Ouknos Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Καλησπέρα παιδιά θα ήθελα τα φώτα σας για ένα θέμα όπως έπαιζα ένα παιχνίδι ξάφνου δεν μου δείχνει εικόνα το pc όμως ανοιχτό και μυρίζει σαν καμμενο και όπως καταλάβαινετε πανικοβληθηκα κοιτάω το εσωτερικό όλα ρολόι δεν έχει καεί τπτ,ακουμπάω το τροφοδοτικό και στιγμιαία με χτυπάει ρεύμα βάζω δοκιμαστικό δεν δείχνει τπτ και μετά παρατηρώ ότι το ανεμιστηρακι από το τροφοδοτικό δεν δουλεύει καθόλου και το τροφοδοτικό ζεματάει τι λέτε εσείς?χαιρέτησε?Τροφοδοτικό έχω το Corsair RM 850 watt
SpirtouLisS Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 ασε το τροφοδοτικο να κρυώσει μηπως εχει ενεργοποιηθεί κάποια ασφάλεια ή thermistor προστασιας. Και βλεπουμε. εχεις εγγυηση?
Ouknos Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 ασε το τροφοδοτικο να κρυώσει μηπως εχει ενεργοποιηθεί κάποια ασφάλεια ή thermistor προστασιας. Και βλεπουμε. εχεις εγγυηση? Μου το έχει ξανακάνει άλλες 2 φορές αλλά έλεγα μήπως κόλλησε το παιχνίδι γτ ο υπολογιστής ήταν ανοιχτός αλλά δεν έδειχνε εικόνα οπότε έκανα ρισετ και συνέχιζα ακάθεκτος ,αλλά μόλις βλέπω το ανεμιστηρακι του τροφοδοτικού ότι δεν γυρνάει λέω τι διαολο γίνεται...δεν είμαι σε εγγύηση έχει λήξει.
SpirtouLisS Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 θελω αν μπορεις να κοιταξεις με ενα φακο το ανεμιστηρακι. Αν οταν πατας το κουμπι να ανοιξει ο υπολογιστης κανει ενα παιξιμο ανεπαισθητο και αμεσως σταματαει. Αυτο θα ειναι καπως καλο νεο οτι το τροφοδοτικο εχει ζωη αλλα κατι το προκαλει λοξυγγα και κλεινει. Απο εκει και πέρα υπάρχουν ακομα καπιοι ελεγχοι που μπορουμε να κανουμε. -θετεις το κουμπι του τροφοδοτικού on-off απο πισω στο off. Ανοιγεις κουτι υπολογιστη και αφαιρεις το βυσμα ΑΤΧ απο μητρική. Ακολουθως βραχυκυκλωνεις με ενα συνδετηρα το πρασινο καλωδιο του βυσματος με ενα οποιοδηποτε μαυρο. Ξαναπατας το κουμπι του τροφοδοτικου στο ON. αν δεν ανοιξει το τροφοδοτικο πλεον πας για τροφοδοτικο αν δεν εχεις γνωση να το ανοιξεις να κοιταξεις πυκνωτες και ασφαλειες. Δε σου λεω καν αν ανοιξει να ελεγξεις τάσεις οπως ειναι το χιλιοειπωμενο καθως θα ειναι σωστες εφοσον παραμενει ανοιχτο το τροφοδοτικο -αν ανοιξει κανονικά μετα το πάτημα του κουμπιου μαλλον το τροφοδοτικο σου εχει προβλημα οταν μπει φορτιο πανω του και κλεινει ή υπάρχει καποιο αλλο προβλημα στη μητρικη ή στο κουμπι on off του κουτιου. 1
Mr_Terror Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Ποτε αγορασες το τροφοδοτικο? 5 χρονια εγγυηση εχει.Ο ανεμιστηρας δεν παιρνει μπροστα αν δεν ζητησει ο υπολογιστης μεγαλη καταναλωση σε watt.
Ouknos Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Ποτε αγορασες το τροφοδοτικο? 5 χρονια εγγυηση εχει.Ο ανεμιστηρας δεν παιρνει μπροστα αν δεν ζητησει ο υπολογιστης μεγαλη καταναλωση σε watt. 10.3.14 είναι αγορασμένο το τροφοδοτικό φίλε μου δώρο μου το κανε ένας φίλος μου από το you.gr αλλά 'οσο ξέρω το ανεμιστηρακι πρέπει να γυρνάει όχι σε φουλ στροφές αλλά σε χαμηλές ακόμα και όταν δεν κάνεις τπτ μόνο όταν παίζεις ένα παιχνίδι θα αρχίσει να στροφαρει σε φουλ στροφές λόγω της αυξημένης κατανάλωσης,πάντως και γω τώρα διαπίστωσα ότι έχει 5 χρόνια εγγύηση αλλά το πρόβλημα είναι ότι ο φίλος μου είναι εξωτερικό οπότε εγώ πως θα μπορέσω να το στείλω για επισκευή από την στιγμή που φαίνεται το όνομα του και όχι το δικό μου....
Mr_Terror Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Ο ανεμιστηρας δεν γυρναει καθολου, μονο οταν χρειαστει.Στο λεω με σιγουρια.Εχω το ιδιο τροφοδοτικο τα 750watt. Αν εχεις την αποδειξη αγορας, η ο φιλος σου μπορει να στειλει αντιγραφο της αποδειξης, πηγαινε το τροφοδοτικο στο καταστημα για ελεγχο.Παντως εχω την υποψια οτι αλλου ειναι το προβλημα και οχι στο τροφοδοτικο.
Ouknos Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Ο ανεμιστηρας δεν γυρναει καθολου, μονο οταν χρειαστει.Στο λεω με σιγουρια.Εχω το ιδιο τροφοδοτικο τα 750watt. Αν εχεις την αποδειξη αγορας, η ο φιλος σου μπορει να στειλει αντιγραφο της αποδειξης, πηγαινε το τροφοδοτικο στο καταστημα για ελεγχο.Παντως εχω την υποψια οτι αλλου ειναι το προβλημα και οχι στο τροφοδοτικο. Την έχω την απόδειξη κανονικά απλά έχει τα στοιχεία του πάνω,εσύ τι υποψιάζεσαι πέραν του τροφοδοτικού?
Mr_Terror Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 καρτα γραφικων ο πρωτος υποπτος θα ελεγα.Το τροφοδοτικο σου ειναι πολυ καλο και ποιοτικο.Αν εφταιγε το τροφοδοτικο λογικα θα εσβηνε ο υπολογιστης.
Ouknos Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 καρτα γραφικων ο πρωτος υποπτος θα ελεγα.Το τροφοδοτικο σου ειναι πολυ καλο και ποιοτικο.Αν εφταιγε το τροφοδοτικο λογικα θα εσβηνε ο υπολογιστης.Το σκέφτηκα και γω μιας και λέω πως γίνεται να μένει ανοιχτός ο υπολογιστής ενώ δεν υπάρχει εικόνα...αλλά πως εξηγείς το γεγονός ότι με χτύπησε ρεύμα μόλις ακούμπησα το τροφοδοτικό αλλά ήταν μια φορά μόνο, έκτοτε δεν με έχει χτυπήσει γιατί το ακουμπάω αλλά τπτ...
Mr_Terror Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Αυτο φιλε μου θελει τσεκαρισμα.Αν πιασεις το κουτι του υπολογιστη νιωθεις να σε χτυπαει ρευμα?
Ouknos Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Όχι τίποτα μια χαρά είναι το είχα πάει και σε ένα γνωστό τεχνικό για κοίταγμα αλλά δεν βρήκε κάτι το ύποπτο αυτός μου έλεγε για τροφοδοτικό η για καμιά διαρροή του πολυπριζου...ειλικρινά τα έχω χαμένα δεν ξέρω τι να κάνω.... Αυτο φιλε μου θελει τσεκαρισμα.Αν πιασεις το κουτι του υπολογιστη νιωθεις να σε χτυπαει ρευμα? Όχι τίποτα μια χαρά είναι το είχα πάει και σε ένα γνωστό τεχνικό για κοίταγμα αλλά δεν βρήκε κάτι το ύποπτο αυτός μου έλεγε για τροφοδοτικό η για καμιά διαρροή του πολυπριζου...ειλικρινά τα έχω χαμένα δεν ξέρω τι να κάνω....
Mr_Terror Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Απο κανεναν φιλο σου μπορεις να δανειστεις καρτα γραφικων να δοκιμαζες αν δουλεψει ο υπολογιστης σου?
SpirtouLisS Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 το οτι σε χτύπησε ρεύμα δεν είναι και τόσο φυσιολογικό ειδικά για τόσο επώνυμο τροφοδοτικό. Εξαλλου το σασι του τροφοδοτικου είναι γειωμένο απευθειας με τη γειωση του σπιτιου σου γαλβανικά. Ελπίζω να μην χρησιμοποιεις καποιο πολύπριζο της πλακας και δε γειωνει σωστα ή καθολου. Επισης να σου πω οτι κανονικά αν οντως σε χτυπησε το ρευμα με την εννοια του ορου θα επεφτε και το ρελε. Αρα υποψιαζομαι καποιο στατικο φορτιο οτι σε χτυπησε που για καποιο λογο δεν ειχε διαφυγει μεσω γειωσης
panos0100 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Αυτά τα τροφοδοτικά έχουνε 5 χρόνια εγγύηση, πότε έληξε; επίσης ο ανεμιστήρας δεν γυρνάει γιατί πρέπει να πιάσει έστω το 50% σε φορτίο αν δεν κάνω λάθος, επίσης σε αυτά τα τροφοδοτικά ο ανεμιστήρας δεν γυρνάει ούτε στην αρχή που ανοίγεις τον υπολογιστή στην προηγούμενη σειρά (ΤΧ) έκανε μερικούς κύκλους και σταματούσε αν το φορτίο ήταν μικρο. Τώρα ο φίλος λέει ότι μύρισε καμένο από μέσα, πολύ πιθανόν να κάηκε το τροφοδοτικό γιατί πολλές φορές μου έτυχε να ανοίγει ο υπολογιστής και να μην φτάνει το ρεύμα στην κάρτα γραφικών με αποτέλεσμα να κάνει κανονικά μπιπ αλλά να έχει μαύρη εικόνα λόγω ότι η τάση +12 είναι χαμηλή και δεν φτάνει να πάει μέχρι την κάρτα γραφικών, ας δοκιμάσει ένα καινούριο δανεικό, τροφοδοτικό επίσης αν έχεις τις γνώσεις φίλε μου μέτρα τις τάσεις με ένα πολύμετρο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα