχι ρε που θα χαντακωθείς με το bloatware της Sammy, πάρε το Motorola Moto G 2nd Gen με 30€ παραπάνω

-Ποιο Moto G ρε σεις όχι αφού έχει παλιώσει, πάρε το γαμάτο καινούριο και premium Samsung Galaxy A3 που είναι ελάχιστα πιο ακριβό

-Άμα για το Α3 δίνεις 225, κάνε τα 300 και πάρε το Lenovo Vibe Z2 που είναι πολύ πιο γαμάτο και το έχει ο αδερφός μου που ξέρει από δαύτα τα σκατολοϊδια.

-Την κινεζιά να πάρει ρε; Δίνει 300 ας τα κάνει 380 να πάρει το LG G3 (32GB).

-Ποιο G3 ρε που λαγκάρει; Πάρε το ελαφρώς πιο ακριβό Sony Xperia Z3 που χει τζαμάτη μπαταρία να είσαι άρχοντας

-Όχι Sony ρε έχουν χάλια κάμερα, με κάτι παραπάνω πάρε το Motorola Nexus 6 να έχεις pure android να βρεις την υγειά σου

-Αφού δίνει τόσα λεφτά ας πάρει το λίγο πιο ακριβό Samsung Galaxy Note 4 N910F που όμως είναι "Εργαλείο Δουλειάς" όχι αστεία.

(και τελευταίος, καταϊδρωμένος και καλύτερος με ανορθόγραφα κεφαλαία πάντα...)

ΛΑΓΚΝΤΡΟΕΙΝΤ ΘΑ ΠΑΡΗΣ;;; ΠΙΟ ΝΟΤΕ ΚΕ ΜΑΛΑΚΕΙΕΣ; ΜΟΝΩ ΑΙ-ΦΩΝ ΕΞΗ ΠΛΑΣ 128 ΓΚΗΓΚΑ ΡΕ!

Και εν τέλει, ο TS μπερδεύεται, κουράζεται και φρικάρει, καταντάει ψυχεδέλι σαν τον farcry2 (πατήστε εδώ για να δειτε το τοπικ του πραγματικα!!!)  και μας σπάει τα νεύρα δίχως έλεος Δευτεριάτικα.

το g2 μόνος του το ανέφερε πρώτο πρώτο,οπότε μεταξύ g2 και των υπολοίπων που ανέφερε προτείνεις κάποιο απο τα άλλα? 

Δημοσ.

το g2 μόνος του το ανέφερε πρώτο πρώτο,οπότε μεταξύ g2 και των υπολοίπων που ανέφερε προτείνεις κάποιο απο τα άλλα? 

Ειπαν 200 άτομα G2, τέλος γιατί το συζητάμε ακόμα.

Δημοσ.

Ειπαν 200 άτομα G2, τέλος γιατί το συζητάμε ακόμα.

troll?

εσυ το συζητησες και ειπες οτι ηδη αποτελει υπερβαση απο το οριο των 200 ευρων που εχει θεσει ο φιλος και εχει βαλει κινητα πολλων παραπανω ευρο...(παιζει να ειναι και τρολλας και να τρογωμαστε χωρις λογο)!

Δημοσ.

troll?

εσυ το συζητησες και ειπες οτι ηδη αποτελει υπερβαση απο το οριο των 200 ευρων που εχει θεσει ο φιλος και εχει βαλει κινητα πολλων παραπανω ευρο...(παιζει να ειναι και τρολλας και να τρογωμαστε χωρις λογο)!

Καλησπέρα και παλι βασικά δεν ξερω τι σημαίνει  trolas ενα αυτο και νομίζω οτι στα λεφτά μου εχω αναφερθεί για μεταχειρισμενα κινητά που κοστίζουν στο 200αρη πχ lg g2 

iphone 5c 200 μεταχειρο  

lenovo s60 130 σε μεταχειρο και σε σκρουτζομαγαζο   καινούριο εκανε 179  τωρα  στα public 

huawei p8 lite   προσφορα της vodafone 169  μεταχειρο ενα μπλέξιμο αφου πολυ το πειραν στην προσφορά και τωρα πανε να πουλήσουν για να βγάλουν 

και φυσικά έθεσα και το ερώτημα αν κάποιος εχει να προτείνει κατι αλλο ,  

αν και με κάλυψαν με το g2 ,οσο για το g3 που αναφέρθηκε μπαταρία και θερμότητα τα μηνών του μιας και το ειχα 2 εβδομάδες δεν μου έκανε 

Δημοσ.

τοτε φιλε μου την επομενη φορα να γραφεις πιο προσεκτικα διοτι στο πρωτο σου ποστ γραφεις...

"καλησπερα παιδια θα ηθελα να προβώ σε μια αγορα νέου κινητού και μου αρέσουν τα απλοϊκά κινητά σε design"

οποτε ειδαμε νεο και απο κατω εχεις αυτα που κανουν 300αρια...για αυτο η ολη παρεξηγηση και η υποψια οτι απλα μας κοροιδευεις...συν οτι εισαι και νεος στο φορουμ και εχουν δει πολλα τα ματια μας!

Δημοσ.

τοτε φιλε μου την επομενη φορα να γραφεις πιο προσεκτικα διοτι στο πρωτο σου ποστ γραφεις...

"καλησπερα παιδια θα ηθελα να προβώ σε μια αγορα νέου κινητού και μου αρέσουν τα απλοϊκά κινητά σε design"

οποτε ειδαμε νεο και απο κατω εχεις αυτα που κανουν 300αρια...για αυτο η ολη παρεξηγηση και η υποψια οτι απλα μας κοροιδευεις...συν οτι εισαι και νεος στο φορουμ και εχουν δει πολλα τα ματια μας!

φιλε μου σεβαστό το τι έχουν δει τα μάτια σας στο φορουμ ,αλλα αν διάβασες και τα υπόλοιπα μου σχόλια ποιο κατω γράφω για μεταχειρησμενα ,τελος πάντων ισως να εχεις και δικιο αλλα πίστεψε με δεν εχω κανενα λογο να κοροϊδέψω συνανθρώπους μου ,ειδικα ανθρώπους που ειναι πισω απο ενα κουτί και προσπαθούν σε μια ερώτηση μου να με βοηθήσουν   ,ειμαι σε πολλα φόρουμ με μηχανές ιδιαίτερα και καταλαβαίνω της υποψίες σου και σε διαβεβαιώ οτι δεν υπάρχει κατι τετοιο ,

τελικα εκανα την πατάτα νομίζω και πήγα και πείρα το p8 litle της προσφοράς σήμερα μιας και eδείχνε καλο για τα χαρακτηριστικα του, αν και με τρομαζε η μικρη μπαταριά  θα δουμε ομως σε κανα δυο μερες θα σας πω εντυπώσεις  απλα σκέφτηκα με αυτα τα χαρακτηριστηκα και σφραγισμένο γιατι οχι ελπίζω να μην το μετανιώσω και δεν πείρα κανα used g2 

• Like 1
Δημοσ.

Ενώ εσύ που είσαι παλιός είσαι καλύτερος, τι τον κράζεις; Εξ αρχής μίλησε για g2 στα 200ευρω... Όταν λέει g2 στα 200 ευρώ, εσυ ο εμπειρος τι κατάλαβες; καινούριο;
  • Like 2
Δημοσ.

ο καθενας τωρα θ λεει το μακρυ και το κοντο του?εγω δεν ειμαι εδω για να υποθετω τι εννοει ο καθενας!

οταν γραφει ξεκαθαρα οτι ψαχνει καινουριο κινητο στα 200 ευρο και βαζει απο κατω 3-4 κινητα που κανενα δεν κανει τοσο εγω μπορω να σκεφτω ειτε απο το οτι ειναι τρολλ μεχρι οτι θα του το φερει ο θειος του απο την αμερικη τσαμπα!τι με νοαιζει?το θεμα ειναι ο TS να δινει ξεκαθαρες πληροφοριες για να μπορουμε να συζητησουμε πανω σε αυτες χωρις να εχουν 15 απαντησεις ασχετες με το θεμα πανω στην παρεξηγηση που δημιουργηθηκε αρχικα οσων αφορα τα λεφτα!τελος της συζητησης τα υπολοιπα ειναι για την σαλτσα!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...