Fubar.gr Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Δέν νομίζω οτι το ανεμιστηράκι δουλεύει βάσει φορτίου. Το πιό λογικό είναι να μετράει τη θερμοκρασία σε κάποιο σημείο στο εσωτερικό του τροφοδοτικού και όταν ανέβει πάνω απο κάποιο όριο να παίρνει μπρός. Εφόσον στο αρχικό πόστ λέει οτι το τροφοδοτικό ζεμάταγε και ο ανεμιστήρας δέν δούλευε, τότε σίγουρα έχει κάποιο πρόβλημα ο ανεμιστήρας.
panos0100 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Όχι δεν είναι έτσι τα συγκεκριμένα τροφοδοτικά μετράνε την ισχύ για να γυρίσει ο ανεμιστήρας το γράφει πίσω στο κουτί, σε καμιά περίπτωση δεν μετράνε πόση ζέστη έχει, πάει ανάλογα με τα watt σε κάτι που προσωπικά εγώ διαφωνώ, το τροφοδοτικό πρέπει ο ανεμιστήρας να γυρνάει συνέχεια δεν λέω καλή η πατέντα που έκανε η corsair αλλά δεν είναι ασφαλές για τέτοιες ζεστές μέρες όπως οι καλοκαιρινές και ενα παραπανω στην ελλάδα
Ouknos Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Απο κανεναν φιλο σου μπορεις να δανειστεις καρτα γραφικων να δοκιμαζες αν δουλεψει ο υπολογιστης σου? Δύσκολο... τρεχαπό γύρευε εξηγήσεις και δεν συμμαζεύεται....:-P το οτι σε χτύπησε ρεύμα δεν είναι και τόσο φυσιολογικό ειδικά για τόσο επώνυμο τροφοδοτικό. Εξαλλου το σασι του τροφοδοτικου είναι γειωμένο απευθειας με τη γειωση του σπιτιου σου γαλβανικά. Ελπίζω να μην χρησιμοποιεις καποιο πολύπριζο της πλακας και δε γειωνει σωστα ή καθολου. Επισης να σου πω οτι κανονικά αν οντως σε χτυπησε το ρευμα με την εννοια του ορου θα επεφτε και το ρελε. Αρα υποψιαζομαι καποιο στατικο φορτιο οτι σε χτυπησε που για καποιο λογο δεν ειχε διαφυγει μεσω γειωσης Ήταν καλό το χτύπημα και ακούμπησα το χέρι μου στο πίσω μέρος που βγαίνει το τροφοδοτικό αφού για να καταλάβεις είχα μούδιασμα για κάνα δεκάλεπτο...Αυτά τα τροφοδοτικά έχουνε 5 χρόνια εγγύηση, πότε έληξε; επίσης ο ανεμιστήρας δεν γυρνάει γιατί πρέπει να πιάσει έστω το 50% σε φορτίο αν δεν κάνω λάθος, επίσης σε αυτά τα τροφοδοτικά ο ανεμιστήρας δεν γυρνάει ούτε στην αρχή που ανοίγεις τον υπολογιστή στην προηγούμενη σειρά (ΤΧ) έκανε μερικούς κύκλους και σταματούσε αν το φορτίο ήταν μικρο. Τώρα ο φίλος λέει ότι μύρισε καμένο από μέσα, πολύ πιθανόν να κάηκε το τροφοδοτικό γιατί πολλές φορές μου έτυχε να ανοίγει ο υπολογιστής και να μην φτάνει το ρεύμα στην κάρτα γραφικών με αποτέλεσμα να κάνει κανονικά μπιπ αλλά να έχει μαύρη εικόνα λόγω ότι η τάση +12 είναι χαμηλή και δεν φτάνει να πάει μέχρι την κάρτα γραφικών, ας δοκιμάσει ένα καινούριο δανεικό, τροφοδοτικό επίσης αν έχεις τις γνώσεις φίλε μου μέτρα τις τάσεις με ένα πολύμετρο Έχεις απόλυτο δίκιο φίλε μου για την εγγύηση το ανέφερα πιο πάνω απλά δεν ήξερα πόσο δίνει και υπέθεσα ότι θα είχε λήξει μιας και το έχω ένα χρόνο....δυστυχώς δεν θέλω σε καμία περίπτωση να ανακατευτώ με ρεύματα έχω άσχημες αναμνήσεις...πάντως στην δικιά μου την περίπτωση μόλις παίζω γίνεται αυτό αν του κάνω απλή χρήση δεν καταλαβαίνει χριστό...δλδ βάζω ένα παιχνίδι και μετά από κάνα τέταρτο κολλάει όλο το σύστημα και χάνεται η εικόνα και στα καπάκια μυρίζει σαν κάτι να καίγεται φυσικά το pc είναι ανοιχτό απλά δεν δείχνει εικόνα και για να στρώσει η ρισετ η κλείσιμο και φτου και απ'την αρχή!!! Δέν νομίζω οτι το ανεμιστηράκι δουλεύει βάσει φορτίου. Το πιό λογικό είναι να μετράει τη θερμοκρασία σε κάποιο σημείο στο εσωτερικό του τροφοδοτικού και όταν ανέβει πάνω απο κάποιο όριο να παίρνει μπρός. Εφόσον στο αρχικό πόστ λέει οτι το τροφοδοτικό ζεμάταγε και ο ανεμιστήρας δέν δούλευε, τότε σίγουρα έχει κάποιο πρόβλημα ο ανεμιστήρας. Και γω αυτό υπέθεσα λέω πότε θα αρχίσει να γυρνάει η φανα του όταν καεί αλλά από την άλλη δεν κλείνει το pc απλά κατά την διάρκεια του παιχνιδιού χάνεται η εικόνα αλλά το σύστημα παραμένει ανοιχτό και αυτό είναι που με προβληματιζει....Όχι δεν είναι έτσι τα συγκεκριμένα τροφοδοτικά μετράνε την ισχύ για να γυρίσει ο ανεμιστήρας το γράφει πίσω στο κουτί, σε καμιά περίπτωση δεν μετράνε πόση ζέστη έχει, πάει ανάλογα με τα watt σε κάτι που προσωπικά εγώ διαφωνώ, το τροφοδοτικό πρέπει ο ανεμιστήρας να γυρνάει συνέχεια δεν λέω καλή η πατέντα που έκανε η corsair αλλά δεν είναι ασφαλές για τέτοιες ζεστές μέρες όπως οι καλοκαιρινές και ενα παραπανω στην ελλάδα Ε ναι ρε φίλε έτσι πρέπει να είναι και γω δεν το ήξερα και εξεπλάγην πραγματικά δλδ πότε περιμένει η Corsair να γυρίσει η φανα...μόλις χαιρετήσει...?! Ήμαρτον...:-P
panos0100 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Κοίταξε αυτά τα τροφοδοτικά όπως είπα είναι φτιαγμένα έτσι ο ανεμιστήρας δεν θα γυρισει ποτε, αν δεν ανεβείς στο επιτρεπόμενο όριο των watt που πρέπει να φτάσει. Εγώ νομίζω ότι κατά 99% είναι το τροφοδοτικό σου το πρόβλημα κι εγώ το ίδιο έχω ένα corsair 650w RM το πήρα πέρυσι και είδη άρχισε να κατεβαίνει η τάση, πήγε 11,4v σε ένα χρόνο φταίνε όμως και τα ρεύματα να ξέρεις, οι επιθέσεις που μας κάνει η ΔΕΗ, μην ρίξουμε το φταίξιμο όλο στα τροφοδοτικά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα